אמממ .. חדש =^_^=

Matereya

New member
זומג 0_0

איך מהנדסים בכלל דבר כזה ועם מה? <_> זה בטח לקח שעות על גבי שעות *מתפאנגירלת ומזילה גלונים של ריר*

Era nyo

New member
נאמץ אותך D:

תכירי, זה אבא -------------> מה << *trigger happy*

HeineW

New member
הו גאד כן XDD

עשית לאבא את היום ואת החודש ואת החיים XDD הוא מעריץ _מטורף_ של דאפט פאנק XD

Era nyo

New member
3>

מת עליהם. אם אני לא טועה יצא להם סרט עכשיו שאני רוצה לראות.

Matereya

New member
סורי על הדיליי אבל תתחדש D:

נמ, וזה בא מבחורה סופר-לא-פעילה פה XDD; ממש אהבתי את הקוספליים שלך! 3: והיי, אני גם יודעת מה זה מורטל קומבט! O:< אני אמנם לא שיחקתי בכל משחק מכות שאני מכירה, אבל לפחות אני מכירה! (לא אשמתי שאני ילדה חסוכת קונסולות, חוץ מגיימקיוב שבקושי עובד T_T ) האמת היא שאני ממש חושקת בלעשות קוספליי ל Tira מסול קאליבור השלישי לכנס הבא ם:

Mana Sama

New member
לאאאא יש כבר טירה מתוכננת~!!!!

פליז פליז תצטרפי אלינו עם דמות אחרת? T.T [שהיא לא טירה או אייבי]

Mana Sama

New member
פאק,יצאתי ממש תוקפנית

אבל אוף,זה כזה החלום שלנו לעשות קאסט סול קאליבר ושאני אהיה אייבי והיא טירה T^T אבל את יותר ממוזמנת להצטרף אלינו עם כל דמות אחרת,באמת ;;

Matereya

New member
מעניין, כי כבר מישהי פנתה אליי בנוגע לזה O:

וגם היא אמרה לי שהיא רוצה אייבי. זו לא במקרה את, נכון? XD; (בבלוג העלום שלי? ^^; )

Mana Sama

New member
אר..לא >:

אוף,צריך לאגד את כל אלה שרוצים לעשות קאסט ביחד ><

Serf SaN

New member
יש מצב שקוראים לה איילת? :ם

כי גם לי מישהי אמרה שהיא מתכננת להתחפש לאייבי. אבל מי יודע אם היא תעשה. S:

Matereya

New member
נמף, בכל מקרה

הקוספליי מתוכנן לכנס פורים של שנה הבאה. אני לא חושבת שאני אכין עוד קוספליים בזמן הקרוב (בטח שלא כל עוד המכונה שלי מושבתת ;_; ) סורי, אני עדיין נעולה על טירה מלפני כמה שנים טובות ^^; בעכ, דאבלים קורים לי כל הזמן XD;

Mana Sama

New member
גם אנחנו תכננו על פורים

באמת נראה לך שיש לנו זמן להכין משהו כזה עד הקיץ? X.X וגם אין כרגע תקציב בכלל >: זה ממש מבאס,כי גם חברה שלי נעולה על טירה..על איזו תלבושת תכננת? וזאת שמתכננת על אייבי..

למעלה