אמממ .. חדש =^_^=

Major9686

New member
רציתי ל HAYATE NO GOTOKU

אני יודע :( בטח רק אחרי שאני אסיים את התואר .. רציתי להתחפש ל HAYATE אבל *הרבה* אמרו לי שאני לא חמוד מספיק ושעדיף שאני אשאר עם דמויות שריריות :( וזהו בעקרון .. אז החלטתי לעשות מורטל קומבט .. כי בליץ' זה חרוש .. ודרגון בול זה .. *שותק* יש עוד מלא אנימות שאני אוהב (יש לי רשימה בDA) אבל .. ^^" ארגגג ...

D N ANGEL GRIL

New member
למה?ס.ס אצלי זה לא עשה בעיות~

כשידיד חיבר PS2 אצלי בבית ויש לי הוט~ אבל אני לא יודעת אולי לא כל קנסולה P:

Serf SaN

New member
מזכיר לי את הקיוב שלי. >:

אין לי מושג מה הלך בו. הוא עובד מצוין, מגיב למקשים, משמיע צלילים, אך כל זה עם מסך שחור. |: חשבתי בהתחלה שזה הכבל, אז ניסיתי את השניים שיש לי [זה אותו אחד כמו לN64], ואפילו קניתי אחד נוסף סופר טוב [הזמנתי מחו"ל במיוחד. ~_~ ] וזה עדיין לא עובד. אנשים [שלא הכי מבינים] ישר אמרו לי שהעינית אשמה. |= אבל אם העינית לא הייתה עובדת, לא היו שומעים כלום. ומאז...אף אחד בשום פורום ברחבי האינטרנט [גם פורומים אמריקאיים] לא יודע איך לפתור את הבעיה שלי, ואף פעם לא היה לי כוח וכסף ללכת למישהו שייתקן את זה.. ו...אני כלכך מתגעגע לקיוב שליייייייייי T______________T מילא, לא מבין כבר במשחקים חדשים וזה, חוש הגיימריות שלי אבד לגמרי, אבל..רק לחזור לשחק שוב במשחקים האהובים שלי. T^T וגם לא נראה לי שאני אקנה ווי בזמן הקרוב...אז הייתי לפחות קונה את הגרסת קיוב של טווילייט פרינסס [אז מה אם זה לא אותו דבר. ._.] אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאא אין לי קיוב. >_<

Matereya

New member
*דקת דומייה לזכרו של הקיוב*

זה באמת מעצבן =/ אם אני מנתקת את ההוט אז הקיוב פועל (בסלון עדיף שאני לא אעשה את זה כי הממיר השני של הVOD מחובר לכ"כ הרבה יציאות שם ואי אפשר ממש להזיז את הטלויזיה כל הזמן ולנתק\לחבר). אבל הבעיה היא שאצלי בחדר הטלויזיה פשוט ישנה טילים ואני לא מסוגלת לשחק בשחור-לבן >__<"" ואם וכאשר אני אקנה וויי זה יהיה בעוד כמה שנים, אחרי שהפאנבייס שלו יתייצב קצת, אחרי שהמחיר ירד (יותר ממה שהוא עכשיו) ואחרי שיהיו קצת יותר משחקים שיהיה שווה לי להשקיע בהם. גרר..גמאני רוצה טוואלייט פרינסס T3T *חוזרת לשרוף כמה שעות ב Majora's Mask*

Era nyo

New member
בעיקרון ה"צפון הרחוק" זה גם איפה שאני גר :X

אני ואור היינו יחסית שכנים עד שהוא ברח לבאר שבע E:

למעלה