אמממ .. חדש =^_^=

Sezuke

New member
אני אצוטט את עצמי:

"איך בדיוק יש את סאמוס באקס בוקס אם היא רכוש של נינטנדו, וגיים קיוב זו הקונסולה של נינטנדו XD?" היא גם דיי כוסית אגב.

Serf SaN

New member
אה..

פשוט לא הבהרת לו שהיא בחורה והוא לא יכול להתחפש אליה [אלא אם בא לו קרוספליי XD], אז אמרתי את בעצמי~ P:

junk angel

New member
? :S

אמממ...סליחה
>< שאני לא יודעת כל כך מתמצאת בנושא
. אבל...זה לא חובתי להתעדכן לגבי משחקי מחשבים :S. אני לא כל כך מעוניינת אז...אני פשוט לא יודעת מה זה...זה הכל- מה כל כך עצוב בזה שאני לא מעוניינת במשחקי מחשב? :S whats the big idea? (סליחה על התוקפנות...זה פשוט סתם...עיצבן אותי מעט ^^" גומאן)

akane

New member
זה לא עיניין כזה גדול~

אבל מה לעשות שקהילת האנימה והמשחקים חופפת כמעט לחלוטין אחת את השניה. המשחקים היפאנים די שולטים בשוק המשחקים, והמון אנשים נחשפו לאנימה בגלל המשחקים או ההפך~ אז יוצא שרוב האוטאקואים = גיימרים לרמה זו או אחרת. גם קוספליי מבחינת הגדרה תמיד התייחס לדמויות ממשחקים באותה הרמה (ואולי אפילו יותר?) מאשר דמויות אנימה. וחלילה זה לא עצוב שאת לא מתעניינת במשחקי המחשב :O נראה לי שהם יותר התכוונו שמי שכן מתעניין במשחקי מחשב היום, כבר לא מכיר או אפילו מזהה את השמות של הכותרים הכי ידועים והכי קלאסיים שחלקם הגדול עדיין שולט ביד רמה גם היום. ואז זה קצת עצוב לראות את זה ;< אל תעלבי ;) גיימרים זה סתם עם מוזר XD

Y u k k i

New member
סטיגמות! ../images/Emo6.gif גם מורטל קומבאט, גם טקן וגם

סטריט פייטר שיחקתי יותר מפעם אחת, ועם חברות וראינו את רוב הסרטים/אנימות שיצאו לזה, יש לי אפילו מסתובב איפשהו בבית מוקלט הסרט הגרוע של סטריט פייטר

cRitiCaL KitTy

New member
וואו, זה נראה ממש כמו המטבח של מישהי

שאני מכירה שהשנה הופכת לבת 16, אבל משהו אומר לי שאין פה עוד מישהו שגר בעומר._.;

Major9686

New member
גם אני רוצה ..

מה עם הקסדה שלי ? *זועף* אגב, חבר שלי מהאוניברסיטה עשה תאונה עם הקטנוע שלו והיה משותק כמעט חודשיים .. עכשיו הוא בכסא גלגלים ... איזה בחורה נהגה בג'יפ ודיברה בפלפון ונכנסה בו ..

למעלה