. אבל...זה לא חובתי להתעדכן לגבי משחקי מחשבים :S. אני לא כל כך מעוניינת אז...אני פשוט לא יודעת מה זה...זה הכל- מה כל כך עצוב בזה שאני לא מעוניינת במשחקי מחשב? :S whats the big idea? (סליחה על התוקפנות...זה פשוט סתם...עיצבן אותי מעט ^^" גומאן)
אבל מה לעשות שקהילת האנימה והמשחקים חופפת כמעט לחלוטין אחת את השניה. המשחקים היפאנים די שולטים בשוק המשחקים, והמון אנשים נחשפו לאנימה בגלל המשחקים או ההפך~ אז יוצא שרוב האוטאקואים = גיימרים לרמה זו או אחרת. גם קוספליי מבחינת הגדרה תמיד התייחס לדמויות ממשחקים באותה הרמה (ואולי אפילו יותר?) מאשר דמויות אנימה. וחלילה זה לא עצוב שאת לא מתעניינת במשחקי המחשב :O נראה לי שהם יותר התכוונו שמי שכן מתעניין במשחקי מחשב היום, כבר לא מכיר או אפילו מזהה את השמות של הכותרים הכי ידועים והכי קלאסיים שחלקם הגדול עדיין שולט ביד רמה גם היום. ואז זה קצת עצוב לראות את זה ;< אל תעלבי גיימרים זה סתם עם מוזר XD
מה עם הקסדה שלי ? *זועף* אגב, חבר שלי מהאוניברסיטה עשה תאונה עם הקטנוע שלו והיה משותק כמעט חודשיים .. עכשיו הוא בכסא גלגלים ... איזה בחורה נהגה בג'יפ ודיברה בפלפון ונכנסה בו ..