אמממ .. חדש =^_^=

Sezuke

New member
לא יודע גם אם שמת לב

בשרשור קוספליי.קום שגיא פתח, אבל - http://www.cosplay.com/member/11117/ Member Since 10-20-2003 הרבה לפני רוב האנשים בשרשור ההוא XD אפשר לראות גם במס' חשבון שלי שם - 11117 תראה לי מישהו פה שהמס' חשבון שלו מתחיל ב-1 (מתחיל ב-1 ובן 5 ספרות כלומר, המס' הכי גדול שראיתי פה מתחיל כבר ב-9 והוא בן 5 ספרות, עוד מעט הם עוברים את 100000 רשומים XD אם הם לא עברו כבר...) בכלל מס' חשבון חזק לא? XD

Major9686

New member
כבר הסכמתי עם זה שאתה זקן ..

אתה לא צריך להוכיח לי שום דבר .. אני מאמין לך .. אתה זקן ... XDDDDDDD ניה ~_~ אז בא לך להיות ריידן ?

Sezuke

New member
מצטער בנאדם

אבל כבר יש לי רשימה ארוכה של תחפושות לעשות. ראידן מגניב, אבל יש לי כבר תוכניות =)

pokegirl

New member
../images/Emo45.gif ;[

לבחור שפתח את השרשור, חשבת להתחפש אולי לקאמן נו מייד גאי? XD זאת אנימה שרק מתחילה (הפרק הראשון יצא היום).

junk angel

New member
אני לא רמזתי שאתם זקנים../images/Emo70.gif O:

;; זה פשוט שאני *מעט* נובית

HeineW

New member
אופס? XDD

חוצמזה, זה שאני צעירה לא קשור לכלום, אני יודעת מזה מורטל קומבט O.ם

akane

New member
את לא נחשבת. את מיוחדת ם_ם

את בוגרת מדי לגילך, וההורים שלך דואגים לשמור שלעולם לא תהיי נובית, אז את באה עם יתרון מהבית של חינוך מיוחד. זה כאילו שהקפיצו אותך כיתה, לא פיירי בעליל :D

HeineW

New member
לולז XD

יאי תעודת זהות ורישיון לקטנוע בקיץ~~ *מוכיחה את הקטינות שלה X3* ולול, הורים דואגים... כל פעם שאבא היה משחק בדום השני הייתי מתיישבת לידו עם עיניים בגודל של צלוחיות X3

Major9686

New member
קטנוע פיכסה !! מכונית רולז !!! 青&#1235

ניה ?! ורוב הבנות, גם בגילאים שלנו לא יודעות מה זה MORTAL KOMBAT שזה ממש עצוב :( מעניין אם הן יודעות מה זה STREET FIGHTER או TEKKEN ... לאן הגענו ??? בכל אופן .. יש מישהו שרוצה להצטרף לקאסט מורטל קומבט ? יש שם גם בנות...

HeineW

New member
אבל אני לא יכולה להוציא רישיון למכונית!! @_@

הבצפר רחוק ממני... אני צריכה להגיע לשם איכשהו... חוצמזה, קטנוע יחסוך לי הרבה צרות לדעתי @_@

innocence

New member
אבל טקן זה גרוע.

~בורחת~ אין משחקים כמו סטריט פייטר ומורטל קומבט יותר.. כל כך חבל ;_;

למעלה