אמממ .. חדש =^_^=

Major9686

New member
הייייי XD הזמנתי עוד ארגז פוקי ...

עכשיו .. מה עושים פה ?!

Major9686

New member
ועדיין לא סיימתי את ההזמנה הקודמת ..

מדף שלם במקרר מלא בכל מיני סוגי פוקי וקיט-קט .. LOL

Major9686

New member
קוספליי לכנס הבא: SUB ZERO

אחרי הרבה מחשבה .. והרבה תגובות כמו : אתה לא חמוד מספיק - כשרציתי להתחפש להייטה מ HAYATE NO GOTOKU או עדיף שתשאר עם דמויות שריריות .. ואחרי שחשבתי על לעשות עוד משהו מבליץ' או מדרגון בול .. שבליץ' זה כל כך חרוש .. ודרגון בול ... ובכן .. ....... החלטתי להתחפש לסאב-זירו ואחרי שנזכרתי שאור התחפש לאדי - החלטתי שגם אם זה לא מאנימה אז זה בסדר :) בעקרון אני צריך מכנס ספנדקס שחור .. לא נראה לי שיהיה בעיה להשיג - מה שכן צריך להוריד המון שומן מהירכיים והתחת :( בקשר לחולצה\גופיה כבר יש לי .. עכשיו .. לאלו מכם\ן שראו MORTAL KOMBAT ... לנינג'ות שם יש כאלה (לא יודע איך לקרוא לזה) .. בכל מקרה אני רוצה להכין את זה מעור ..

Major9686

New member
סאב זירו זה "הכחול" ^^"

אממ .. בעקרון גם עם המסיכה לא אמורה להיות לי בעיה .. רק עם החלק מהעור .. ואין לי מושג איך עובדים עם זה :( אפשר להשיג בכלל עור בצבעים ?! או שזה מגיע רק בשחור (תסלחו לי על הבורות)

Major9686

New member
יש לזה כמה גרסאות ..

אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה .. או בכלל ללכת לתופרת כלשהי שתדע מה לעשות בלי להרוס את זה ..

Major9686

New member
כמה תמונות בקובץ אחד ..

http://yair23.deviantart.com/art/Sub-Zeros-For-Cosplay-81976513 לגרסה מוגדלת: http://www.deviantart.com/download/81976513/Sub_Zeros_For_Cosplay_by_yair23.jpg זה שוקל 3.7 מגה ... חשבתי להכין 2-3 גרסאות .. ולהחליף במהלך הכנס .. תלוי כמה זמן יהיה לי לעבוד על זה .. אם בכלל אני אעבוד על זה ולא אתן לתופרת ..

Keitarou

New member
הא~ מגניף! ^_^

אתה יכול להשיג בד דמוי עור בכל צבע בנחלה~ ^_^ אבל איזה גרסא של סאבזירו? הקלאסית או זאת בלי המסיכה? ולא נראה לי שאי פעם התחפשתי לדמות מאנימה.. <.< רק משחקי מחשב, ג'יירוקרים.. אה.. וזהו? ^^;

Major9686

New member
חשבתי לעשות 2 גרסאות ..

אחת שהוא לובש את החולצה השחורה עם החלק של הראש + מסיכה, והדבר הכחול בצורת Y... ואחת בלי החולצה השחורה והחלק שעל הראש , עם מסיכה .. וצלקת אדומה על העין .. ושתי רצועות / \ שעל כל אחת 3-4 ריבועים עם כיתוב יפני .. ולהחליף במהלך הכנס :) בד דמוי עור ?! אגב אני לא אכין את המסיכה\קסדה שנראית כמו זאת של שרדר .. אלא הגרסה הרגילה שמסתירה את האף\פה ..

Keitarou

New member
אווווווו... משקיע~ =)

כן, בד דמוי עור.. אם אתה רוצה אתה יכול לחפש דרדס ולקחת ממנו את העור.. אבל קשה למצוא אותם.. וגם בטח תצטרך כפר שלם בשביל התחפושת.. <_< כןכן.. אני הולך לישון.. P=

Major9686

New member
יש מצב שתעזור לי לחפש ?

הרגשתי אבוד בנחלה פעם אחרונה שהייתי שם :(

Keitarou

New member
^^ אני גר בב"ש..

לבקר בנחלה זה קצת מסובך בשבילי.. אין לי יום פנוי.. <_< אבל בטוח מישהו מהפורום הולך מתישהו... ^^

Major9686

New member
אוף :(

בכל אופן גם לי אין ממש זמן .. לפחות לא עד אחרי המבחנים .. שזה יוצא ב29 לחודש ..

junk angel

New member
נייס D:

בחירה נחמדת D: (למרות שאין לי מושג מה זה ~_~")...^^" בכל מקרה בהצלחה ו...ברוכה הבאה D:

Sezuke

New member
אנשים מתחילים כבר

לא לדעת מה זה מורטאל קומבאט? אל אלוהים אני עד כדי כך זקן? T_T

Major9686

New member
היית מאמין ?!!?

לא רק שיש בנות שלא יודעות מה זה ... אתמול גם 2 שדיברתי איתם במסנג'ר לא ידעו מה זה ... (והם עוד בנים) DAMN ... נו טוב .. אז כנס אחד לא יהיו פאנגירלז XD אגב, בן כמה אתה ?

למעלה