אמממ .. חדש =^_^=

Major9686

New member
טקן 3 היה מעולה !!! :)

אבל מורטל קומבט וסטריט פייטר זה נוסטלגיה .. נראה לי שיש לי בבית איפשהו את החוברת של המשחק של MK2 ... עם הסטוריה על כל דמות .. וגם את החוברת של MK3 ULTIMATE עם הציורים שלהם .. *מזיל ריר* מה שעצבן במורטל קומבט זה שהם עברו לתלת מימד :( וגם כל הקדימה קדימה למטה חסימה 5 שניות אחורה למעלה ... ארגגג.. ויאאא בת שיודעת מה זה MK :) *חיבוקי* אם משעמם לכם אז תחפשו ביו טיוב : MORTAL KOMEDY

gogatsu

New member
כנ"ל ^^

היינו חורשים על זה... בכלל, הPS היה אצלו בחדר, אז הייתי תמיד מתנחלת אצלו וגוררת אותו למרתונים DoA, מורטל קומבט וטקן3 ^^ ואז כשהוא היה מתעייף הייתי ממשיכה לשחק בספיירו ^^

gogatsu

New member
אה, לא...

אני ואחי היינו משחקים יחד בPS... ובנסיעות היינו רבים על מי ישחק בגיים בוי ומי בגיים גיר XD

Mana Sama

New member
מגסון לשלטון~!!

אני זוכרת את עצמי,ילדה בת 5 מתלהבת שקנו לאח שלי את הקונסולה לבר מצווה XD "שרוןןן~~תעבור לי במריו T.T" XD היה גם איזה משחק שממש אהבתי [יותר נכון סדרה של כמה] עם ליצנית כזאת בקרקס..אני זוכרת שהיה משהו עם הליכה על חבל וקפיצה מעל קופים,במשחק אחר היא קפצה לתוך חישוקים והיה עוד משחק שהיא הייתה צריכה ללכת על כדורים...אה! והיה גם טרפז שהיא הייתה צריכה לקפוץ מאחד לשני והמנגינת רקע של המשחק הייתה הצלצול של הבית ספר שהיה ליד הבית ספר שלי לפני שנתיים,וזה תמיד העלה בי נוסטלגיה XD

innocence

New member
הו! זה נשמע ממש כיף!

בא לי לשחק בזה גם. אח שלי היה מביא רק משחקים ממש לא לבנות הביתה (שינובי וכאלו) ורק פעם אחת הוא עשה טובה והביא לי את בת הים הקטנה! שיחקתי בזה שעות! (ותמיד נפסלתי באותו מקום ._.)

innocence

New member
זה משחק פלטפורמה.

רק שבמקום להרביץ עם הידיים היא מרביצה עם הסנפיר ושוחה במקום ללכת.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ואאא XDD גם אני תמיד ביקשתי

מאח שלי שיעבור לי שלבים שלא הצלחתי כשהייתי קטנה. XDDD ואני זוכרת שפעם אחת הוא השכיר לי את המשחק של הדרדסים! 3> זה היה כזה חמוד. XD

Major9686

New member
אממ .. לא ממש אהבתי את סול קאליבר :(

אהבתי אבל שהיה אפשר לשחק בלינק בגרסה של הנינטנדו .. בגרסה ל PS2 היה את הזקן מטקן לא ? והיה גם את הגרסה של .. האקס בוקס .. עם סמוס ?! בכל אופן .. אני זוכר את הימים בכתה ג' כשכל פעם לפני אימון כדורסל באליצור חולון הייתי משחק חצי שעה בארקייד ומבזבז עשרות שקלים שחסכתי על מורטל קומבט 1 .. ועל .. המשחק עם ה4 אנשים שהורגים עבריינים ודינוזאורים .. אני זוכר שפעם סיימתי את זה עם חבר בקניון בת ים ... מעניין כמה כסף בזבזנו על זה ..

Mana Sama

New member
איך אפשר לא לאהוב? ><

הזקן מטקן? '.' אני יודעת שיש את יושימיטסו,שמופיע גם בטקן..אבל נראה לי שטקן לקחו אותו מסול קאליבר ולא להפך [תקנו אותי אם אני טועה]

Sezuke

New member
לא. כלומר,

סמוס? אתה מתכוון לסאמוס ממטרויד? איך בדיוק יש את סאמוס באקס בוקס אם היא רכוש של נינטנדו, וגיים קיוב זו הקונסולה של נינטנדו XD? באקס בוקס היה את ספון (spawn). ובסול קליבר 4 יהיה את יודה באקס בוקס 360 ואת דארת' ויידר בפלייסטיישן 3. לא הוכרז סול קליבר לווי אגב. והוא לא מתכוון ליושימיטסו, יושימיטסו גם בטקן וגם בסול קליבר כן, אבל הוא לא קשור לקטע הזה שהם עשו. הייהאצ'י מטקן (הזקן עם החיתול) זה שהיה לפלייסטיישן 2, כמו שלינק היה לקיוב וספון היה לבוקס.

Mana Sama

New member
איכס סול קאליבר 4,הרסו את הדמויות T.T

ועדיין לא הצלחתי להבין למה הם דחפו לשם את דארת' ויידר ויודה X__X זה בטח יהיה כזה פייל

Keitarou

New member
;; אני רק לאחרונה עברתי מSC1 לSC2

והאמת היא ש1 היה יותר טוב.. ^^;

למעלה