אמממ .. חדש =^_^=

Matereya

New member
לא יודעת לגבי אייבי בכלל ^^;

אבל אני רוצה את העיצוב המקורי הראשון - ירוק עז והרבה הרבההה נוצות X33 וחפיף~ גם אני וניצן היינו שתי טידוס השנה. אני צריכה לציין את מקרה הארבעה קוספליירים של וינסנט ואלנטיין שהיה בפורים 2006? XDD אני בעד לארגן קאסט שלם כבר עכשיו! 3:<

Mana Sama

New member
נארג

אבל אותה טירה,באותו לבוש באותו קאסט..זה לא משו =/ אני צריכה להתייעץ איתה

Matereya

New member
suits yourself~

הכל אצלי עדיין באוויר בכלאופן ם: אני לא יודעת מה יהיה איתי בעוד שנה מעכשיו, זה קצת הרבה זמן. יכול להיות שאני אהיה בכלל בטיול בדרום אמריקה. אלוהים גדול <_>

Serf SaN

New member
אלה היו עינב, אבי, עידן ועוד מישהי/מישהו. XD

פשוט עינב ואבי עשו קוספליי משותף [כאילו, אבי בתור וינסנט בן, ועינב בתור וינסנט בת. XD] ועידן גם התחפש, אבל אין לי מושג מי הייתה/היה הרביעי/ת. XP

Major9686

New member
היי .. אני זוכר אותך .. ותודה :)

*חושק בגיימקיוב שלך* XOXOXOXO

Matereya

New member
יאי~ ^-^

ואין מה לחשוק בקיוב המסכן. הוא כרגע צובר קצת אבק כי אין לי ממש טלויזיה לחבר אותו אליה מאז שהחלפנו להוט בבית >>" המולטי-סיסטם היחידה שיש אצלי נמצאת בסלון וכאמור - ההוט עושה לי בעיות. הבנתי שהממירים שלהם עושים בעיות בכלליות לקונסולות שמתחברות לטלויזיה O-O זה ממש מוזר שביס לא היתה לי את הבעיה הזאת אף פעם <_>

Major9686

New member
בגלל זה לא צריך לא הוט ולא יס .. רק מחשב ..

מחשב שמחובר ל LCD ענקית .. נכון שבא לך להשאיל לי את הקיוב לאחרי המבחנים ? בא לי לשחק במשחקים של LEGEND OF ZELDA ...

Matereya

New member
סורי, הקיוב לא שלי ^^;

הוא של ידיד טוב שלי מהצפון ם: הקיוב ה"אמיתי" שלי שוכב אצלי בארון כי העינית שלו הלכה קפוט והוא צריך טיפול. אולי אני אעשה את זה מתישהו, אבל בינתיים אני מרוששת T^T גם ככה לא הספקתי ליהנות ממנו או לקנות הרבה משחקים ;;

Major9686

New member
אין לקיוב צ'יפ או משהו ?

ארגג .. אני אשאר עם ה PS2 הפרוץ שלי ...

Matereya

New member
עד כמה שידוע לי - לא

ואם יש פריצה - תהיה בטוח שהיא לא מחזיקה מעמד הרבה זמן כמו של הפס2 או כל השאר. בכלל, לצרוב דיסקים לקיוב זה סיבוך. לפי מה שהבנתי צריך לעשות את זה בצריבה הפוכה או משהו הזוי לגמרי @_@; ולך תשיג דיסקים בגודל הזה XDDD; אני לא מתעסקת בדברים כאלה, מעדיפה לשמור מרחק מפיראטיות עם הדברים של נינטנדו ^^; *שיעולנינטנדופיליתשיעול*

Major9686

New member
הו .. בכל אופן אני לא קונה את הPS3

עד שמוציאים לו צ'יפ :( למרות שהמחיר כבר צנח ל 3500 לקונסולה היפנית עם 80 ג'יגה .. נחכה שהוא ירדה לאזור ה2500 ושיצא גם צ'יפ .. אני חייב להשיג אותו ... DYNASTY WARRIORS 6 אגב, אם תרצו מתישהו לעשות קאסט של DYNASTY WARRIORS ... תקחו אותי בחשבון :) או אפילו כל קאסט אחר .. די נמאס לי לעשות כל הזמן BLEACH ו DBZ ...

akane

New member
יש עוד *הרבה* זמן עד שזה ירד ל2500 XD

ולמה להתחפש כל הזמן לבליץ' ודראגון בול? אין עוד סדרות אנימה שאתה אוהב חוץ משתי אלה?

למעלה