אבל אני רוצה את העיצוב המקורי הראשון - ירוק עז והרבה הרבההה נוצות X33 וחפיף~ גם אני וניצן היינו שתי טידוס השנה. אני צריכה לציין את מקרה הארבעה קוספליירים של וינסנט ואלנטיין שהיה בפורים 2006? XDD אני בעד לארגן קאסט שלם כבר עכשיו! 3:<
הכל אצלי עדיין באוויר בכלאופן ם: אני לא יודעת מה יהיה איתי בעוד שנה מעכשיו, זה קצת הרבה זמן. יכול להיות שאני אהיה בכלל בטיול בדרום אמריקה. אלוהים גדול <_>
ואין מה לחשוק בקיוב המסכן. הוא כרגע צובר קצת אבק כי אין לי ממש טלויזיה לחבר אותו אליה מאז שהחלפנו להוט בבית >>" המולטי-סיסטם היחידה שיש אצלי נמצאת בסלון וכאמור - ההוט עושה לי בעיות. הבנתי שהממירים שלהם עושים בעיות בכלליות לקונסולות שמתחברות לטלויזיה O-O זה ממש מוזר שביס לא היתה לי את הבעיה הזאת אף פעם <_>
הוא של ידיד טוב שלי מהצפון ם: הקיוב ה"אמיתי" שלי שוכב אצלי בארון כי העינית שלו הלכה קפוט והוא צריך טיפול. אולי אני אעשה את זה מתישהו, אבל בינתיים אני מרוששת T^T גם ככה לא הספקתי ליהנות ממנו או לקנות הרבה משחקים ;;
ואם יש פריצה - תהיה בטוח שהיא לא מחזיקה מעמד הרבה זמן כמו של הפס2 או כל השאר. בכלל, לצרוב דיסקים לקיוב זה סיבוך. לפי מה שהבנתי צריך לעשות את זה בצריבה הפוכה או משהו הזוי לגמרי @_@; ולך תשיג דיסקים בגודל הזה XDDD; אני לא מתעסקת בדברים כאלה, מעדיפה לשמור מרחק מפיראטיות עם הדברים של נינטנדו ^^; *שיעולנינטנדופיליתשיעול*
עד שמוציאים לו צ'יפ למרות שהמחיר כבר צנח ל 3500 לקונסולה היפנית עם 80 ג'יגה .. נחכה שהוא ירדה לאזור ה2500 ושיצא גם צ'יפ .. אני חייב להשיג אותו ... DYNASTY WARRIORS 6 אגב, אם תרצו מתישהו לעשות קאסט של DYNASTY WARRIORS ... תקחו אותי בחשבון או אפילו כל קאסט אחר .. די נמאס לי לעשות כל הזמן BLEACH ו DBZ ...