אם הייתי פוגשת מלאך...

chatenoire

New member
ובכן, סקס.

אם אפשר לארגן שהוא יהיה המטאטרון מ"דוגמה", או לכל הפחות יישמע כמו אלן ריקמן, זה יהיה מצוין.

snift

New member
דווקא לפי "דוגמא" סקס זו אופציה

בלתי ריאלית בעליל.

רמץ

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo191.gif../images/Emo111.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אהיה הראשון להודות שלבנאדם יש קול מוצלח, אבל... לשכב איתו?!?! ועוד מתוך המבחר שכלל גם את בן אפלק ומאט דיימון! אני פשוט לא מבין בנות...

chatenoire

New member
אהבתי את ההסבר בציורים

אני אהיה הראשונה להסכים שהבנאדם לא חתיך היסטרי, אבל He's got stuff working for him, הקול זה אחד מהם. אל תנסה להבין בנות, יקירי, זה בזבוז חסר-טעם של זמן ואנרגיה. נסה משהו פשוט יותר, כמו תרופה לסרטן או שלום במזרח התיכון.

snift

New member
תלוי סיטואציה, כמובן.

אני מניח שאם הייתי דמות מ B5 הייתי יוצא מנקודת הנחה שאני רואה חייזר והייתי ישר מתחיל לנתח ולשאול שאלות כמו "מתי הייתם על כדור הארץ, ככה שידענו לתאר אתכם במדיוק אך חשבנו שאתם אלוהיים ולא חשבנו על חייזרים?" וכו'. כמובן שגם הייתי משתדל שכולם ידעו שגילי גזע חייזרי חדש, כבוד... אם הייתי אני, אז זה תלוי מתי ואיפה. 1. נגיד אני נכנס הביתה ומוצא מלאך - דבר ראשון צריך לוודא שלא מדובר בפורץ בתחפושת. נגיד שלא - הייתי מזמין את זה לתה חם או לקולה קרה ומדסקס נושאים תיאולוגיים תוך שאני שולח SMS למישהו שיקרא לחברים בחלוקים הלבנים. 2. נגיד שאני מוצא את עצמי בסיטואציה זה אני פוגש את המלאך במקום אחר, אם הוא יוכיח לי שהוא אכן מלאך, אז אני אהיה חשדני עד שאדע מה הוא רוצה ממני. אם הוא ירצה שאני אחזור בתשובה ו/או אעשה משהו לא חוקי, אני אצא מנקודת הנחה שהתחרפנתי ואלך לישון לכמה שעות. אם הוא יתן לי אי אלו כוחות, אני אצא מנקודת הנחה שמדובר בהזיה מגניבה שכדאי לנצל כל עוד היא פה.

Roger the Jolly

New member
האמת? אין לי שמץ של מושג

כל כך לא מתקבל על תפיסת העולם שלי שיצורים מסוג זה קיימים (או אלוהות או השגחה עליונה או איך שלא תקרא לזה) שפשוט אין לי שמץ של מושג מה הייתי עושה. בהנחה שהייתי משתכנע שזה אמיתי (שלא חתפתי מכה בראש או מכת שמש) ושלא מדובר ביצור מהחלל החיצון, ככל הנראה הייתי צריך לבחון מחדש את כל תפיסת העולם שלי ואין לי שמץ של מושג מה היה יוצא בסוף.

Nihau

New member
בהתחשב בB5...

בוא נניח שכן מדובר ביצור מהחלל החיצון ולכל הרוחות הוא נראה בדיוק כמו המלאך הכי מלאכי שאי פעם ראית או דמיינת

JuffoWup

New member
מחפש את הטריק

היופי של הבנאליות האנושית. כמו שאני רואה קוסם- אני מחפש איפה עובדים עלי, מי מושך בחוטים וכו'. אם הוא יוכיח לי שהוא מלאך- אני יוצא למסע מיסיונרי להחזרה בתשובה.

JuffoWup

New member
כי הוא יצור אלוהי?

זה כמו לשכנע את אלוהים שהוא לא קיים.

Nihau

New member
נשמע רעיון מצויין

לדעתי זה יהיה יופי של רעיון להפוך מלאך לאתאיסט מיסיונרי בממלכת השמיים. הם כל הזמן באים אלינו כדי לשכנע אותנו להפוך למיסיונרים בעמינו ולהתעלל באיברי המין של תינוקות רכים בימים, שיסבלו גם הם קצת מאותה תרופה. והרי לכם רעיון יפה למ"ת בנוביליס. לעופר- עוד לא הספקתי לקרוא אותו, סתם ניחשתי שהרעיון יתאים לעולם.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo189.gif אבל. . .

לדעתי מלאך אמור להיות יותר מסתם מישהו עם כנפים (ראו ערך angel מ x3 ) ולדעתי (לא ב b5) מלאך הוא יצור אלוהית לא רואים אותו כמו שמרגישים את נוכחותו , והוא צריך גם להיות דיי חסין כדורים. . .וכל מיני נשקים כאלה ואל תשכחו את ה "חרב ה מתהפכת" או מה שזה לא יהיה
אז אם אני רואה מלאך. . .זה אחד משני דברים 1:נבחרתי לבצע משימה גדולה וחשובה 2:נדפקתי בגדול ,כי הוא בא לשפוך עלי את חמת האל (כן אני יודע איך זה נשמע) בכל מקרה זה לא מי יודע מה טוב

Fenris

New member
קראתי את כל התגובות לרגע זה

אני כמובן לא מכיר אותך. אבל יש לי שאלה: את בטוחה, במאה אחוז, שדעתך כיום על דת, אמונה ואלוהות לא תשתנה אם תקבלי הוכחה חיה לקיומו של כוח עליון? לא תפקפקי, ולו במעט, בנחרצות דעתך על צבאות השמיים? לא תרצי לבדוק, לשאול, לוודא - קודם שתהרגי את היצור המסכן - מה קרה עד היום? למה העניינים התנהלו כמו שהתנהלו עד עכשיו, ואיש אינו עושה מאומה כדי לתקן את העוולות שנגרמו, לדעתך? אני חושב שיהיה לך קשה מאוד לתת תשובה מהימנה על נושא כזה. תחשבי לרגע שמישהו בא ומוכיח לך שהעולם דווקא ישר ושטוח, וכל עניין הנחיתה על הירח היה סתם מתיחה ענקית של ממשלת ארה"ב. אז מה? תהרגי אותו? זו התגובה שלך לכל דבר שלא מסתדר עם השקפת העולם שלך? אם כן, את אישה מסוכנת, ואני שמח שאין לך נשק....
אולי עדיף לדבר? לחקור? לשאול שאלות, לפני שאת מחליטה? אני חושב שאם מלאך היה נגלה אליי - ובואי לרגע ניקח את הדוגמה של B5 - הייתי רוצה לדעת על ההסטוריה שלהם על כדוה"א ועל ההשפעה שלהם ומידת ההתערבות שלהם בהתפתחות האדם לפני שאני בוחר נתיב תגובה סופי כלשהו. ואם נתרחק לרגע מ-B5 ונחזור לכדוה"א הישן והטוב, לו הייתי פוגש מלאך כאן ועכשיו הייתי דורש, בראש ובראשונה, לדעת אם ישו הוא אכן המשיח או לא. אבל אחרי-כן, הייתי ממשיך להתנהג כמו פנריס הישן והמוכר, פלוס התאמה קטנה לתוספת שאכן יש שם מישהו למעלה והוא עוקב אחרינו. שהרי עד היום התעלמתי לחלוטין מהאפשרות של תמורה ועונש באחרית-הימים. ואילו מאותו רגע אצטרך לקחת זאת בחשבון. אבל לא נראה לי שהייתי משנה הרבה. סך-הכל - לדעתי - אני אדם טוב ונוח לבריות, אז למה לי להשתנות רק בגלל שנגלה לי יצור שמיימי? להיפך. אם כבר אז הייתי מנסה לשכנע אותו בצדקת דרכי ובשגיאות שלהם. כמובן שזה תלוי כמה זמן היה לי לדבר איתו.... כפי שנאמר לעיל, הוא יגיע, ככל הנראה, למטרה ספציפית ויילך לדרכו לאחר מכן.

tapas tapas

New member
מה הקשר בין דת ומלאכים?

כל פגישה של ייצור על טיבעי היא הוכחה לדת ולאלוהים כפי שמתואר בתנ"ך או בנצרות? לדעתי לא משנה מה אני אפגוש, אם יש אלוהים אז הוא חייב להיות מרושע.

major mouse

New member
מרושע?

למה? אתה מתייחס לחיידקים?, אתה יודע כמה יצורים חיים אתה מחסל במשך יממה? אז מה אם אנחנו האנשנו את אלוהים כדי שנוכל לנסות ולהבין אותו, יישות בסדר גודל כזה לא תפעל לפי הסטנדרטים שלנו. אל לנו לשפוט אותה לפי סטנדרטים אלו. אישית, אני חושב שזה לא סביר שהיא בכלל מודעת לקיומנו. ואם כן, אז אני לא יודע איך היא תופסת אותנו. בקשר לB5 - יש את הפרק שבו ג'אקר מסביר למישהו (אולי סינקלייר) על יישות אלוהית שנוכחת מסביב לפלנטה כלשהיא, ושם הוא משווה אותנו לנמלה ביחס אליה. אני חושב שהוא העריך אותנו יתר על המידה.

למעלה