אם הייתי פוגשת מלאך...

The Evil Rabbit

New member
אני לא מכיר אותך,

אבל סטטיסטית, רוב הסיכויים שנולדת בגלל השואה. (ואני בכוונה לא אומר בזכות) אלמלא השואה, מדינת ישראל לא הייתה מוקמת, ואז סביר להניח שההורים שלך לא היו נפגשים ואתה לא היית נולד. אני אומר סביר להניח מכיוון שאני לא מכיר אותך. במקרה שלי אבא שלי בוודאות לא היה נולד. אמא שלי בספק. הבהרה: הכוונה שלי באמירה הזאת היא לא להצדיק את השואה בשום דרך. דרך אגב, גם זאת ראייה *מאוד* לא אובייקטיבית. אני לא חושב שמישהו יכול לראות את העולם בצורה אובייקטיבית. ליותר פירוט, (כי אני צריך לזוז) חפש את הדיון שהיה על קאנט לא מזמן. משהו על בניית תרבות חייזרית.

tapas tapas

New member
יופי איזה כיף

בזכות זה שנרצחו יהודים נולדת. בא נשאל אותך ככה, האם היית מוכן לוותר על החיים שלך למען שאותם שישה מיליון יהודים לא היו נרצחים? או שאתה רואה רק את עצמך ולא היית מוכן לוותר על החיים שלך בעבור כזה דבר. במילים אחרות, הרבה יותר יהודים היו נולדים אלמלא השואה, אולי אלה היו אנשים שונים מאלה שקיימים עכשיו, אבל מה זה משנה. חוץ מלהשפעה של זה על קיומם או אי קיומם של החיים הפרטיים שלך? ממש לא משמח אותי שבזכות או כתוצאה מהשואה נולדתי. הייתי מוכן לא להיוולד אם זה היה אומר שהשואה לא הייתה מתרחשת. אל תהיה בטוח שמדינת ישראל לא הייתה קמה, אם אני לא טועה התחילו לעלות לארץ גם לפני השואה.

tapas tapas

New member
חוץ מזה

אם לי היה את הכח שלו, הייתי מיישם רעיונות הרבה יותר טובים ממנו. כך שאני יודע שלפחות אני יותר חכם מהאלוהים הזה, ואני לא כזה חכם.

tapas tapas

New member
מה גם

שלהגיד Only a ... is a זה בעצמו משפט אבסולוטי של שחור ולבן.

רמשטיין

New member
זה היה לד"ר פרנקלין

והוא אמר שם איזה משפט ממש טוב ששכחתי אותו פתאום הזכרת לי. אם מישהו זוכר או אפילו יפנה אותי לפרק הנכון אני ממש ממש אודה לו (זה היה שפרנקלין בא לשמוע את ג'קאר אחרי שהוא נהפך למעין קדוש ונהיו לו חסידים, נדמה לי שזה היה כמה פרקים אחרי שהוציאו לו את העין) תודה, רמי

אני חושב שלא

לדעתי מדובר על הפרק Mind War בעונה הראשונה, והוא מסביר את זה ל Katherin Sakai.זה הולך ככה: "There are things in the universe billions of years older than either of our races. They are vast, timeless ... They are a mystery, and I am both terrified and reassured to know that there are still wonders in the universe - that we have not yet explained everything. Whatever they are, Ms. Sakai, they walk near Sigma-957. They must walk there alone."

רמשטיין

New member
בסדר, אבל היה גם קטע...

..עםד"ר פרנקלין, שבא לשמוא את ג'קאר מדבר לחסידים שלו אחרי שהוא איבד את העין ונהיה מעין מנהיג רוחני/קדוש מעונה באיזה פרק זה היה?? אני חייב לדעת מה הוא אמר לו! זה היה אחלה משפט ושכחתי אותו!

Ihavenonick

New member
it was after the episode where he

went to see what happened to the first planet that the shadows attaked. he wanted to check the place and get some evidence here are some:

רמשטיין

New member
זה לא זה!!

זה כן מה שאתם מדברים עליו, בקשר לאלוהים והנמלים וכו' זה לא מה שאני מדבר עליו! אף אחד לא זוכר??? איזו עונה זה היה שג'קאר איבד את העין ואח"כ בבילון חמש התחיל לערוך מפגשים שבו הם היה מטיף, עם כאלה שראו בו מעין קדוש מעונה ובהתחלה הוא לא רצה את זה, ואז ד"ר פרנקלין התעניין במפגשים האלה ואז באחד המפגשים ג'קאר אמר לו איזה משפט ממש ממש טוב שאני לא זוכר!!! משהו שגם קשור לאלוהים וכו' נראה לי איזה עונה זה היה, איזה פרק?!!? מישהו זוכר???

לא, תחילת-אמצע רביעית../images/Emo58.gif

אחרי שקרתגיה נרצח ע"י לונדו, מאחר וג'קאר מאבד את עינו במרתפי העינויים של קרתגיה ואז, בThe Long Night לונדו משחרר אותו ואת נארן.

Nihau

New member
בהחלט, ראה קישור

עניתי את סיבותי במפורט למעלה (אכן ולכן), ראה קישור מצורף. הבדל בין מחקר מדעי אנושי שארה"ב רמתה בו לבין תרמית שנמשכת כבר למעלה מחמשת אלפים שנה שאתה עדיין סובל מהשלכותיה היום. נסה להתחתן בישראל בחתונה אזרחית למשל. נסה להפרד מבת זוגתך לה אתה נשוי לאחר מכן- בישראל. אם ממשלת ארה"ב תרמה תוצאות מחקר ככה זה יצא לאור מתישהו ומדינות העולם ילגלגו עליה וכך גם אני. אני לא אהרוג את השליח שיבשר לי את החדשות המוזרות הללו, אני אצחק עליו. לעומת זאת אם אראה מלאך- ישות לא אנושית בעליל שלאורך כל ההיסטוריה לפחות לפי הפולקלור עשתה נזקים למין האנושי- אני אחסל אותה במקום. לגבי הבנת האל או לא. אתה לא שולח שליחים לחיידקים כדי לבשר להם "המירו את דתכם או שאשליך אתכם לאוטוקלאב" (-תנור חיטוי). אתה פשוט עושה מה שאתה רוצה. מלאך הוא שליח. במפורש. במוצהר- ע"י הפולקלור וע"י המלאך עצמו. גם הדברים הטוביפם שמלאכים עשו בהיסטוריה היו רק הכנה וריכוך לפני הנזקים הגדולים ביותר לאותו העם ה"נבחר". אתה באמת רוצה לשמוע מה שיש להם להגיד? אתה באמת רוצה לתת להם דריסת רגל בחיים שלך? בעם שלך? to hug a snake is to invite poison into your heart, no matter how pretty the snake actually the prettier the deadlier

JuffoWup

New member
טוב שאת לא קיצונית

נ.ב משמעות המילה מלאך זה שליח (כמו המלאכי ששלח יהושוע לפני הפלישה הגדולה).

Nihau

New member
כל אחד והטינות שלו

תגיד תודה שאין לי grudge מיוחד נגד משהו שקיים.

major mouse

New member
למה להאשים את אלוהים?

אם אני הייתי אלוהים, אז אני לא יודע במה הייתי מתעסק, אבל בטוח שלא בבירוקרטיית הנישואין בארץ. את בטוחה שאלוהים שלח את השליחים שלו ל"חיידקים"? ואם כן, אז אולי לא הבנו נכון, אולי אנחנו לא מסוגלים להבין. בקשר להרג - אם את מאמינה שמלאך יהיה כמו ב Heros, אז אפשר להרוג אותו. אני חושב שלהרוג מלאך זה דבר בלתי אפשרי, אי אפשר להרוג דבר שלא חי.

major mouse

New member
הנה כמה הגדרות:

הגדרה 1. הגדרה 2. או במילים אחרות - לא משהו שקל לסכם באמצעות הודעה בפורום. מלאך הוא לא יישות גשמית, יכול להיות שיש לו גם צורה גשמית אבל זה לא העיקר. אלא אם את מתייחסת רק לצורה החיצונית של המלאך הקלאסי (כנפיים, הילה, וכו') ואז כל דבר יכול להיות מלאך, מרובוט, דרך חייזר ועד תמהוני מחופש.

Nihau

New member
גם אני למדתי תואר ראשון במדעי החיים

אני לא שאלתי איך המדע והביולוגיה מגדירים חיים שאלתי איך "אתה" מגדיר חיים

למעלה