אם הייתי פוגשת מלאך...

Nihau

New member
אם הייתי פוגשת מלאך...

דרגורן שאל אותי היום במהלך דיון על דמותו של קוש (B5) מה הייתי עושה אם הייתי פוגשת מלאך. אמיתי, בדיוק כמו שמתארים אותם בדת. מלאכי כזה. תשובתי הברורה מאליה והאוטומטית הייתה shoot to kill בלי לשאול שאלות או לעצור לדיון. when you want to shoot, shoot. don't talk. דרגורן מצא את זה ממש חריג. מה אתם הייתם עושים?

NacroMittler

New member
הייתי חושב שהכניסו לי משהו לכוס

כשלא שמתי לב... אחרי זה בטח הייתי חוזר בתשובה.

BluePrint

New member
אהההה!!!

היית פוגש מלאך שאומר לך שאתה בגן עדן, והיית שואל אותו איך לחזור לעולם החיים?! העולם שלנו גרוע מספיק, אתה רוצה למצוא גרוע יותר?!

BluePrint

New member
ואני מסכים.

אבל אם היית פוגש מלאך שהיה אומר לך שכאן זה גן עדן, באמת היית שואל איך חוזרים לחיים? לאן אני חותר? גן עדן הוא המקום המושלם. אם כאן זה גן עדן, אני לא רוצה לדעת מה קורה בעולם החיים.

Serpent Axis

New member
תשובה שלי

אם הייתי פוגש מישהו שמתאים לתיאור בדת (איזו מהן, אגב?) בטח הייתי צריך לבצע גלגול שפיות מיידי (ע"ע תיאור מלאכים ספר יחזקאל). לאחר מכן הייתי מנסה לתקשר עם היצור ולברר מה הוא ומה הוא רוצה ממני - במידה והוא נראה לי מסוכן מדי או שהוא עושה צעדים בכיוון העוין הייתי מנסה לחסל אותו... במידה ואת מתכוונת למלאך בתיאור הפופולארי (ילד חמוד עם כנפיים או איש בשמלה לבנה עם כנפיים) אז הייתי קודם כל מנסה לברר מי הוא ובמידה והוא מתעקש שהוא מלאך - מפנה אותו למוסד לבריאות הנפש הקרוב. אבל אחרי כל הצחוקים - מאחר ואין מלאכים לא הייתי פוגש אחד.

רמץ

New member
I attempt to disbelieve!

למיטב הבנתי, מדובר באוטומטונים רוחניים חסרי דעת (בחירת מילים מכוונת). נראה לי שהייתי מנסה לעקוב אחריו - לראות מי מפעיל אותו ואיך. אולי לצלם כמה תמונות...

מירטל

New member
את לא מסתובבת בירושליים, נכון?

יש לנו כאן מספיק חבר'ה מופרעים שבטוחים שהם המשיח/שהמשיח אוטוטו בא, או כל דבר הזוי אחר. אם הייתי פוגשת מלאך... ובכן, הייתי שואלת אותו אם מה שאמרו בדוגמה הוא נכון, או שזו סתם הוצאת דיבה

רמשטיין

New member
right on!

"...אם הייתי פוגשת מלאך... ובכן, הייתי שואלת אותו אם מה שאמרו בדוגמה הוא נכון, או שזו סתם הוצאת דיבה
..." !say blass u when I snize

DDN

New member
אני לא חושב שהתשובה שלך כנה

במיוחד בגלל שאין לך אקדח או כלי ירייה אחר. . ..

Nihau

New member
ובכן...

השיחה התגלגלה לשם מדיון על B5 ואם הייתי דמות ב B5 כנראה היה לי סוג זה או אחר של נשק ירי תפסיק להתקטנן.

DDN

New member
והתשובה שלי

אני הייתי מתכחש לו, וקורא עליו תיגר להוכיח לי שהוא אמיתי.

0Pandemonium0

New member
לא הייתי מאמין עד שהיה מוכיח לי.

למה היית יורה בו? סתם בזבוז תחמושת, הוא מלאך...

למעלה