אם הייתי חייל בסדיר או במילואים בצה"ל הייתי מודיע למפקדים שלי

לשר הביטחון והרמטכ"ל וללשכת ראש הממשלה אני לא מתכוון לשרת יותר כל עוד ולרצועת עזה נכנס סיוע במזון מים חשמל דלק וחומרי בנייה כמו חצץ מלט להמשך בניית המנהרות. חפשו לכם פראייר אחר.
עכשיו אחרי שכל החטופים החיים הוחזרו לידי שלטונות ישמעאל והסנקציה של החמאס בפגיעה בחטופים אם ישמעאל לא תכניס להם סיוע כבר לא קיימת אין שום סיבה לתת להם סיוע ולכן כל עוד ונכנס סיוע לרצועה תלכו אתם מקבלי ההחלטות להילחם בחמאס. אני נשאר בבית.

לשר הביטחון והרמטכ"ל וללשכת ראש הממשלה אני לא מתכוון לשרת יותר כל עוד ולרצועת עזה נכנס סיוע במזון מים חשמל דלק וחומרי בנייה כמו חצץ מלט להמשך בניית המנהרות. חפשו לכם פראייר אחר.
עכשיו אחרי שכל החטופים החיים הוחזרו לידי שלטונות ישמעאל והסנקציה של החמאס בפגיעה בחטופים אם ישמעאל לא תכניס להם סיוע כבר לא קיימת אין שום סיבה לתת להם סיוע ולכן כל עוד ונכנס סיוע לרצועה תלכו אתם מקבלי ההחלטות להילחם בחמאס. אני נשאר בבית.
הלוחמים שלנו הם לא הפקר. בזכותם אתם חיים בישמעאל ולא שחוטים על הגרון .

evglev1

Well-known member
מנהל
הלוחמים שלנו הם לא הפקר. בזכותם אתם חיים בישמעאל ולא שחוטים על הגרון .
אחרי מקרה אלאור אזריה, היה פה איזה שמלאני שסיפר בגאווה על הקרבת חיילים כדי לשמור על טוהר הנשק. ובעצם גם במבצע חומת מגן הקרבנו 20 חיילים כי העדפנו להיכנס קרקעית מאשר להפציץ מהאוויר וכרגיל גם אכלנו את הדגים העבשים וגם גורשנו מהעיר, גם הקרבנו 20 חיילים כדי להימנע מפגיעה בערבים לא מעורבים וגם האשימו אותנו בביצוע טבח.

אחרי מקרה אלאור אזריה, היה פה איזה שמלאני שסיפר בגאווה על הקרבת חיילים כדי לשמור על טוהר הנשק. ובעצם גם במבצע חומת מגן הקרבנו 20 חיילים כי העדפנו להיכנס קרקעית מאשר להפציץ מהאוויר וכרגיל גם אכלנו את הדגים העבשים וגם גורשנו מהעיר, גם הקרבנו 20 חיילים כדי להימנע מפגיעה בערבים לא מעורבים וגם האשימו אותנו בביצוע טבח.

לצבא שלכם חדרו קצינים שהם סוכני אויב. הם משרתים את האויב ולא את העם היהודי בארץ ישראל.
כשאני אמרתי יום אחרי הטבח שצריך לעצור 90% מקציני המטה הכללי ולחקור אותם על ביצוע פשעי מלחמה נגד העם היהודי וסיוע לאויב ברצח יהודים חשבתם שנפלתי על הראש.
המערכת המשפטית הצבאית שלכם והמערכת המשפטית האזרחית שלכם הם מערכות נגועות בבגידה וסיוע לאויב ברצח יהודים שהעונש על זה בקורט מרשל הוא גזר דין מוות.

marabo

Well-known member
תקשיב לפייגלין

Harrington

Well-known member
מנהל
לא שופטים אדם בצערו, אבל מדובר בדברים אומללים שחבל שנאמרו. לטעמי, בין אם בגלל שהדברים פשוט מפגרים ומהווים סוג של ריקוד על דם הנופלים (לרבות נכדו של פייגלין ז"ל הי"ד) ובין אם מתוך הגנה על פייגלין עצמו שלא לבזותו על דברים שנאמרו ללא חשיבה ומתוך כאב, לא נכון 'לרטווט' אותם ועדיף לתת להם להיעלם אל תוך הארכיון במקום לחזור עליהם ו/או להפנות אליהם.

לא שופטים אדם בצערו, אבל מדובר בדברים אומללים שחבל שנאמרו. לטעמי, בין אם בגלל שהדברים פשוט מפגרים ומהווים סוג של ריקוד על דם הנופלים (לרבות נכדו של פייגלין ז"ל הי"ד) ובין אם מתוך הגנה על פייגלין עצמו שלא לבזותו על דברים שנאמרו ללא חשיבה ומתוך כאב, לא נכון 'לרטווט' אותם ועדיף לתת להם להיעלם אל תוך הארכיון במקום לחזור עליהם ו/או להפנות אליהם.

אכן לא צריך לשפוט אדם בצערו .מעניין מה הייתה דעתך על אמא צנגאוקר מעולם לא שמעתי אותך אומר לא צריך לשפוט אותה בצערה. אבל יש אחרים ורבים במדינת ישמעאל שחושבים בדיוק כמו שפייגלין חושב ולא חושבים כמוך . אז אני אומר אין לשפוט אדם לא רק בצערו אלא גם בטמטומו.

Harrington

Well-known member
מנהל
...על אמא צנגאוקר מעולם לא שמעתי אותך אומר לא צריך לשפוט אותה בצערה.
רופא אוזניים טוב, זה הפתרון.
אבל יש אחרים ורבים במדינת ישמעאל שחושבים בדיוק כמו שפייגלין חושב ולא חושבים כמוך .
שיבושם להם. זה אמור לגרום לי לשנות את דעתי?

רופא אוזניים טוב, זה הפתרון.

שיבושם להם. זה אמור לגרום לי לשנות את דעתי?
ממש לא. אתה בן אדם מקובע. אתה שמאלן שסובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר ואני מעולם לא חשבתי לשנות את דעתך. לדעתי עם שינוי המשטר שאני מציע בארץ ישראל כדי להחזיר את מדינת ישמעאל למדינה יהודית אותנטית ציון שמה צריך לסלק לגרש את ערביי ארץ ישראל ל22 מדינות ערב ואת השמאל הקיצוני לגרש ליורופה ואנשים כמוך להכניס למחנות לחינוך מחדש.

Harrington

Well-known member
מנהל
ממש לא. אתה בן אדם מקובע. אתה שמאלן שסובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר
אולי באמת מקובע. לא שולל את האפשרות. אמנם אין לי שום בעיה לשנות את דעתי כאשר אני שומע נימוקים מפורטים ומשתכנע בנכונותם, אבל כאשר זה מגיע בדמות הסיסמאות הנבובות האלה שרואים כאן בכל פוסט שני (מאפיין מאוד רל"בניקים שמאלנים, כעת נקודתית גם אותך) שאין בהם לא פירוט ולא הסבר ולא שום דבר שיש בכוחו לשכנע (אף בן אדם נורמלי)? מהן אכן לא אשתכנע ככל הנראה :cool:. מבחינתי דבריך בעניין נחשבים כמחמאה, שכן אם יש אדם עלי אדמות שכן משנה את דעותיו על סמך סיסמאות ריקות מתוכן בלבד, אין לי אלא לברך על כך שאין חלקי עימו :).

שמאלן אני לא לדעתי, אבל כמובן שאין שום טעם להתווכח איתך בעניין (בהיותך מקובע בדברים האלה פי כמה ממני ;-)). אם אני "סובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר"? הממ... לא חושב וזאת ממספר סיבות. ראשית יש כאן כשל לוגי קליל, שכן הקבעון לא הולך ביחד עם האקוטיות של ההפרעה הנפשית כמובן :). מעבר לכך גם אם יש לי את ההפרעה שתיארת, אני לא סובל ממנה במיוחד, כך שהמשפט שלך ממילא לא יוצא נכון. תכל'ס אם יש או אין לי את ההפרעה הזאת, גם על כך, לאור הנסיון בקבעונך והצורך הפסיכולוגי שלך לצייר את כל מי שלא מסכים איתך בצבעים בסגנון הזה, לא אטרח להתווכח.

ואני מעולם לא חשבתי לשנות את דעתך.
מצוין, אשריך צדיק.
לדעתי עם שינוי המשטר שאני מציע בארץ ישראל כדי להחזיר את מדינת ישמעאל
לא מכיר את "מדינת ישמעאל", כך שלא כל כך ברור לי על מה אתה מדבר בדיוק. גם לא מכיר את "הצעותיך" לגבי "שינוי שיטת המשטר בארץ ישראל". אמנם די לי בהיכרות שיש לי איתך כדי להבין שאין בהצעות אלו כל ממש ושאין להן כל היתכנות בעולם המעשה, האמת והמציאות. הכרת תוכן ההצעות פחות חשובה כדי לדעת זאת. ממילא גם בעניין הזה, אין לי הרבה מה להשיב עניינית.
למדינה יהודית אותנטית
מדינת ישראל הינה מדינה יהודית על-פי כל קנה מידה ופרמטר שבספר. הקבוצות היחידות (זולתך ככל שאתה ראוי לתואר קבוצה) שמעוניינות כיום בשינוי שיטת המשטר, הן השמאל הקיצוני, כביכול ליברלי-פרוגרסי, שמעוניין בכך כדי לשנות את פני מדינת ישראל מהמדינה היהודית כפי שהיא מוגדרת ומאופיינת היום, למה שמכונה 'מדינת כל אזרחיה'. אינני מכיר כיום קבוצות (או אף בודדים) שמעוניינים שהמדינה תישאר יהודית או תהיה יותר יהודית, שמעוניינים בהחלפת שיטת המשטר כדרך להגיע לכך.

אבל... זכותך כמובן לחשוב שצריך לשנות כאן את שיטת המשטר, או להציג מצג לפיו אינך רואה במדינת ישראל מדינה יהודית. בין אם זו באמת דעתך הכנה ובין אם מדובר במצג שאתה נדרש, פסיכולוגית, להציג כדי להצדיק עבור עצמך, סביבתך וקוראיך, את הצעד שהחלטת לנקוט בזמנו כשירדת מהארץ, כלל לא משנה לענייננו. מה שכן, כאמור מעלה, בהיותך מקובע פי כמה וכמה ממני בכל דבר ועניין, ברי לכו"ע שאין שום טעם לדון איתך ברצינות בדברים האלה. לעניין זה האבחנה דלעיל (מצג שווא או אמת תמימה) כן חשובה, אבל מאחר וממילא דיון ענייני-רציני לא יתכן כאן, אפשר להשאיר את זה ב'צריך עיון'.
ציון שמה צריך לסלק לגרש את ערביי ארץ ישראל ל22 מדינות ערב ואת השמאל הקיצוני לגרש ליורופה ואנשים כמוך להכניס למחנות לחינוך מחדש.
ואז צריך לשבת לארוחת צהרים על חשבון הפרסי הנדיב, לבקש מחמאות מהרס"ר הקפדן, והמהדרים יתיישבו להפגנת תמיכה בראש הממשלה עם קבוצת קפלן.

בהצלחה עם זה.

אולי באמת מקובע. לא שולל את האפשרות. אמנם אין לי שום בעיה לשנות את דעתי כאשר אני שומע נימוקים מפורטים ומשתכנע בנכונותם, אבל כאשר זה מגיע בדמות הסיסמאות הנבובות האלה שרואים כאן בכל פוסט שני (מאפיין מאוד רל"בניקים שמאלנים, כעת נקודתית גם אותך) שאין בהם לא פירוט ולא הסבר ולא שום דבר שיש בכוחו לשכנע (אף בן אדם נורמלי)? מהן אכן לא אשתכנע ככל הנראה :cool:. מבחינתי דבריך בעניין נחשבים כמחמאה, שכן אם יש אדם עלי אדמות שכן משנה את דעותיו על סמך סיסמאות ריקות מתוכן בלבד, אין לי אלא לברך על כך שאין חלקי עימו :).

שמאלן אני לא לדעתי, אבל כמובן שאין שום טעם להתווכח איתך בעניין (בהיותך מקובע בדברים האלה פי כמה ממני ;-)). אם אני "סובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר"? הממ... לא חושב וזאת ממספר סיבות. ראשית יש כאן כשל לוגי קליל, שכן הקבעון לא הולך ביחד עם האקוטיות של ההפרעה הנפשית כמובן :). מעבר לכך גם אם יש לי את ההפרעה שתיארת, אני לא סובל ממנה במיוחד, כך שהמשפט שלך ממילא לא יוצא נכון. תכל'ס אם יש או אין לי את ההפרעה הזאת, גם על כך, לאור הנסיון בקבעונך והצורך הפסיכולוגי שלך לצייר את כל מי שלא מסכים איתך בצבעים בסגנון הזה, לא אטרח להתווכח.

מצוין, אשריך צדיק.

לא מכיר את "מדינת ישמעאל", כך שלא כל כך ברור לי על מה אתה מדבר בדיוק. גם לא מכיר את "הצעותיך" לגבי "שינוי שיטת המשטר בארץ ישראל". אמנם די לי בהיכרות שיש לי איתך כדי להבין שאין בהצעות אלו כל ממש ושאין להן כל היתכנות בעולם המעשה, האמת והמציאות. הכרת תוכן ההצעות פחות חשובה כדי לדעת זאת. ממילא גם בעניין הזה, אין לי הרבה מה להשיב עניינית.

מדינת ישראל הינה מדינה יהודית על-פי כל קנה מידה ופרמטר שבספר. הקבוצות היחידות (זולתך ככל שאתה ראוי לתואר קבוצה) שמעוניינות כיום בשינוי שיטת המשטר, הן השמאל הקיצוני, כביכול ליברלי-פרוגרסי, שמעוניין בכך כדי לשנות את פני מדינת ישראל מהמדינה היהודית כפי שהיא מוגדרת ומאופיינת היום, למה שמכונה 'מדינת כל אזרחיה'. אינני מכיר כיום קבוצות (או אף בודדים) שמעוניינים שהמדינה תישאר יהודית או תהיה יותר יהודית, שמעוניינים בהחלפת שיטת המשטר כדרך להגיע לכך.

אבל... זכותך כמובן לחשוב שצריך לשנות כאן את שיטת המשטר, או להציג מצג לפיו אינך רואה במדינת ישראל מדינה יהודית. בין אם זו באמת דעתך הכנה ובין אם מדובר במצג שאתה נדרש, פסיכולוגית, להציג כדי להצדיק עבור עצמך, סביבתך וקוראיך, את הצעד שהחלטת לנקוט בזמנו כשירדת מהארץ, כלל לא משנה לענייננו. מה שכן, כאמור מעלה, בהיותך מקובע פי כמה וכמה ממני בכל דבר ועניין, ברי לכו"ע שאין שום טעם לדון איתך ברצינות בדברים האלה. לעניין זה האבחנה דלעיל (מצג שווא או אמת תמימה) כן חשובה, אבל מאחר וממילא דיון ענייני-רציני לא יתכן כאן, אפשר להשאיר את זה ב'צריך עיון'.

ואז צריך לשבת לארוחת צהרים על חשבון הפרסי הנדיב, לבקש מחמאות מהרס"ר הקפדן, והמהדרים יתיישבו להפגנת תמיכה בראש הממשלה עם קבוצת קפלן.

בהצלחה עם זה.

"אמנם אין לי שום בעיה לשנות את דעתי כאשר אני שומע נימוקים מפורטים ומשתכנע בנכונותם, "

כבר שנתיים אני אומר לך לא תנצחו ככה את החמאס אי אפשר להחזיר את החטופים וגם לנצח את החמאס. שנתיים אני אומר לך זה זה או החטופים ותבוסה לחמאס או ויתור על החטופים וניצחון על החמאס ולהביא את החטופים אחר כך בכוח. המציאות מראה שהממשלה שלכם החליטה להחזיר את החטופים כשהם יודעים בדיוק מה שאני יודע אומר וכותב ממשיכים לשקר אתכם בסיסמאות על ניצחון על החמאס בעוד אתם נותנים לו לחמאס סיוע ובסוף עובדתית לא מיגרתם את החמאס כל ההצהרות של ראש הממשנכשלה שלכם היו ביסודן שקר וכזב. אבל אתה בשלך ממשיך להתעקש ומשכתב את עצמך לדעת חרף העובדות המוצבות לפניך.

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש לא. אתה בן אדם מקובע. אתה שמאלן שסובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר ואני מעולם לא חשבתי לשנות את דעתך. לדעתי עם שינוי המשטר שאני מציע בארץ ישראל כדי להחזיר את מדינת ישמעאל למדינה יהודית אותנטית ציון שמה צריך לסלק לגרש את ערביי ארץ ישראל ל22 מדינות ערב ואת השמאל הקיצוני לגרש ליורופה ואנשים כמוך להכניס למחנות לחינוך מחדש.
הבעיה היא שכדי לגרש את ערביי ארץ ל-22 המדינות, צריך לכבוש את 22 המדינות כדי להכריח אותן לקבל אותם.

Harrington

Well-known member
מנהל
הבעיה היא שכדי לגרש את ערביי ארץ ל-22 המדינות, צריך לכבוש את 22 המדינות כדי להכריח אותן לקבל אותם.
הפלסטינים נמצאים בתחתית התחתית של הסולם (מעין 'המיץ של הזבל') בעיני העולם הערבי. איש שם לא יודה בכך כמובן, אבל זה המצב לאשורו. אגב זה נכון גם במערכת היחסים בין ערביי ישראל לפלסטינים. כלפי חוץ, אם מישהו מראיין ערבי ישראלי, הוא יצהיר שהוא פלסטיני גאה וכמובן יבכר את התמיכה בפלסטינים על-פני להיתפס כתומך ישראל. אך במערכת היחסים הישירה בין שתי הקבוצות הללו, הן שונאות אחת את השניה שנאה עזה וכאמור, מבחינת כל ערבי שלא מתגורר באיו"ש או באזח"ע, אלו שכן הם הבררה של העולם הערבי.

על כן כמו שכתבת, אף מדינה ערבית לא תהין לקבל פלסטינים לשטחה בהתנדבות (אולי זולת מקרים בהם יש צורך בפועלים שחורים במדינה). אבל בכל מקרה גם בלי קשר להסכמה הזאת בינינו, כמובן שגירוש כל הפלסטינים ו/או כל ערביי ישראל לא עומד על הפרק בשום צורה. זאת צורת כתיבה נוחה למתלהמים, לכאלה שיודעים שדבריהם לעולם לא יתרחשו ולעולם לא יהיו רלוונטיים ועל כן לא מפריע להם לחרטט את עצמם ואת קוראיהם לדעת. בתכל'ס, לא יהיה גירוש בכח בעתיד הנראה לעין וגירוש בהסכמה כפי שכתבת, דורשת מדינות שיסכימו לקבל. זה יקרה באוסטרליה לפני שזה יקרה באחת ממדינות ערב.

לא צריך לכבוש שום מדינה. למשל לדוגמא את הבדואים בנגב הייתי מגרש למצרים יחד עם העזתים . איך? פשוט. אתה עוצר להם את הסיוע ומודיע לכל מדינה בעולם שכל מטוס שיתקרב לגבול יופל . אתה מודיע למצרים יש לכם 24 שעות להזיז את כוחות השיריון שלכם מהתעלה לעומק מצרים ולא זה הסוף שלכם ולהפיל עליהם שני פרחי שלום האחד בתעלה והשני בסכר אסואן ואין יותר מצרים. יש צ'רנובילי העזתים והבדווים לאל עריש מרחק 100 ק"מ מבארי 50 40 ק"מ מציר פילדלפי.
כמו כן להחליף את שם המחראה ישראל בשם ציון ולשלול לערביי ציון את האזרחות .שלילה גורפת מותרת בחוק הבינלאומי כדי לסכל סיכון ביטחוני למדינה.
אם אתה לא מבין עד כה אתם בחורבן טוטאלי. השמאל פירק לכם את הדבק האזרחי שמחזיק דמוקרטיות. גולדה אמרה אם לא יהיה צבא לא תהייה מדינה ובכן ב2022 קרה אסון נוראי כאשר חיילים טייסים בשרות צה"ל הודיעו שהם לא יגיעו למילואים בגלל ממשלה שנבחרה כחוק. זה היה סיומה של הסאגה הקרויה מדינת ישראל. הצבא שלכם כבר לא צבא ההגנה לישראל. רק לפני כמה ימים קיבלתם דוגמא לכך שדרגה בכירה בצבא יוצאת נגד הממשלה הנבחרת. אין לכם יותר צבא. צה"ל הוא מפלגה הוא לא מגן יותר על העם. ראש הממשלה שלכם הוא קפלניסט שמכיר בשתי מדינות לשני עמים.

אני לא צריך להקשיב לפייגלין. אני חושב בדיוק כמוהו. הגברת הזאת פושעת בסיוע ברצח לוחמי צה"ל ובהכפשת צה"ל באמצעות פיברוק אונס שלא היה ולא נברא. הנזק שהיא גרמה למלחמה באויב הוא בלתי ניתן להבנה והיא צריכה לקבל גזר דין מוות בעוון רצח חיילים וסיכון ביטחוני ברמה הכי גבוהה לאזרחי ישמעאל היהודים סיוע לטרור ברצי יהודים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שהכנסת הסיוע אי-פעם הייתה קשורה לחטופים. כך הרל"ב הציג זאת, גם לעניין העמדת נוחבות לדין ושאר עניינים, אבל מבחינת הנהגת המדינה לדעתי בשום שלב לא היה כל קשר בין הדברים. מאפשרים את הכנסת הסיוע מתוך אחת משתי סיבות:
א. או כי מאמינים שזה הדבר הנכון לעשות (למשל כי אכן יש עזתים חפים מפשע שסובלים -אמנם בגלל החמאס- מהמצב ונכון לסייע להם).
ב. או כי מדינות העולם דורשות זאת וההנהגה רוצה להתחשב בכך, אם משיקולים משפטיים עתידיים ואם סתם כדי לצבור נקודות אצל אותן אומות משיקולים שונים.

ממילא, העובדה שברוך ה' זכינו וכל החטופים, למצער החיים, הוחזרו לביתם, לא תשפיע על שאלת הכנסת הסיוע ההומניטארי. לפחות לא בשלב ראשון.

למעלה