אם הייתי חייל בסדיר או במילואים בצה"ל הייתי מודיע למפקדים שלי

לשר הביטחון והרמטכ"ל וללשכת ראש הממשלה אני לא מתכוון לשרת יותר כל עוד ולרצועת עזה נכנס סיוע במזון מים חשמל דלק וחומרי בנייה כמו חצץ מלט להמשך בניית המנהרות. חפשו לכם פראייר אחר.
עכשיו אחרי שכל החטופים החיים הוחזרו לידי שלטונות ישמעאל והסנקציה של החמאס בפגיעה בחטופים אם ישמעאל לא תכניס להם סיוע כבר לא קיימת אין שום סיבה לתת להם סיוע ולכן כל עוד ונכנס סיוע לרצועה תלכו אתם מקבלי ההחלטות להילחם בחמאס. אני נשאר בבית.

לשר הביטחון והרמטכ"ל וללשכת ראש הממשלה אני לא מתכוון לשרת יותר כל עוד ולרצועת עזה נכנס סיוע במזון מים חשמל דלק וחומרי בנייה כמו חצץ מלט להמשך בניית המנהרות. חפשו לכם פראייר אחר.
עכשיו אחרי שכל החטופים החיים הוחזרו לידי שלטונות ישמעאל והסנקציה של החמאס בפגיעה בחטופים אם ישמעאל לא תכניס להם סיוע כבר לא קיימת אין שום סיבה לתת להם סיוע ולכן כל עוד ונכנס סיוע לרצועה תלכו אתם מקבלי ההחלטות להילחם בחמאס. אני נשאר בבית.
הלוחמים שלנו הם לא הפקר. בזכותם אתם חיים בישמעאל ולא שחוטים על הגרון .

marabo

Well-known member
תקשיב לפייגלין

Harrington

Well-known member
מנהל
לא שופטים אדם בצערו, אבל מדובר בדברים אומללים שחבל שנאמרו. לטעמי, בין אם בגלל שהדברים פשוט מפגרים ומהווים סוג של ריקוד על דם הנופלים (לרבות נכדו של פייגלין ז"ל הי"ד) ובין אם מתוך הגנה על פייגלין עצמו שלא לבזותו על דברים שנאמרו ללא חשיבה ומתוך כאב, לא נכון 'לרטווט' אותם ועדיף לתת להם להיעלם אל תוך הארכיון במקום לחזור עליהם ו/או להפנות אליהם.

לא שופטים אדם בצערו, אבל מדובר בדברים אומללים שחבל שנאמרו. לטעמי, בין אם בגלל שהדברים פשוט מפגרים ומהווים סוג של ריקוד על דם הנופלים (לרבות נכדו של פייגלין ז"ל הי"ד) ובין אם מתוך הגנה על פייגלין עצמו שלא לבזותו על דברים שנאמרו ללא חשיבה ומתוך כאב, לא נכון 'לרטווט' אותם ועדיף לתת להם להיעלם אל תוך הארכיון במקום לחזור עליהם ו/או להפנות אליהם.

אכן לא צריך לשפוט אדם בצערו .מעניין מה הייתה דעתך על אמא צנגאוקר מעולם לא שמעתי אותך אומר לא צריך לשפוט אותה בצערה. אבל יש אחרים ורבים במדינת ישמעאל שחושבים בדיוק כמו שפייגלין חושב ולא חושבים כמוך . אז אני אומר אין לשפוט אדם לא רק בצערו אלא גם בטמטומו.

Harrington

Well-known member
מנהל
...על אמא צנגאוקר מעולם לא שמעתי אותך אומר לא צריך לשפוט אותה בצערה.
רופא אוזניים טוב, זה הפתרון.
אבל יש אחרים ורבים במדינת ישמעאל שחושבים בדיוק כמו שפייגלין חושב ולא חושבים כמוך .
שיבושם להם. זה אמור לגרום לי לשנות את דעתי?

רופא אוזניים טוב, זה הפתרון.

שיבושם להם. זה אמור לגרום לי לשנות את דעתי?
ממש לא. אתה בן אדם מקובע. אתה שמאלן שסובל מהפרעה נפשית אקוטית חמורה ביותר ואני מעולם לא חשבתי לשנות את דעתך. לדעתי עם שינוי המשטר שאני מציע בארץ ישראל כדי להחזיר את מדינת ישמעאל למדינה יהודית אותנטית ציון שמה צריך לסלק לגרש את ערביי ארץ ישראל ל22 מדינות ערב ואת השמאל הקיצוני לגרש ליורופה ואנשים כמוך להכניס למחנות לחינוך מחדש.

אני לא צריך להקשיב לפייגלין. אני חושב בדיוק כמוהו. הגברת הזאת פושעת בסיוע ברצח לוחמי צה"ל ובהכפשת צה"ל באמצעות פיברוק אונס שלא היה ולא נברא. הנזק שהיא גרמה למלחמה באויב הוא בלתי ניתן להבנה והיא צריכה לקבל גזר דין מוות בעוון רצח חיילים וסיכון ביטחוני ברמה הכי גבוהה לאזרחי ישמעאל היהודים סיוע לטרור ברצי יהודים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שהכנסת הסיוע אי-פעם הייתה קשורה לחטופים. כך הרל"ב הציג זאת, גם לעניין העמדת נוחבות לדין ושאר עניינים, אבל מבחינת הנהגת המדינה לדעתי בשום שלב לא היה כל קשר בין הדברים. מאפשרים את הכנסת הסיוע מתוך אחת משתי סיבות:
א. או כי מאמינים שזה הדבר הנכון לעשות (למשל כי אכן יש עזתים חפים מפשע שסובלים -אמנם בגלל החמאס- מהמצב ונכון לסייע להם).
ב. או כי מדינות העולם דורשות זאת וההנהגה רוצה להתחשב בכך, אם משיקולים משפטיים עתידיים ואם סתם כדי לצבור נקודות אצל אותן אומות משיקולים שונים.

ממילא, העובדה שברוך ה' זכינו וכל החטופים, למצער החיים, הוחזרו לביתם, לא תשפיע על שאלת הכנסת הסיוע ההומניטארי. לפחות לא בשלב ראשון.

למעלה