אל בורות המים !

ליענקלה היקר!

ואללה נתת לי קו למחשבה אולם נראה לי שארד מהעיניין ,אני בעד אולפן אינטרני,רישום הריקוד ניתן בתור דובדבן בכדי שחברי הפורום יראו מה הם מפסידים ,אני לא מאמינה בלימוד בהתכתבות. וחוץ מזה איך יוכלו החברים היקרים להכיר והלתרשם ממני רק דרך התכתבות בלבד,טוב אני אאריך את דעתי בהזדמנות אחרת יום שישי היום ואני הולכת לאולפן באוניברסיטה. שיהייה לכולם חג שמח וסוף שבוע שקט

לששי וליאורה

לששי , אתה צודק - ביום שישי אני בחרדת החידה של מירי, כל ההומור, בורח לי. תודה על תיקון השגיאה "השטותית", היה כבר מאוחר לתקן. תמצא עוד הרבה פליטות קולמוס. אחרי שתלחץ "שלח". ולך ליאורה היקרה - ד,ש לחברי הנחמדים באולפן, ושיהי לך יום צוצלח. היכונו לחידה. הפעם , אני מת להצליח .

תודה - יענקל´ה !

רואים בעליל שאתה ביום שישי ב"חרדת החידה של מירי" - ניכר בכתיבתך. אז הנה יענקל´ה, רמז לחידה בשבילך : השבוע תהייה החידה עצובה מאד, על סף הבכי. מספר החידה 24, ושמה "לבכות לך" - לא קלה במיוחד. אין צורך לפתור עם בצל - הדמעות כבר יגיעו מאליהן. אני מתה שתצליח (ולו רק הפעם). כל טוב. מירי.

מירי - בגלל ההקדמה שלך

אני מתחיל לבכות כבר עכשיו, הוספת לי חצי שעה. על הקיצבה שאת נותנת לכולם. לא פייר. על זה העיראקים אומרים "איבקי עלינו אל המן", אני תימני מעורב בעיראקי - אבל שמעתי את זה בילדותי, היום גרמת לי "זיכרונות ילדות".

קיבלת פור יענקל´ה

יש לך חצי שעה לפני כולם זמן לפתור את החידה. קיבלתי בינתיים מסרים אישיים שהחידה קלה הפעם. קח את עצמך בידיים וקדימה לעבודה. מירי. נ.ב. במיוחד בשבילך : סיוע נדיב במסר אישי אם תבקש. מירי.

../images/Emo14.gifליענקלה

איזה כיף לצ´וטט איתך! תודה על דרישת השלום- אמסור. שיהייה לך חג שמח ושבת שלום

KARMEL EZRA

New member
לליאורה החביבה.יענקלה רק התבדח על

על זה שרשמת לנו את הרישום. זהו אופיו להתבדח.הרי ברור לכולנו שאין תחליף למדריך בחוג.והרישום הוא תוספת רענון .

brnoa

New member
הומור ?

ליענקלה שלום, את ההומור במסר שלך כנראה פיספסתי לגמרי, אבל בולט ממנו מאד ריח חוסר הפרגון. מפעם לפעם אני מבקשת תזכורת לצעדי ריקוד. זה לא מחליף את היציאה להרקדה, רק מסייע להרקדה הבאה לזרום נכון. שמחתי לקבל את רישומי הצעדים מליאורה, זו היתה עזרה נפלאה, ומכתבך הופיע כמקלחת קרה. חבל

KARMEL EZRA

New member
ליענקלה ידידי. רישום צעדי ריקוד +

מהודעתך מסתבר כאילו רישום צעדי ריקוד בפורום הוא לימוד אקסטרני. הרי בעצמך אתה ואני יודעים שאין תחליף ללימוד הריקוד על ידי המדריך. ואתה יודע שרישום הריקוד נועד ללטוש ותזכורת בצורה מדוייקת ןלריקוד שלא כל שבוע רוקדים אותו. אני משוכנע שגם לך יש רישומים של ריקודי עם.אז מדוע אתה מתבדח על הרישום שביקשתי שליאורה רשמה בפורום.אם כתבת את זה ברצינות ולא בהתבדחות כפי שאתה עושה מידי פעם אז אני באמת לא מבין אותך. הרי גם בהשתלמויות נתנו לך את הרישומים. האם זה צריך להיות רק עבור המדריכים. ודאי שלא .זה צריך להיות לכל המעוניינים ברישום כדי לרענן את המוח בצורה נכונה.אני מתפלא על מה שכתבת .לא הייתי מאמין שאתה תכתוב לליאורה דבר כזה.

עזרא וברנואה - אני מרים ידיים

אני חוזר בי בפרהסיה, מי שרוצה לדעת ריקוד שיפנה כאן בפורום, ומי שרוצה ויכול יעזור לו . אל דאגה - אני לא נגד. עזרא, הרי לך עזרתי בליבבתיני, גם בפורום וגם בשיחה הטלפונית. אתה יכול להמשיך לפנות אלי, עלה כיפאק. הדלת פתוחה תמיד. בקשר לפניה לליאורה, אני ניצלתי את העובדה, שנכנסה אלינו חברה , בקנה מידה מכובד כזה, כדי להתלוצץ. כבר הגבתי על כך בפורום. טק איט איזי

הבנתי מייד !

אך לא ענית על שאלתי הקודמת. יש לי השערה מדוע שירבבת את הפסוק. מצפה לתשובתך - אל תתחמק. מירי.

ומה עם "אומרים ישנה ארץ"?

גם לשיר הזה יש ריקוד יפהפה שנרקד רק בהרקדות נוסטלגיה מעטות, ורוב ציבור הרוקדים כלל לא מודע לקיומו. לדעתי, ניתן גם כאן לנצל את הביצוע המחודש של השיר להחייאת הריקוד. כיוון שהרוקדים הרבים לא יודעים על קיום הריקוד, הם יאמינו זשהו ריקוד חדש, וילמדו אותו בשימחה...

לא מומלץ !

היות ולשיר הזה קיים ריקוד מעגל של אמיר סלע ז"ל משנת 1981, רצוי לא לבצע חידוש לריקוד אלא רק בהסכמת משפחתו של אמיר. דבל´ה.

למעלה