אלסטום

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
תבין למי שאין לו חוש הומור

תקרא ותבין את הכוונה
יש לי הודעה הזאת זה היה רק התחלה וזה היה לפני שנתים ומאז היום טרולים עקבו אחרי והכפישו את השמי ממש עד שנהרסה שמי
יכול לגמור את את בעל חוש הומור הבנת זה היה רק דוגמא אחד מותך אלפים אתה מבין איזה לקח למדתי אני לא מוכן לשנות את שמי מלא כמו פעם או לחשוף את השמי

aas111

New member
אחרי שתקרא .תבקש מאורן למחוק ההודעה

יכול לגמור את את בעל חוש הומור הבנת זה היה רק דוגמא אחד מותך אלפים אתה מבין איזה לקח למדתי אני לא מוכן לשנות את שמי מלא כמו פעם או לחשוף את השמי

ארזS

New member
קראתי, הבנתי, - אורן אתה יכול למחוק

נראה לי שאתה לחוץ בצורה יותר מידי רצינית. עלי פרסמו אפילו כאן בפורום הזה כל מיני השמצות והכפשות וחשבתי לעזוב את הפורום, אבל שמעתי לעצות שקיבלתי שכדאי לי להשאר . והנה נשארתי. הרי מה זה בסך הכל פורום באינטרנט ? כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו ומתי שבא לו. נכון ? אז כמו שבכל העולם יש אנשים טובים ואנשים רעים ככה זה גם באינטרנט. צריך לקחת הכל בפרופורציות.

aas111

New member
תודה שהבנת

נראה לי שאתה לחוץ בצורה יותר מידי רצינית. עלי פרסמו אפילו כאן בפורום הזה כל מיני השמצות והכפשות וחשבתי לעזוב את הפורום, אבל שמעתי לעצות שקיבלתי שכדאי לי להשאר . והנה נשארתי. הרי מה זה בסך הכל פורום באינטרנט ? כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו ומתי שבא לו. נכון ? אז כמו שבכל העולם יש אנשים טובים ואנשים רעים ככה זה גם באינטרנט. צריך לקחת הכל בפרופורציות.
תודה שהבנת
אם תרצה לעזוב אז תעזוב ותחזור עם כנוי חדש רק אם אתה חושש ביי וחג שמח

ארזS

New member
גם אני אהבתי אותה ../images/Emo8.gif

אהבתי את התמונה של ה-777
גם אני אהבתי אותה

אז הנה עוד 777 אחד. שופו על הפוזה !

ארזS

New member
דוד,אני רואה שכבר קיבלת כמה תשובות.

ארז, כיצד נראית ה-777 מבפנים?
מבינת סידור המושבים?
יותר מזה אין לי מה להראות. תודה לאנשים הטובים שהיו זריזים יותר ממני.

david80

Active member
אבל לא הבנתי כלום! אין לי זמן לקרוא

יותר מזה אין לי מה להראות. תודה לאנשים הטובים שהיו זריזים יותר ממני.
את הקישור!
טוב!

david80

Active member
הסידורים שאני מכיר:

את הקישור!
טוב!
הסידורים שאני מכיר:
2-2 (דאש 7, ATR42 ורכבת ישראל) 2-3 (DC9) 3-3 (בואינג 737 ו-757) 2-3-2 (בואינג 767) 3-4-3 (בואינג 747) וסידור המושבים בבואינג 777 הוא...?

ארזS

New member
זה משתנה.

הסידורים שאני מכיר:
2-2 (דאש 7, ATR42 ורכבת ישראל) 2-3 (DC9) 3-3 (בואינג 737 ו-757) 2-3-2 (בואינג 767) 3-4-3 (בואינג 747) וסידור המושבים בבואינג 777 הוא...?
זה משתנה.
קצת קשה להסביר את זה בכמה מילים. כי זה לא אחיד לאורך המטוס. תסתכל רק בלינק הראשון שסופרמן רשם. יש שם ציור ברור של סידור המושבים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה