אללה, שאלון!

אללה, שאלון!

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? איזה סילבסטר הכי זכור לך? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

5655411

כללי: מהו שמך? נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: מרכז! כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? שטני כזה משקל: 54 גובה: 171 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? 11, אינלי כח לומר איפה התנסת בעבר בסמים? איזה? כן ניסית להתאבד פעם? כן אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ומדעי החברה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב פנים נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? שוטי הנבואה - הכל מן ג'ה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ומסנ מה הספקת כבר לעשות היום? ת"א ישנת טוב אתמול? ממש לא תישן טוב הלילה? לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: לבןאדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסטיות איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעה התנשקת? היום עם מי? מג :O התאהבת? שנה שעברה במי? שירי נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? היום בכית? ממ. לאזוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאזוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת? חודש, 23.3 שכבת עם מישהו/י? מזמן היית במועדון? שישי לבשת חצאית? יכוליות השבוע קנית בגד? מזמן הקדישו לך שיר? היום! שיפרו לך את המצברוח? לאזוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ליעור, למה הוא לא מחובר התקשרת אליו? טל התקשר אלייך? אורן פגע בך? לאזוכרת שימח אותך? מג P: היום: באיזו שעה התעוררת? 1 וחצי בערך מה/מי העיר אותך? הודעה ממג מה היה הדבר הראשון שאמרת? כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת הודעה מה היה השיר הראשון ששמעת? סינרגיה מה אכלת? ספגטי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת מיקום כרגע: חדר חג מעודף: פסח להקה אהובה: רדיוהד, כלמיני איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו על השואה הבנאדם הכי יפה שראית: לאיודעת את חושבת שאת יפה? מדי פעם את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? מדי פעם את חושבת שאת קרצייה? אני יכולה להיות את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: יש כמה חסר לך: יש כמה עושה לך טוב להיות איתו: מיטל, דבורה, ירדן.. הכי מצחיק: מיטל הכי דפוק: דבורה הכי מוזר: מג הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מיטל, אבא, דבורה איזה צלצול יש לך? כלמיני הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כזה -> ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לאדעת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? יש לי איפה שאני רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לאדעת מה החלום שלך? הצלחה איך חחגת את תחילת השנה? עם האקס איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בהתחלה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא בדיוק האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בדיוק מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? שומדבר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן

אייייי שכחתי!

אוהד אני חולה לך על התחת וכל השאלון הזה מוקדש לך. ממני, נ. שם בדוי
.

Save Me

New member
יא אבלה אמרת לי שאת אוהבת אותי

ולא שקרת :D והמספר הזה בכותרת שלך נראה כמו מספר אישי, מגעילה

בפלאפון, התקשרתי בבוקר

יצאתי מהשיעור וחשבתי שתנעים את זמני אבל לא ענית.]:

eliormagick

New member
בלה בלה

כללי: מהו שמך?אליאור תאריך לידה:11.10.86 מקום מגורים:ירושלים כמה אחים/אחיות?4 צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור משקל:אין לי מושג גובה:1.79 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?בקרוב יהיה יש לך פירסינג? מתחת לשפה ובגבה אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? ברור דהה אתה מעשן? חלילה פיכסה פרטים אינטימיים: העדפה מינית:50 אחוז לכל צד כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תמיד מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מינהל קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש מצב איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? גלגלצ איזה שיר הנערף עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם תומר ועם בן איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? הצאט והמסנגר מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בתל אביב ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה:אביב צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר רצינות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מתה מזמן איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? איתי חשבת עליו? התקשרת אליו? נועם התקשר אלייך? נועם פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? לא זוכר מה/מי העיר אותך? באפי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוס עמק" מה היה הדבר הראשון ששמעת באפי נבחה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? לחמניה עם משהו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מחשב? חג מעודף: עכשיו אף חג ערוץ מועדף: 3 מילה אהובה: להקה אהובה: אונסנס איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אך... חסר לך: לוחצים על פצעים אה? עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? רחוק איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?דוסון קריק יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?למי שבא ליO: איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ספסל ועצים וכאלה ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? בחוץ של התאטרון איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? להתחיל לספור? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? להתחיל לספור? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן? לא זוכר ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אקסים: כמה אקסים יש לכם? מיליון האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? שברון לב ואכזבה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן

moshe butt

New member
איזה שאלון חופר ../images/Emo122.gif

כללי: מהו שמך? משה תאריך לידה: 24.7.89 מקום מגורים: גני תקווה
כמה אחים/אחיות? 3- אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 62 גובה: 1.73 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני לא מנגן
אתה אוהב לרקוד? לא
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? לא אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה? כן- חום/ירוק אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? ג"ג- בעע קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה סוציו נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? The Smiths עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ויקיפדיה מה הספקת כבר לעשות היום? לשתות קפה ישנת טוב אתמול? החמד
תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף, אביב!!! צבע אהוב: שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנטיפתיות וחוסר אמפטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין אחת כזאת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה אכלת? אתמול התנשקת? לפני שבוע עם מי? הדס התאהבת? לפני חודש במי? טל נשבר לך הלב? לפני שבוע צחקת? אתמול בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מקודם לאמא
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמא אמרה לי לפני כמה דק' חיבקת מישהו/י? מוקדם- אמא עישנת? עכשיו שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בערך השתכרת? לפני חודש שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? בפורים לפני הרסבה הרבה זמן! קנית בגד? חחח גם לפני הרבה זמן הקדישו לך שיר? לפני שובעיים שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? טל התקשרת אליו? מאיר התקשר אלייך? מאיר פגע בך? מישהו שימח אותך? שיר/ צחר היום: באיזו שעה התעוררת? לפני שעה, ב-9 מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני הולך להתקלח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "משה, אתה הולך היום לבית ספר?" מה היה השיר הראשון ששמעת? there is a light that never goes out מה אכלת? לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: בחדר שלי חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: ערוץ הילדים מילה אהובה: תפוחיי עץ... כן, אני יודע- זה שתי מלים להקה אהובה: the smiths & Megadeth איזה כיתה את: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר הבנאדם הכי יפה שראית: מממ... מישהי מבית ספר הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחח לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: מממ...
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחח... לא משנה את חושבת שאת יפה? לא
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בכלל לא
את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? בכלל לא!!! את אוהבת את עצמך? ממ...לפעמים בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: טל חסר לך: שגיא עושה לך טוב להיות איתו: חן/צחר/שיר/אלה/טלי/הדס/חגי הכי מצחיק: אלה הכי דפוק: הדס הכי מוזר: חן הכי כיף לדבר איתו: הדס וחן איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א[?] איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים
יש לך פלאפון? לא למי אתה מתקשר הכי הרבה? מממ... הדס איזה צלצול יש לך?
הקול הכי יפה ששמעת? שיר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מממ... שלי מפורים ושומר מסך? אין לי- נראה לי
את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? מאוד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא יודע אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? מממ.. כן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים מה החלום שלך? מממ.. אין לי אחד כזה איך חחגת את תחילת השנה? מממ... לא זוכר איזה סילבסטר הכי זכור לך? ||X באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? תחילת שנה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מממ... יש יותר מידי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנתיים וחצי בערך ניסיתם להתחיל איתו? כה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מממ..
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מממ... באדישות זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? המון- הרוב בנות! האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? מממ... נראה לי שכן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגועים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן

../images/Emo20.gifשלום אני חדשה =)

כללי: מהו שמך? נתי. תאריך לידה: 1.10.92 מקום מגורים: ליד באר שבע. כמה אחים? 3 אחיות. צבע עיניים? חום. צבע שיער? במקור- חום שחור. משקל: כבד. גובה: 1.64 אתה מנגן על משהו? לא. אתה אוהב לרקוד? לא ממש. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? לא. יש לך פירסינג? כן. כמה ואיפה? רק ספטום. התנסת בעבר בסמים? לא. ניסית להתאבד פעם? כן. אתה מעשן? לא. איכסה. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא משנה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפס. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? ילדת מב"ר לעתיד. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מדעי חברה. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? kill hannah. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? אפס. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלאייר. מה הספקת כבר לעשות היום? לשים דאודורנט. ישנת טוב אתמול? סביר. כמה שאלות כלליות: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי קומותיים. עונה אהובה של השנה: סתיו. צבע אהוב: סגול או שחור. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש הרבה. מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? אתמול. אכלת? אתמול. התאהבת? חצי שנה ככה... נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? אתמול? בכית? אתמול? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת. חיבקת מישהו/י? יום שני. לבשת חצאית? הרבה זמן. קנית בגד? לפני פסח. היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל-12 מי העיר אותך? אף אחד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי". מה היה הדבר הראשון ששמעת? המנקה צועקת על חתולה. מה אכלת? עדיין לא. חג מעודף: חופש גדול. ערוץ מועדף: אין. מילה אהובה: כל הקללות למיניהן. להקה אהובה: אין כרגע. איזה כיתה את: ט'. הבנאדם הכי יפה שראית: =X את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? קצת. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? קצת. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: מתגעגעת אליו: אף אחד. עושה לך טוב להיות איתו: אין? הכי כיף לדבר איתו: דנה. איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי איש השלג. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אימא. איזה צלצול יש לך? מעפן. הקול הכי יפה ששמעת? =X איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ציור של איש קש. ושומר מסך? תמונות מתחלפות של פיות וכאלה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? פעם. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כנראה... איפה את רוצה פירסינג? ליפ, גבה, פיטמה. מה החלום שלך? להיות מאושרת. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. כמה אקסים יש לכם? 1 האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

כללי: מהו שמך? ספיר תאריך לידה: 29.10 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? שטני משקל: חסוי גובה: 172 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ גיטרה אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? יאפ:) אם כן, כמה ואיפה? אממ 4 לובים, אחד בגבה ואינדסטריאל התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? פעם בהרבה זמן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין, תקשורת טלויזיה:) קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אנימציה ממוחשבת:) איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? וטרינר ורופא וזה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כרגע כלום 0: עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק זה מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבית ספר ולחזור ישנת טוב אתמול? לא! לא יכלתי לישון בגלל העגיל תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר הערכה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהה? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני אמממממ חצי שעה אכלת? גם התנשקת? שבועיים עם מי? מה זה חשוב התאהבת? לפני מספיק זמן במי? במישהי נשבר לך הלב? כן גם צחקת? אממ מקודם בשיעור היסטוריה בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול אבל בקטנה כזה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה עישנת? לפני חצי שנה בערך שתית משקה אלכוהולי? וואי לפני מלא זמן השתכרת? שנה שעברה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?בפסח לבשת חצאית? בפורים קנית בגד? שבוע שעבר הקדישו לך שיר? לפני חודש ומשהו שיפרו לך את המצברוח? אממ היו הרבה בזמן האחרון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? אני נמנעת מלחשוב התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא חח פגע בך? אמא שימח אותך? ידידה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני רוצה לישווווווווווון מה היה הדבר הראשון ששמעת "ספיר יש לך ביה"ס היום?" מה היה השיר הראשון ששמעת? lips of an angel מה אכלת? מעדן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מחשבות זה לא הקטע שלי מיקום כרגע: בית חג מעודף: אמממ שאלה טובה, חופש גדול נחשב לחג? ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: כפרעעעעעע להקה אהובה: יש כל מיני איזה כיתה את: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש לי הומור רדוד אני לא צוחקת מבדיחות אני צוחקת ממצבים הזויים הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? אני חושבתש אני בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: סופי חסר לך: סופי עושה לך טוב להיות איתו: אני יכולה לכתוב גרשיים פשוט? הכי מצחיק: אממ תלוי לידיד שלי יש יציאות נחמדות לפעמים הכי דפוק: אני:) הכי מוזר: תומר הכי כיף לדבר איתו: דנה איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? תלוי בתקופות איזה צלצול יש לך? השיר הזה מהבלוג של מאי הקול הכי יפה ששמעת? של ידידה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מסך כחול ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, בקבוצת תמיכה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לפעמים איפה את רוצה פירסינג? בשפה, אני רוצה סייד ליפ!! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דואגת שלא ישארו ראיות:) מה החלום שלך? ללמוד ולעבוד בארה"ב איך חחגת את תחילת השנה? בבית איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור, אני תמיד לבד בסילבסטר חח באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא מצטערת על כלום מקום בו הכי נהנת? אילת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?יכול להיות אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא ממש התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עצם העובדה שהיא סטרייטית? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?בנים 5, בנות 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כם האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?אחת האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?יש ניסיון מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?מנסים להאמין מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?ישבנו כבר

Save Me

New member
כושילירבאק

כללי: מהו שמך? ליאורי תאריך לידה: 22.1.87 מקום מגורים: חדרה כמה אחים/אחיות?1 צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חרא משקל: אין גובה: 176 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חרא יבש אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? לא אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? וודקה ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אנשים שממש דומים לי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כלום עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לאדע איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה עיצוב מחשבים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? my love is like wo של מיה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? נו מה הספקת כבר לעשות היום? פסיכיאטר וזהו ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לצאת מהצבא כרגע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לאדע מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? היום בבוקר התנשקת? לא זוכר עם מי? התאהבת? \זהו יצא לי המצב רוח

מושיק16

New member
פתרונות לשאלון על ידי אני../images/Emo190.gif

כללי: מהו שמך?מושיק תאריך לידה:23/9/1990 מקום מגורים:חיפה כמה אחים/אחיות?אחות 1 צבע עיניים?כחול צבע שיער?שטני משקל:70 אבל זה משתנה עם דיאטות והשמנה חחח גובה:1.77 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא מנגן. אתה אוהב לרקוד?אוהב אוהב :)אבל בבית השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין עדיין קעקועים יש לך פירסינג? כן. אם כן, כמה ואיפה?אחד והוא באף התנסת בעבר בסמים? איזה?לא התנסתי..מה יש לכם להציע? ניסית להתאבד פעם?לא ,בחיים לא החיים חשובים לי המוני אתה מעשן?לא מעשן ממש קשה לי להתחיל כולם כמעט מעשנים רק אני עוד לא התחלתי פרטים אינטימיים: העדפה מינית:גיי לגמרי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אני מאוד רוצה מערכת יחסים יציבה אמן ואמן ותגיע עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אין לי עם מישו מעוניין להכיר ומי יודע אולי ייצא מזה קשר..המסנג'ר [email protected] איזה מגמה היית בביה"ס?ני בביצפר במגמת תקשורת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?איפור מקצועי או עיצוב אופנה או קורס ספרות איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?ספרן בספריה בעע נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?לא מבין:( עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 באייסי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?לא מבין מה הספקת כבר לעשות היום?ביצפר:( ישנת טוב אתמול?ישנתי מעולה תישן טוב הלילה?אני מקווה ב"ה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית ברור עונה אהובה של השנה:קיץ=שיזופ צבע אהוב:שקופ:) ושחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אנשים צבועים שלא אומרים בפנים מה הם חושבים עליך התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושר ,למצוא אהבההה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב בדירת רווקים קטנה יפה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה לסופר אכלת?צהריים..אורז עם קציצות התנשקת?לפני שבועיים נשיקה של 3 דקות:) עם מי?ידיד התאהבת?בסטרייט במי?ילד יפיוף מהשכבה נשבר לך הלב?עוד לא מחכה למצוא אהבה אמיתית שאז יישבר צחקת?בביצפר הכיתה הורגת מצחוק בכית?לא בכיתי המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לחברות שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חברות.. חיבקת מישהו/י?חברות עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לפני 3 חודשים היית במועדון?לא לבשת חצאית?לא קנית בגד?ג'ינס הקדישו לך שיר?לא שיפרו לך את המצברוח?עם צחוק בביצפר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ידידה חשבת עליו?לא התקשרת אליו?לא התקשר אלייך?לא פגע בך?לא שימח אותך?קצת היום: באיזו שעה התעוררת?20 ל7 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר בפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?תמים זורמים במקלחת מה היה השיר הראשון ששמעת?של פינק משו מה אכלת?נס קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הדרך לביצפר חח מיקום כרגע:בית חג מעודף:פסח ערוץ מועדף: 5 ישראלי ב-יס מילה אהובה:אהבה להקה אהובה:אוונסנס איזה כיתה אתה:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:תדליק נרות-נשמה הבנאדם הכי יפה שראית:יש המון אבל בראד פיט הפאדיחה הכי גדולה שלך:נפילה בבית הדבר הכי מטורף שעשית:סקס הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זכור לי..חח את חושב שאתה יפה?אני חושב שאני יפה חוצ מקטעים שאני משמין ומרגיש מכוער את חושב שאתה צבוע?קורה פעםן בהרבה מאוד זמן את חושב שאתה קנאי?למה ששיך לי כן! את חושב שאתה קרצייה?לא ממש לא את חושב שאתה עקשנ?לא רק אם אני ממש רוצה משהו או להוכיח משו את אוהב את עצמך?כן אני חולה על עצמי והיית יוצא איתי עם היה עוד כפיל שלי:) בזבזנ או חסכנ?בזבזנ בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:בעלי שעוד לא הכרתי:( חסר לך:חבר/קשר עושה לך טוב להיות איתו:חברות טובות שלי הכי מצחיק:כשמישו אומר משו בלי הקשר הכי דפוק:כשמישו אומר משו בלי הקשר הכי מוזר:כשמישו אומר משו בלי הקשר הכי כיף לדבר איתו:בנאדם שאתה סומך עליו ויש תחיבור הזה איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?4 המוסקטרים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך?של פוסי קט דולס הקול הכי יפה ששמעת?של נינט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של חוף וים ושומר מסך?אין אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקנ?אולי:) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך?המון כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוונ לזה?תמיד.. איפה אתה רוצה פירסינג?לא רוצה עוד אבל אם מתעקשים אז באוזן למעלה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה דירה ועוזב תבית ומוציא רישיון וקונה רכב ספורט כזה קטן ועושה טיול בכל העולם:)ופותח חברה לטיפוח :) מה החלום שלך?להיות בעל חברת טיפוח נשים איך חחגת את תחילת השנה?ביציאה לבית קפה איזה סילבסטר הכי זכור לך?של שנה שעברה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?באמצע איזה אירוע עשה לך טוב השנה?חגים ויציאות וחופשות מביצפר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שומדבר מקום בו הכי נהנת?תל אביב אירוע שהכי השפיע עליך?ריב עם חברה שהייתה אירוע שאיכזב אותך?ריב עם חברה שאמרתי מקודם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא יודע אם כן, כמה זמן?אין לי שמץ ניסיתם להתחיל איתו?אני מתיל עם כל מה שזז חח הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?אין לי התנשקתם איתו?היו נשיקות לא במערכת יחסית כי לא הייתה לי לצערי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?סטרייטט אחד מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא זכור מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא יודע אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?אין שמץ זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?אין לי והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם?- האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?יזיז שלי אני אוהב האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?- מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?-

קבס2000

New member
ישוע הצלוב, גאל אותי מהשאלונים האלה!

כל מה שקורה בפורום הזה זה שאלונים מסריחים ותמונות. מידי פעם יש כאן שיחה רצינית כשמישהו מבקש עזרה, שזה לפי דעתי מדהים. אבל באמת שהפורום הזה הדרדר.. הפורום הזה יכול להיות כ"כ הרבה יותר ממה שהוא. הפורום הזה הוא לא פורום רשמי של הקהילה או משהו, אבל מספיק מייצג בשבילי. אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מתעצבן על היותי חלק מהקהילה הזאת, בעל כורחי. לא נוגעים בעומק של הבעיה, לא מוצאים תשובות אמיתיות ועמוקות לכל הדברים שצפים פה, שהם בגדול סימפטומים של מחלה ותו לא. זה כ"כ מעצבן. אני שוקד על משהו יותר ארוך, בהמשך.

מה זה השטויות האלה

זה שפעם בשבוע יש כאן שאלון ופעם בחודש שרשור תמונות לא הופך את הפורום לפחות רציני וכשיש למישהו בעיה תמיד עונים לו, אז לא צריך להסחף ולומר שהפורום הדרדר. חוצמזה שאם הפורום דפוק לדעתך הגיע הזמן שתציע פתרונות לייעול, אולי בסוף יצא מזה משהו. בהצלחה :>.

yotem 16

New member
אני מגיב רק כי השעה ארבע בבוקר../images/Emo83.gif

התעוררתי ואנלא מצליח להירדם ואני ממש משועמם P: קודם כל מה כבר צף פה? באמת כאילו? כל מי שצריך עזרה מקבל אותה עומק של הבעיה..? אוקיי. אנחנו הומואים. ו...? מה יש לדבר על זה כ"כ הרבה? עם כל הכבוד, נכון שאני הומו וזה, אבל זה לא -כזה- מעניין
שאלונים זה חלק מכל פורום כמעט..ואגב, זה לא נובע משום דבר אחר מלבד שיעמום בד"כ P: תאמין לי שיש פורומים אחרים בתפוז שעניין השאלונים הרבה יותר מאשר על הפורום הזה.

למעלה