אללה, שאלון!

סבתא לא מתה? או שזו השניה?

כנראה השניה... שחפון אני מאווווווווווווווווווווווהבת בך

matanky

New member
טוב נעביר קצת את השעמום ../images/Emo3.gif

כללי: מהו שמך?מתן תאריך לידה:19.6.92 מקום מגורים: חיפה =] כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 68 גובה: 1.80 מטר אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
אתה אוהב לרקוד?
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. יש לך פירסינג? לא... אם כן, כמה ואיפה? אין. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא... ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גבריםםם
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבית ספר, ורק שנה הבאה יש מגמות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות
נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? ציפורים בחוץ שרות להן
מצייצות... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 2 חלונות מסינג'ר ו-1 של אייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לשתי הסבתות משני הצדדים, להיפגש עם ידידה שקיבלה רשיון וזהו נראה לי.. ישנת טוב אתמול? כן... תישן טוב הלילה?ברור
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: כחול
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גזענות, התנשאות וסנוביות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדירה של השכנים ממול
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 20 דקות.. אכלת? לפני 2 דקות סיימתי
התנשקת? לפני שבועיים וחצי.. עם מי? מישהו
התאהבת? לא. במי? באף אחד, אפשר לומר שנדלקתי. והרבה
נשבר לך הלב? אף פעם
צחקת? לפני 3 שעות בכית? לפני לא יודע
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני 24 שעות בערך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 24 שעות בערך
חיבקת מישהו/י? לפני 3 שעות עישנת? יום שישי שעבר
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לא משתכר .. שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בדיוק לפני שבוע לבשת חצאית? אף פעם! קנית בגד? לפני שבועיים
הקדישו לך שיר? אמ.. לפני שנה?
שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? מישהו שאני מנסה להוציא מהראש התקשרת אליו? אחותי התקשר אלייך? אמא פגע בך? ידידה שימח אותך? ידידה
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? ידידה שלי שבאה אלי >< מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן מה היה הדבר הראשון ששמעת? היי מה קורה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? שניצל תירס . =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי לעזאזל אני אמצא מישהו לאהוב.
מיקום כרגע: מול המחשב בבית
חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: 24 מילה אהובה: כחול
וזה מבטא הרבה להקה אהובה: סינרגיה איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ..אתמול מישהו התחיל לשיר לנו כמו ארכדי דוכין
הבנאדם הכי יפה שראית: וואו יש הרבה!!! ויש גם כמה בפורום הזה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: OMG בחיים אני לא מספר את זה!! הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי לראש כרגע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לדרוזי, שאחותו זונה
את חושבת שאת יפה? למה זה בלשון נקבה? >< ולא... את חושבת שאת צבועה? לא >< את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא, אולי קצת
את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? חוסך ואז מבזבז
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: מנהלת פורום כלשהו... חסר לך: אחותי בצבא עושה לך טוב להיות איתו: מנהלת פורום אחר
הכי מצחיק: טמבל מהכיתה
הכי דפוק:אותו אחד
בגלל זה הוא מצחיק הכי מוזר: אמ.. ילד מהכיתה
אחר.. הכי כיף לדבר איתו: ידידה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גר עכשיו
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אחים ואחיות, היום ב-10 בהוט ערוץ 5 או 4
יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? ביום שמש יפה/עברי לידר הקול הכי יפה ששמעת? עברי לידר
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ועוד שתי ידידות בעזריאלי ושומר מסך? של ווינדוס כזה מעפן
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם היו שם הומואים כן..
סתם חחח ברור שהייתי הולך... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, ברוב המקרים... איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה! בגדים, יציאות אופניים וכל מיני דברים
ואני מאמין שהיה נשאר לי די הרבה
מה החלום שלך? הוא כחול מדי.. עדיף שאני לא אפרט
איך חחגת את תחילת השנה? עם ידידה בבית
איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא ממש חוגג סילבסטר ונראה לי שהשנה זו הייתה פעם ראשונה
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אני בדרכי יציאה מתקופה נורא שבירה .. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מפגש פורום עברי לידר
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שהתנהגתי חרא לילד מהכיתה והוא נפגע קשה.. מקום בו הכי נהנת? לונה פארק
אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע נו כמה שאלות?
אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אכן אם כן, כמה זמן? לקח לי קצת זמן להבין שהוא לא אוהב אותי >< ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא אהבתי מישהו אהבה אמיתית. [ אני מתכוון חבר כלומר חבר חבר.. ] מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? פשוט עוצרים הכול עושים שיחה וזהו זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אין אבל והוא, אוהב אתכם? אין
כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? - האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? - האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? - מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? - מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

כייף לי:)

כללי: מהו שמך?תהל תאריך לידה:3.11 מקום מגורים:כפר יונה כמה אחים/אחיות?4 כולל אותי צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:45 גובה:1.50 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא אתה אוהב לרקוד?לפעמים השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה?בטבור התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?5 בנות ו2 בנים האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כןןן איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין ג"ג קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אממ לא ממש איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?כלום מה הספקת כבר לעשות היום?לעבוד לעשות ידיים ולקנות לק אדום ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?אולי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:אביב צבע אהוב:אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרן התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח בחיים איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?שוהם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום ב11 בבוקר אכלת?היום ב12 ככה התנשקת?יום שלישי שעבר עם מי?חברה שלי התאהבת?לפני שבועיים בערך במי?בחברה שלי נשבר לך הלב?לפני שנה ככה צחקת?היום בכית?לפני יומיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול בלילה חיבקת מישהו/י?היום עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?לפני יומיים השתכרת?לפני חצי שנה שכבת עם מישהו/י?בשבוע האחרון של פסח היית במועדון?- לבשת חצאית?- קנית בגד?לפני שבוע הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אושר חשבת עליו?מור התקשרת אליו?מור התקשר אלייך?אבא פגע בך?גוני שימח אותך?ויקי היום: באיזו שעה התעוררת?10 וחצי מה/מי העיר אותך?חברה של אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת?כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת?את חברה של אחותי מעירה את אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת?השיר של חברה שלי:) מה אכלת?לבבות וצ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני אסיים לעבוד מיקום כרגע:חדר מחשב חג מעודף:חנוכה או סוכות ערוץ מועדף:24 מילה אהובה:וואלה או בהחלט להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: - הבנאדם הכי יפה שראית:- הפאדיחה הכי גדולה שלך:- הדבר הכי מטורף שעשית:- הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:- את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:מור חסר לך:ענבר עושה לך טוב להיות איתו:מור הכי מצחיק:גלי הכי דפוק:יוסי הכי מוזר:בתאל הכי כיף לדבר איתו:מור איפה היית רוצה לגור בארץ?שוהם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?משחק החיים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?מור איזה צלצול יש לך?מוכרת לי מפעם הקול הכי יפה ששמעת?של מור:) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אחותי ושומר מסך?של המחשב את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תמיד איפה את רוצה פירסינג?פיטמה ולשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קעקוע מה החלום שלך?להיות וטרינרית איך חחגת את תחילת השנה?ישנתי איזה סילבסטר הכי זכור לך?- באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?תחילת שנה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?שאני וחברה שלי רק דיברנו פעם ראשונה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שלא לקחתי ברצינות את הלימודים מקום בו הכי נהנת?שוהם ות"א אירוע שהכי השפיע עליך?אני ומור היינו ביחד אירוע שאיכזב אותך?נפגשתי עם גוני האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?שנה בערך ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהיא מצפה ממני להיות מי שאני לא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?היא מפחדת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי אומרת איזה באסה וממשיכה בחיים שלי זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?מאודדדד והוא, אוהב אתכם?כןןןןן כמה זמן אתם יחד?שלוש שבועות איך הכרתם?אינטרנט מה אתם הכי אוהבים בו?את הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו?היא מדהימהה אתם רבים?כן מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?וואי השבוע האחרון של פסח שהיא הייתה אצלי ביום שלישי האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?כן אתם פוחדים לאבד אותו?מאוד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם?6 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לפעמים מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא

../images/Emo34.gif- חדש... נאמ.. תשובות לשאלון!

כללי: מהו שמך? ... אממ לא כרגע... :) אבל לידע כללי אני זכר... תאריך לידה: 16.10 מקום מגורים: אשקלון צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה/בהיר.. משתנה עם השמש משקל: -חסוי- :) גובה: 1.75 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? עם עצמי חח :) השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? יומאחד בגבה התנסת בעבר בסמים? איזה? תרופות לאסטמה זה נחשב? ניסית להתאבד פעם? כן -_-" אתה מעשן? -__-" בדרכי להפסיק.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אמממ רק עם אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אמממ ביולוגיה-אקולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אומנות!! למה לא בחרתי אומנות? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודע נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? רונית שחר ודני סנדרסון - בשדה ירוק - שיר מומלץ!! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפאחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ועבודה באקולוגיה מה הספקת כבר לעשות היום? אממ לאכול, ולהכין איזה מטלה לבי"ס.. ישנת טוב אתמול? אממ כן חוץ מזה שנרדמתי על הספה בסלון תישן טוב הלילה? לא כ"כ.. מחר בי"ס.. אני צריך להתעורר לבד כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? חצי עונה אהובה של השנה: הכל.. צבע אהוב: הכל בעיקר ירוק/כחול בגוונים שונים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנשים שחושבים רק על עצמם התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יהיה טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קיבוץ?! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? להביא דואר.. היום.. אכלת?לפני שעתיים התנשקת? אממ שבועיים עם מי?אתם לא מכירים התאהבת?אממ לא נראה לי שזה קרה נשבר לך הלב? ששש... לא צריכים להזכיר צחקת?אתמול בלילה בכית?אתמול בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אממ לא זוכר חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה עישנת?אתמול בלילה שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה! השתכרת?שבועיים שכבת עם מישהו/י? חודש היית במועדון?שנה ?! לבשת חצאית? לא לבשתי חצאית חח קנית בגד? חודש הקדישו לך שיר? אין לי מושג שיפרו לך את המצברוח? אתמול בלילה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? לא מכירים התקשרת אליו? בת גרעין (קבוצה) התקשר אלייך? אותה בת גרעין(קבוצה) פגע בך? אפאחד שימח אותך? לא זוכר כרגע היום: באיזו שעה התעוררת? 13:30 מה/מי העיר אותך? איזה שליח של קופת חולים או משו מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב! מה היה הדבר הראשון ששמעת דפיקה על הדלת מה היה השיר הראשון ששמעת? Fall Out Boy - Dance Dance מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני מתעורר מחר מיקום כרגע: בית.. חג מעודף: שבועות ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: אין לי מושג.. להקה אהובה: coldplay איזה כיתה את: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זרוק מספר מ- 1 עד 6 מיליון ( נגיד וענית 4 מיליון ו221) - קראו לה שרה! הבנאדם הכי יפה שראית: בתמונות הראשונות בשרשור הבא.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: אני לא בנאדם שזוכר פאדיחות הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי כאלה מהותיים וגדולים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: - עזבו חחח :) את חושבת שאת יפה? אני חושב שאני נחמד.. את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? לא קנאי את חושבת שאת קרצייה? לפעמים אני קרציה את חושבת שאת עקשנית? גם לפעמים את אוהבת את עצמך?לא כ"כ בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב רוח איפה היית רוצה לגור בארץ? אני יחליף כל פעם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אריזה משפחתית? יש לך פלאפון? כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידה הכי טובה שלי איזה צלצול יש לך? השיר loly pop ( שנות ה- 60 כזה..) או shiny happy people של REM הקול הכי יפה ששמעת? דן קנר? אין מושג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הנוף מהבית שלי לים ושומר מסך? של ווינדוז את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נראה לי לוקח למשטרה מה החלום שלך? שבני אדם יורידו את המסכות ויחיו בשלמות עם עצמם איך חחגת את תחילת השנה? בפיצה עם חברים איזה סילבסטר הכי זכור לך? מילניום ולחץ ה"באג 2000" באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? עכשיו.. בגרויות! איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הטיול לכינרת עם החברים שלי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?התחלתי לעשן מקום בו הכי נהנת? באשדוד אצל ידידה אירוע שהכי השפיע עליך? כל פעם בנוער העובד אירוע שאיכזב אותך? כל טקס של בי"ס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן! אם כן, כמה זמן? הגעתי לחצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? לא.. מהפתאום! ( ציניות..) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לגלות שהוא טיפש. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק של 20 דקות נסיעה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אממ.. הולך לדבר איתו על זה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? אממ 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות.. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? זה כבר קרה

וואי כמה זמן לא הייתי פהה ../images/Emo189.gif

כללי: מהו שמך? טל תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: גובה: 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? כן נחמד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לאא יש לך פירסינג? יאפ אם כן, כמה ואיפה? אחד בטבור התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? כה פרטים אינטימיים: העדפה מינית: לסבית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שלושה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן:) איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין.. מדעח החברה וספרות מורחב קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ לא נראלי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Fergie - Glamerous עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא מחוברת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iTunes ועכביש מה הספקת כבר לעשות היום? חח כלום בערך, לעשן ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה? מקווה מאוד כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: קיץ!
צבע אהוב: ורוד
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות אולי או זלזול התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במיאמי!! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה התנשקת? ביום ראשון.. אוףף אני מתגעגעתת עם מי? עם היפה שלי! התאהבת? לפני חודשיים וקצת במי? ביפה שלי:] נשבר לך הלב? לפני 4 חודשים צחקת? היום בכית? ביום ראשון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? או או אני כבר לא שותה 4 חודשים! השתכרת? לפני 5 חודשים ככה שכבת עם מישהו/י? שבוע שעבר היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? פיי.. עבר כבר זמן קנית בגד? שלשום!! :] הקדישו לך שיר? היפה שלי כתבה לי אפילו שיר.. לפני חודשיים ושבוע שיפרו לך את המצברוח? ממ שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? כל הבנות חשבת עליו? היפה דלי התקשרת אליו? נולי התקשר אלייך? שחר פגע בך? היפה שלי :/ שימח אותך? הבנות היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל11 מה/מי העיר אותך? דקל!! ארגג מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון שלי מצלצל מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? ג'חנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היפה שלי מיקום כרגע: בחדר מחשב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: אקסטרה הוט מילה אהובה: קאטלני חח סתם לא 'דעת להקה אהובה: איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: ח אני צוחקת בכל דבר הבנאדם הכי יפה שראית: היפה שלי וחוץ ממנה רותם סלע אהובתי הפאדיחה הכי גדולה שלך: או אה היו מלא הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: זיין אותי עכשיו!? את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כה קצת לצערי את חושבת שאת קנאית? חח גם קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה אבל יודעת להתפשר את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? לפי תקופות בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: היפה שלי חסר לך: היפה שלי עושה לך טוב להיות איתו: היפה שלי הכי מצחיק: וואי גל הילדה הכי קורעת בארץ הכי דפוק: מיכל?! הכי מוזר: דנה חחח הכי כיף לדבר איתו: היפה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? ממ בת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מממ.. וואי לא עולה לי עכשיו יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליפה שלי איזה צלצול יש לך? טמפרטור של שון פול, טראנס כזה ואת מוכרת לי מפעם הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול המושלם שלי ושומר מסך? תמונות מתחלפות של החתול שלי את רוצה להיות זמרת? זאת לא השאיפה שלי בחיים.. את רוצה להיות שחקנית? מאוד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברורר!! וכבר עשיתי את זה:] אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן:] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? באף ומתחת לשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת לבית שיהיה לי ליפה שלי וחלק ביזבוזים וכאלה מה החלום שלך? להיות אדריכלית ומעצבת פנים, לשגש ולחיות עם היפה שלי בבית שאני יעצב איך חחגת את תחילת השנה? ממ נפגשנו הבנות חח איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעבאה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשיצאתי מהארון בפני דניאל איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כשפגשתי את היפה שלי!! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? לפגוש היפה שלי אירוע שאיכזב אותך? עדי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כןןןן אם כן, כמה זמן? חודש וחצי!! ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אפשר להגיד התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לאא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא סינן אותי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אגו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתאכזבת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כןן:] אם כן, אתם אוהבים אותו? כן:] והוא, אוהב אתכם? כן:] כמה זמן אתם יחד? חודשיים איך הכרתם? חחחח בבלוגג מה אתם הכי אוהבים בו? הכל הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? כן מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כל יום שעובר האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? מממ.. אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן בערך מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

Elsewhere

New member
Green limousine for the redhead dancing girl.

כללי: כללי. מהו שמך? רז. תאריך לידה: 03/01/1990 מקום מגורים: אבן יהודה
. כמה אחים/אחיות? שני אחים ואחות. צבע עיניים? ירוק-חום שכזה. צבע שיער? שחור? משקל: אנערף. גובה: אנערף. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יום יבוא ויהיה שימוש לגיטרה שיושבת אצלי בחדר. אתה אוהב לרקוד? לא? כן? שקט. >> השחטה עצמית: [השחתה.] יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? לא. אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? לא. לרוב. :X פרטים אינטימיים: זה מגניב. העדפה מינית: בנים לרוב. P: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע? אני לא יודע. D: מה שבא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? *סופר*... פףף... וואו, שנייה. רגע, לא, אף אחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין. פיזיקה-ביולוגיה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? המון. צילום, אמנות, עיצוב גרפי, ביוטכנולוגיה, משפטים, ביוכימיה... זה הכל, לדעתי, כשמדובר במגמות. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בעבור תשלום ראוי הייתי עושה כמעט הכל. נחייה את הרגע: Carpe diem~ מה מתנגן עכשיו? יהודה פוליקר - פרח. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שלושה. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? "המחשב שלי", פיירפוקס [אני בתפוז-פד
], וורד {לוח מגנים ובגרויות}, נרו, וווינאמפ, מירק, מסנג'ר, אס"ק ועוד כלמיני יישומי רקע [קספרסקי, GNotifier... אין לי כוח לעבור על כולם]. מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה. הכי אין לי כח לכתוב בעולם D:. ישנת טוב אתמול? כן? ישנתי שש שעות. >> תישן טוב הלילה? הלוואי. בספק, though. כמה שאלות כלליות לכו על זה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כמו של אנה
. עונה אהובה של השנה: חורף
. צבע אהוב: אין. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לעמוד על שלהם, למרות שהם טועים. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אנערף. כסף? ^^ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? היום. אכלת? לפני, אה... שעתיים? התנשקת? מעל לחודש. >> עם מי? אקס. התאהבת? כן. במי? באקס. :) נשבר לך הלב? כן. צחקת? היום. אבל אתמול היה צחוק מטורף עם נטע.
בכית? מסיבה בדיווה, אאל"ט. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מעל לחודש. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מעל לחודש. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? מסיבה בדיווה? שתית משקה אלכוהולי? Neva~ השתכרת? אפפעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? דיווה? D: לבשת חצאית? כזה, אף פעם. קנית בגד? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? לא מהמשפחה? רפי הקפיץ אותי הביתה. חשבת עליו? שרון. התקשרת אליו? טל. התקשר אלייך? טל, ולא הספקתי לענות, לכן התקשרתי -^. פגע בך? אקס. שימח אותך? טל D:. היום: באיזו שעה התעוררת? 0553. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלאפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב עולם...
". מה היה הדבר הראשון ששמעת "נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ציבנייאאאאא!!!!!1"
. מה היה השיר הראשון ששמעת? ---^
. אבל, נו, Wild Horses
. מה אכלת? שנביץ, סוכריה מהבוחנת בע"פ, שניצל תירס, אורז, שני שניצלים קפואים אפויים כאלה. אה, ודנונה עם פצפוצי שוקולד. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "הלוואי ומישהו לא יגיע ואני אוכל להיכנס לבגרות מוקדם". זה עבד. ^^ מיקום כרגע: מרתף הבית. חג מעודף: סוכות/פסח/חנוכה.
ערוץ מועדף: לאדע. CW?
מילה אהובה: אין. להקה אהובה: TC? DC? Shinedown? 5BM? לאדע, נו, עזבו אותי. באיזו כיתה אתה: 7! סתם, אמ, י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: נטעק
. הבנאדם הכי יפה שראית: שון מאהר
. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכר. הדבר הכי מטורף שעשית: לאדע. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאדע. [אין לי כח להחליף פה הכל.] את חושבת שאת יפה? כן. :X את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לרוב לא. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כשצריך. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? תלוי.

Elsewhere

New member
Courage, couldn't come at a worse time.

בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: מאי. חסר לך: דפי. עושה לך טוב להיות איתו: שרון. הכי מצחיק: נטעק. הכי דפוק: מממ. יש כאן חור. הכי מוזר: וואי, לאדע. הכי כיף לדבר איתו: כפרע. איפה היית רוצה לגור בארץ? במקום בעל אוטובוסים. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נוסטלגית? פףף, Step by Step? יש לך פלאפון? כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני חושב ששרון. או טל. או אבא. איזה צלצול יש לך? תלוי למי. לאנשים שלא שמורי אצלי זה באפי. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. ממש לא. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אלי לארטר
. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לפעמים. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? אני לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? סקס. מה החלום שלך? לא יודע. אבל תנו לו ברקוויאם! איך חחגת את תחילת השנה? האזרחית? עם האקס. איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון, מן הסתם. >> אבל, נו, 2004-2005. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? מעל לחודש. וקצת, קצת, אתמול בביצפר. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? השביתה! ועולמות. ורג'ינה
. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אני לא. מקום בו הכי נהנת? סביר להניח שעזריאלי. הייתי שם כלכך הרבה...
אירוע שהכי השפיע עליך? לאדע... אה... לאדע. :X אירוע שאיכזב אותך? הפרידה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? ... ניסיתם להתחיל איתו? ... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ... התנשקתם איתו? ... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה
. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי אמרו לי לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "אוי, קקה
". זוגיות: [2 זה תמיד ביחד.] אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? אני לא.
והוא, אוהב אתכם?
. כמה זמן אתם יחד? אנחנו לא? איך הכרתם? דרך הווינאמפ. מה אתם הכי אוהבים בו? שיערות הרגליים
. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? השעווה באזניים
. אתם רבים? כשהוא עושה שעווה או מנקה את האוזניים. >< מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כשמנעתי ממנו לנקות אוזניים! האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כשהוא גם החליט לעשות גבות. :| אתם פוחדים לאבד אותו? להיגיינה
. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? מקלחת
. אבל רק אחת!
. נהניתי מהחלק הזה
. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אחד
. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בכלליות כן. לגבי האקס האחרון לא. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות, מסקנות. זיפו. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. אוי, נגמר. היה מגניב.

Alnilam

New member
חור?!

בקטגוריית "הבנאדם הכי דפוק" יש לך חור?! אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם הצפה?! >< [מנה לי שלושה מהחברים שלך שהם ~לא~ דפוקים. נראה אותך.] Alnilam

resputin

New member
ננסה לענות על הכל :p

כללי: מהו שמך? רביב, ראס תאריך לידה: 11.08.86 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 1. צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום משקל: - גובה: - אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אחד, של מזל אריה ובקרוב עוד אחד של אין-סוף יש לך פירסינג? טראגוס אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? גראס. ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בעיקר גברים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מע' יחסים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? ~מתעלם באלגנטיות~ האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת וקולנוע קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? תכנות. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פיזיקאי. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסג'ר, אייטונז מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבסיס. ישנת טוב אתמול? ישנתי בלחץ. תישן טוב הלילה? נקווה. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות, אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: - איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א, ברלין מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הרגע אכלת? הרגע התנשקת? אתמול עם מי? דניאל התאהבת? פףף במי? - נשבר לך הלב? - צחקת? היום בכית? שלישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? שבועיים שכבת עם מישהו/י? שבוע היית במועדון? אתמול, היום, מחר, שני........ לבשת חצאית? גיל 16 קנית בגד? חודש הקדישו לך שיר? לא זוכר. שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמאבא חשבת עליו? קובי. התקשרת אליו? יוגב התקשר אלייך? צח פגע בך? טל שימח אותך? דניאל היום: באיזו שעה התעוררת? תשע. מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוי. שיט. קמתי מאוחר." מה היה הדבר הראשון ששמעת? Amy Winehouse - Rehab מה היה השיר הראשון ששמעת? Amy Winehouse - Rehab מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שלא יזיינו לי ת'צורה בבסיס? מיקום כרגע: בית. חג מעודף: יום הזכרון. ערוץ מועדף: הלפטופ שלי. מילה אהובה: Fuck להקה אהובה: Depeche Mode איזה כיתה את: - בדיחה שגרמה לך לצחוק: - הבנאדם הכי יפה שראית: - הפאדיחה הכי גדולה שלך: - הדבר הכי מטורף שעשית: - הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "לא, אני לא מוצץ, וגם אם היתי, לא היית יכול לממן אותי" והלכתי. (מבוגר דוחה ניסה לשדל אותי מחוץ לאויטה בלי סיבה קשורה לחיים) את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזן. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: עופר. חסר לך: טל. עושה לך טוב להיות איתו: איל. הכי מצחיק: - הכי דפוק: קשה, יש המון. הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: - איפה היית רוצה לגור בארץ? - איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אהבה מדעית, נישואים פלוס. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נריֿ\צח\רוןרון\אחי הגדול איזה צלצול יש לך? Pulp Fiction הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחד מהרקעים של Apple ושומר מסך? אין לי. את רוצה להיות זמרת? בטח, למה לא. אבל אפשר גם להיות כוסית? את רוצה להיות שחקנית? כה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני אחזיר את הגבה שלי ואעשה אינדסטריאל. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיע והופך אותם למיליון אירו. מה החלום שלך? להיות מאושר. איך חחגת את תחילת השנה? מסיבה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של לפני שנתיים. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ינואר-מרץ. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אין. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אין. מקום בו הכי נהנת? ל'ודע. אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? אתמול בצהריים, כשפגשתי חברה (לשעבר). האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? בטח. ~מרמור~ אם כן, כמה זמן? שנתיים. ניסיתם להתחיל איתו? כן. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? כן. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהסתבר שהוא דרעק ופחדן? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שיש לו חבר.
סתם, סתם. שהייתי צעיר ממנו ביותר משנתיים (דגש: שנתיים ושלושה חודשים.) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "חבל"? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אקסים: כמה אקסים יש לכם? שלושה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? הייתה קשה, לא במיוחד. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? עדיין שומר, עם שניים מהם. (השלישי בחו"ל) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בהחלט. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות, זכרונות, נוחות מסויימת. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.

ayala65

New member
the godess of imaginary light

כללי: מהו שמך? איילה תאריך לידה: 6.12 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה משקל: 47 גובה: אינלישמץ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - אתה אוהב לרקוד? - השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? - אם כן, כמה ואיפה? - התנסת בעבר בסמים? איזה? - ניסית להתאבד פעם? - אתה מעשן? לפעמים פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אינליכוח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כלמיני נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? whisper מההופעה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אף אחד, כולם בבצפר P: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? WMP מה הספקת כבר לעשות היום? להוציא ת'כלים מהמדיח P: ישנת טוב אתמול? יאפ תישן טוב הלילה? בעזרת השם כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: כלמיני איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה בערך אכלת? אתמול בצהריים התנשקת? בתחילת פסח מתישהו עם מי? בר התאהבת? לפני שנה וחצי במי? בבר
נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? לפני כמה דקות בכית? אתמול אצל אמא ;[ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אע המ, ביום שלישי [מורני
] חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? המממ, לפני כמה שבועות שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה שבועות גם השתכרת? שנה שעברה שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? 3 חודשים, נדמה לי לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? שבוע שעבר הקדישו לך שיר? *בודקת סמסים* 19.2 שיפרו לך את המצברוח? אתמול :] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? מורני התקשרת אליו? אבא התקשר אלייך? אמא פגע בך? שימח אותך? אבא היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל-9 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? שמעי, יש רשימה על המדף מה היה השיר הראשון ששמעת? Haunted מההופעה מה אכלת? לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אמא חוזרת הבייתה
מיקום כרגע: ליד המחשב חג מעודף: אין ערוץ מועדף: yes stars 1-3 מילה אהובה: הולישיט להקה אהובה: אוונסנס :] איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: ערבי, חרדי, רוסי ושתי לסביות נכנסים לבר אז הברמן אומר להם "וואי, זה כמו התחלה של בדיחה" P: הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש כמה הדבר הכי מטורף שעשית: אין הרבה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אז נו, לניצן.. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לאדעת בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: הגר חסר לך: הגר עושה לך טוב להיות איתו: ענבלי הכי מצחיק: קטי הכי דפוק: קטי, בגלל זה זה מצחיק P: הכי מוזר: לא חסר ברוך השם הכי כיף לדבר איתו: ענבלי איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית :] איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בובה פראית [?] יש לך פלאפון? בהחלט כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני מניחה שלבר איזה צלצול יש לך? הזה של פינק פלויד הקול הכי יפה ששמעת? איימי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כמו של המסנג'ר ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא
את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יותר מפעם אפילו כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? דברים ^^ מה החלום שלך? יש לי המון :] איך חגגת את תחילת השנה? בחיבוקים עם כולן ;] איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו כלמיני איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ה-100 בבגרות של 05 D: על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? זה, נו מקום בו הכי נהנת? קוקהקולהלייב אירוע שהכי השפיע עליך? חנוכה? אירוע שאיכזב אותך? פסח? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו המון מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא טיפשי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "סעומו" [?] זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - אתם רבים? - מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - אתם פוחדים לאבד אותו? - מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? - אקסים: כמה אקסים יש לכם? 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן בטח
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, בהחלט מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור כבר. שיהיה יום נפלא

עונההה..... =]]]]]

כללי:
מהו שמך? ליגל...
תאריך לידה: 15.07.1989
מקום מגורים: יהוד
כמה אחים/אחיות? בת יחידה
צבע עיניים? חום דבש
צבע שיער? שחור
משקל: *****
גובה: 1.63, אבל תדחיקו. השחטה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? קעקועים? עדיין לא.
יש לך פירסינג? חחח כע
אם כן, כמה ואיפה? 6 לובים, 2 הליקסים, לשון, ואף [חדש מאתמול...]
התנסת בעבר בסמים? איזה? חח לא.
ניסית להתאבד פעם? לא ממש.
אתה מעשן? אמממ... לא רלוונטי, אבל בעיקרון לא. פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: דו עם נטיה לבנות.
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יצובה.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפחד..
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אמממ... לא.
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין.. גרפיקה וציור.
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא שאני יודעת עליו.
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? של זונה S: נחייה את הרגע:
מה מתנגן עכשיו? כל יום שאת לא איתו - נמרוד שיקלר
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2...
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, וזהו...
מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר..
ישנת טוב אתמול? אוו כן!!
תישן טוב הלילה? אני מקווה בשבילכם שכן. כמה שאלות כלליות:
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיתתת...
עונה אהובה של השנה: אביב
צבע אהוב: ורוד!!!!!!111
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסטיות..
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח נראה לי..
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדרום!! מתי בפעם האחרונה:
יצאת מהבית? היום בבוקר, לבצפר...
אכלת? אתמול בלילה.
התנשקת? אמממ... שבועיים ככה, אולי יותר..
עם מי? עם לינוי S:
התאהבת? לצערי.
במי? בלינוי...
נשבר לך הלב? כמובן.
צחקת? היום
בכית? אתמול... לא משו עצוב... מכאב של העגיל באף..
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול..
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול...
חיבקת מישהו/י? חח אתמול..
עישנת? וואע.. הרבה זמן.
שתית משקה אלכוהולי? לפני 3 שבועות ככה...
השתכרת? לפני 3 שבועות.. בדיווה
שכבת עם מישהו/י? אפעם.
היית במועדון? בדיווה... בפסח.
לבשת חצאית? חח גיל 3...
קנית בגד? אתמול ^^
הקדישו לך שיר? אפעם..
שיפרו לך את המצברוח? אתמוווווווול.... מי הבן האדם האחרון ש:
ראית? ילדה מהכיתה..
חשבת עליו? לא זוכרת.
התקשרת אליו? חברה..
התקשר אלייך? ידיד מערד, וזה לא מוזס.
פגע בך? אממ לא זוכרת אבל לא עבר חודש..
שימח אותך? מוזס שליייייייייייי $%#%^?$%?& היום:
באיזו שעה התעוררת? 7 בבוקר.
מה/מי העיר אותך? השעון מעורר שלי..
מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו?
מה היה הדבר הראשון ששמעת היי...
מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה שיר שמוזס שלח לי..
מה אכלת? מסטיק..
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני מגיעה לעבודה בלי כרטיסיה של אוטובוס וכסף.
מיקום כרגע: בחדר שלי..
חג מעודף: כל חג שיש בו חופש ^^
ערוץ מועדף: אממ.... הכל בעיקרון..
מילה אהובה: בובה... ולא של ילדות.
להקה אהובה: אממ.. יש הרבה.
איזה כיתה את: מסיימת י"ב
בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחחח כל מילה שניה שמוזס מוציא מהפה? ^^
הבנאדם הכי יפה שראית: וואע... הייתי אומרת משו.. אבל אני אשתוק.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שמסיבה בחנוכה שרפתי לחברה שלי את השיער... בכיתה א'
הדבר הכי מטורף שעשית: חח כנ"ל..
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהבת אותך.. איזה שאלון ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.... והוא עוד לא הסתיים... המשך בהודעה אחרי.. העלתי תמונה שלי ושל הכלבה של מוזס.. זואי
.. מאתמול, כשהייתי אצלו.

המשךךךך.... :)

את חושבת שאת יפה? כן ולא..
את חושבת שאת צבועה? למי שצריך, ואין הרבה כאלה..
את חושבת שאת קנאית? ח יותר מידי.
את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה משו ולא מקבלת, אז כן.
את חושבת שאת עקשנית? לא ממש
את אוהבת את עצמך? לפעמים.
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית... בנאדם ש:
מתגעגע/ת אליו: בן
חסר לך: החיוך של שחפון שלי..
עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי..
הכי מצחיק: מוזס.
הכי דפוק: כל העולם.
הכי מוזר: אליאור
הכי כיף לדבר איתו: יותם השחור
איפה היית רוצה לגור בארץ? דרום
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? גברת פלפלת
יש לך פלאפון? כע
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכל הרשימה =/
איזה צלצול יש לך? כל מיני.. זה לפי קבוצות.
הקול הכי יפה ששמעת? וואע מאיפו אני זוכרת..
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני בפורים.
ושומר מסך? כלום
את רוצה להיות זמרת? טחח לא.
את רוצה להיות שחקנית? ממש לא.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממ... כן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים
איפה את רוצה פירסינג? שפה בצד.. קיצור סיידליפ
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו לאמא.. והשאר בגדים וכאלה ^^
מה החלום שלך? אין לי כרגע..
איך חגגת את תחילת השנה? מאיפו אני זוכרת.. עכשיו אני כבר בסוף שנה.
איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור לי אפחד..
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו הרבה רגעים =/
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אממ... לא זוכרת
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? בואו לא נדבר על זה בבקשה.
מקום בו הכי נהנת? דייוה, ווקס, ובעוד כמה מקומות...
אירוע שהכי השפיע עליך? המסיבה בדיווה.
אירוע שאיכזב אותך? שיחת טלפון עם משהי..
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אממ.. ל'דעת, נראה לי שכן.
אם כן, כמה זמן? מספיק זמן כדי לפגוע..
ניסיתם להתחיל איתו? כן
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן
התנשקתם איתו? כן
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא נעלמה לי =/ מי יודע אולי היא תחזור.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהוא רצח התנתק מכולם.
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת.. זה לא קרה אז אני לא יודעתא יך אני מגיבה במצבים כאלה =/ זוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא ממש
אם כן, אתם אוהבים אותה? כן ולא...
והיא, אוהבת אתכם? לא.
כמה זמן אתן יחד? ביחד? S:
איך הכרתם? באחד המפגשים של ג"צ
מה אתם הכי אוהבים בו? הכללל...
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? לא חסרות סיבות
אתם רבים? לא.. כי אנחנו בכלל לא מדברות.. היא נעלמה S:
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? שישבנו על האבנים בים... והסתכלנו על הים.
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא.
אתם פוחדים לאבד אותו? איבדתי כבר, שאלה לא רלוונטית.
מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל.. אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 1 אולי..
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? איכס לא..
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא.
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן..
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל...
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ברור... והנה תמונה של מוזס מאתמול, כמה יופי בבנאדם אחד...
מוזס שלי אני כ"כ אוהבת אותך!!!! נהנתי הכי בעולם!!!!11

yon aviv

New member
אני חדשה וגם משעמם לי.. אז זה זמן טוב לשאלון!

כללי: מהו שמך?חסוי תאריך לידה:28/04/92 עוד שמונה יים יומולדת 15 =] מקום מגורים:ראש העין... חור ליד פ"ת.. כמה אחים/אחיות?אח אחד צבע עיניים?חום כהה כהה צבע שיער?חום.. משקל:אממ.. מזמ לא מדדתי..חח המשקל שלי לא עובד וטוב שכך..XD גובה:1.69 או יותר.. אני לא יודעת בדיוק.. אני רק יודעת שאם אני לא יעבור את המטר 70 אני אמות...כדורסלנית.. מה אתם רוצים? חח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה.. אתה אוהב לרקוד?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא... ואני רוצה לעשות.. כשאני קצת אגדל.. יש לך פירסינג? אממ.. באוזניים זה נקרא XD אם כן, כמה ואיפה? אין לי.. אבל אני רוצה לעשות הליקס וגבה.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא.. אני פעילה נגד סמים! ניסית להתאבד פעם?לא.. ואניגם לא אנסה! אני מקווה XD אתה מעשן? לא... גם נגד זה אני פעילה.. חח פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אממ... נראה לי יציבה.. אני לא אוהבת סטוצים וכאלה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?עדיין לא.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן אבל אני רוצה להפרד=/ איזה מגמה היית בביה"ס? אממ אני הולכת לעיוני.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מממ... ל שעולה לי בראש.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה..חח נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?איפה הילד/נפלת חזק עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אממ כולם בבית ספר.. לי יש חופש אחרי טיול שנתי=] איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ישרא בלוג ואיגי.. מה הספקת כבר לעשות היום?לגלוש באינטרנט..אפילו לא לאכול.. ישנת טוב אתמול?מאד... אחרי טיול שנתי.. שכל פעם קמתי מוקדם לפי כולם כי הייתי אחראית להעיר את השכבה.. תישן טוב הלילה?אממ.. למה לא? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?אממ.. מיטת נוער... עונה אהובה של השנה:אביב... גם יומולדת וגם נגמר החורף! צבע אהוב:צהוב! בלב בנשמה! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:נטיות אובדניות בשביל צומי.. להראות מסכנים בשביל צומי.. (בגלל זה אני רוצה לעזוב את חברה שלי..) התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:למצוא אהבה אמיתית! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בת"א.. פעם גרתי ואני רוצה לחזור! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול בערב התנשקת?עוד לא עם מי? ... התאהבת?לפני שבוע.. כשיצאתי לגיחה.. במי? במאבטחת! היא היה כ"כ יפה 3> נשבר לך הלב?עוד לא... צחקת? באוטובוס חזרה מהטיול שנתי.. היה צחוקים! בכית? ביום השואה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?אף פעם! וזה גם לא יקרה! שתית משקה אלכוהולי?ביום שישי שעבר.. השתכרת?לא זוכרת..חח שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?לפני חודשיים.. לבשת חצאית?אף פעם XD קנית בגד?בחופש פסח.. הקדישו לך שיר?לפני שבועיים בערך.. שיפרו לך את המצב רוח?כל הזמן ^^ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? אבא התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך?שייזי=] פגע בך?חברה שלי.. שימח אותך?חברות מהבית ספר.. היום: באיזו שעה התעוררת?אממ.. רבע לתשע מה/מי העיר אותך? אני התעוררתי..מהטלפון.. מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי שהתקשר.. מה היה השיר הראשון ששמעת?Bicycle Race/queen מה אכלת?עוד לא אכלתי... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אממ... לא יודעת.. מיקום כרגע:בחדר.. מול המחדב.. חג מעודף:פסח ערוץ מועדף: 22 מילה אהובה: קיצר... (ואני אף פעם לא מקצרת XD) להקה אהובה:אממ.. יש מלא... בעיקרון.. מוניקה סקס, איפה הילד, משינה, כנסיית השכל, היהודים, queen, pink floyd, deep purpel איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור... איש אחר בא שפך עליו שומשום XD הבנאדם הכי יפה שראית: שיין מ-the l world הפאדיחה הכי גדולה שלך:היו הרבה... לא זוכרת.. הדבר הכי מטורף שעשית:אממ.. לא יודעת... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני לא שולטת על מה שאני אומרת..חח את חושבת שאת יפה?אממ... תלוי מתי... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?מאד! מזל שור.. חח את אוהבת את עצמך? תלוי מתי.. בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: סבתא שלי חסר לך: סבא שלי עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי הכי מצחיק:טאל הכי דפוק:טאל.. במובן הטוב של המילה.. הכי מוזר:בועז.. ילד מהכיתה שלי.. הכי כיף לדבר איתו:טאל איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שמש... יש לך פלאפון?בטח..חח למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה שלי איזה צלצול יש לך?יש לי הרבה צלצולים.. לכל אחד משהו אחר.. הקול הכי יפה ששמעת?של עמית פרקש.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של שחר אבן צור שצילמתי בהופעה.. ושומר מסך?תמונות של מכבי ת"א בכדורסל את רוצה להיות זמרת?אממ.. כן.. אבל אין לי קול יפה.. את רוצה להיות שחקנית?זה מה שחלמתי עליו מכיתה ג'! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?אהא! ברור! איפה את רוצה פירסינג?אי רצה הליקס ועגיל בגבה! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?ממ.. תורמת הרבה.. ומנצלת את הכסף בצור הכי טובה.. לא ישר קונה איזה בית שעולה מלא ואיזו מכונית שווה.. מה החלום שלך?שכשאני אמות ידעו מי אני ומה הייתי! איך חחגת את תחילת השנה?בבית=/ איזה סילבסטר הכי זכור לך?שנת 2000 באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בדצמבר.. הייתי בהתלבטות המינית לבד... וכבר לא יכולתי יותר.. אז פתחתי בלוג.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?שפתחתי בלוג... זה סידר לי את הראש בנוגע לכל הזהות המינית.. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?יש הרבה! מקום בו הכי נהנת?קורס מש"צים! אירוע שהכי השפיע עליך?שסיפרתי לחברה הכי טובה שלי על הנטיות המיניות שלי.. אירוע שאיכזב אותך?לא זכור לי.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן.. אם כן, כמה זמן?כל הזמן..חח ניסיתם להתחיל איתו?לא.. ביישנית מדי.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שלחברה שלי יש נטיות אובדניות... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?ביישנות... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?בבאסה.. אני לא בנאדם דיכאוני אומשו כזה..

yon aviv

New member
המשכון..

זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כבר לא.. והוא, אוהב אתכם?נראה לי שכן.. כמה זמן אתם יחד?חודש וחצי עוד מעט.. איך הכרתם?בישראבלוג מה אתם הכי אוהבים בו?שהיא חמודה מה גרם לכם לבחור דווקא בו?שהיא ממש דומה לי... (אבל אחרי זה התברר לי שלא כ"כ) אתם רבים?בזמן האחרון כן.. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?הפגישה הראשונה שלנו.. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אני רוצה להפרד ממנה.. אתם פוחדים לאבד אותו?ממ... קצת.. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?לא יודעת.. אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא

saptenn

New member
עניתי על הכל...

ונמחק.
ומזה לא נראה לי שאני הולכת לענות על זה שוב

Saint Marco

New member
יאללה.. פנק אותהה

כללי: מהו שמך? אור תאריך לידה: 20.01 מקום מגורים: כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונד כהה משקל: 59 גובה: 170 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כבר לא אתה אוהב לרקוד? כן, אבל רוקד מכוער השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, אבל בדרך יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? פטמה התנסת בעבר בסמים? איזה? חשיש ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: תלוי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע כלום עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפילו לא עם אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה ותאטרון קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ביו-טכנולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודע נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו ומסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לחמי יואב ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות וקולניות! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: סוסים איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 5דקות אכלת? שעה התנשקת?מלאאאאאאאא עם מי? התאהבת? מלאאאאאאאא במי? נשבר לך הלב? מלא מלאאאא צחקת? אתמול בטח בכית? כל השבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? השבוע חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? עכשיו שתית משקה אלכוהולי? מלאא השתכרת? מלאא שכבת עם מישהו/י? לפני הספירה היית במועדון? לפני הספירה גם לבשת חצאית? חחח.. בכיתה ד' קנית בגד? לפנ המון זמן.. אני בצבא.. לא צריך בגדים הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מוכר בחנות סגריות חשבת עליו? *** התקשרת אליו? הילה התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ו5 וחצי מה/מי העיר אותך? אב ואח שלי כשהוא צורח כאילו אונסים אותו מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? listen מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? כרוב ממלוא איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? משקל מיקום כרגע: חדר חג מעודף: שבועות ערוץ מועדף: 3 מילה אהובה: קניות להקה אהובה: אין איזה כיתה את: צבא! בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: עדיף שלא תדעו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? תלוי מתי את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? בערך את אוהבת את עצמך? תלוי בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? איזה סילבסטר הכי זכור לך? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

פעם חמישית שאני עונה על אותו שאלון-

באותו פורום. תחדשו קצת.. =) כללי: מהו שמך? נוף. תאריך לידה: 24.4 עוד מעט יומהולדת
מקום מגורים: חור. כמה אחים/אחיות? היו שני אחים, עכשיו אחד. צבע עיניים? ירוק צהוב. צבע שיער? בולנד ג'ינג'י משקל: מספייק. גובה: לא מספיק. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. אתה אוהב לרקוד? כה. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בדרך... יש לך פירסינג? כה. אם כן, כמה ואיפה? לשון, לברט, היה בגבה ועוד מעט יחזור
התנסת בעבר בסמים? איזה? קלים. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? כה. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות.
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא עונה פהה ולא עונהההה =) האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תזונה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הרבה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כנסיית השכל- אגדה מוזרה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עד עכשיו 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה, אייסי, מסנג'ר, אטרף מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לבכות, לדבר בטלפון, לכתוב, לעשן ישנת טוב אתמול? כה. תישן טוב הלילה? בעזרת השם. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. עונה אהובה של השנה: משהו באמצע. צבע אהוב: ורוד וחום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: להסתכל על הרע במקום על הטוב. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מי שאני רוצה להיות. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א!!!!!!#@%^@$& מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דקות. אכלת? חצי שעה. התנשקת? כמה ימים עם מי?
התאהבת? שניייייים במי? - נשבר לך הלב? שניייייים צחקת? כמה דקות בכית? כמה שעות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? כמה דקות שתית משקה אלכוהולי? כמה ימים השתכרת? לפני הרבה זמן. שכבת עם מישהו/י? לא עונה ולא עונהההההה
היית במועדון? שבוע בערך. לבשת חצאית? חח מאז שאני קטנטנה. קנית בגד? כמה ימים הקדישו לך שיר? כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? עכשיו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? סיוון התקשרת אליו? סיוון התקשר אלייך? חיידק שלי
פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? סיוון היום: באיזו שעה התעוררת? סביבות 2 מה/מי העיר אותך? היה לי פיפי, קמתי לבד חח מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגל"צ מה היה השיר הראשון ששמעת? ת'אמת לא זוכרת. מה אכלת? לא זוכרת. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת. מיקום כרגע: החדר היפה שלי
חג מעודף: לא'דעת. ערוץ מועדף: - מילה אהובה:- להקה אהובה: סינרגיה. איזה כיתה את: י1א בדיחה שגרמה לך לצחוק: - הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: מספיק. זה לא לפה.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ^^ את חושבת שאת יפה? כה. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? בקטנה. את חושבת שאת קרצייה?לא. את חושבת שאת עקשנית? קצת. את אוהבת את עצמך? מאוד. כפרעליי. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: יש כמה... חסר לך: אח שלי ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים. הכי מצחיק: - הכי דפוק: - הכי מוזר:- הכי כיף לדבר איתו: - איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א! ~חלום~ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? - יש לך פלאפון? כה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר הכי חתיך בעולם
איזה צלצול יש לך? - הקול הכי יפה ששמעת? לא'דעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו יאפה :) ושומר מסך? מלא מלא תמונות. את רוצה להיות זמרת? קודם שיהיה לי קול יפה =) את רוצה להיות שחקנית? קודם שאני אצליח לעמוד מול קהל חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ב-רור. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה. איפה את רוצה פירסינג? להחזיר את החמוד שלי לגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדים, נעליים, כובעים, משקפיי שמש, יוצאת מהבית, חוסכת ללימודים, אוטו, ועוד הרבה. מה החלום שלך? - איך חגגת את תחילת השנה? יפה מאוד
איזה סילבסטר הכי זכור לך? כיתה ו' באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני כמה ימים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל מיני.. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום. מקום בו הכי נהנת? לא זוכרת. אירוע שהכי השפיע עליך? המלחמה האחרונה. אירוע שאיכזב אותך? - האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיברון לב. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היינו חברות טובות מידיי. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באאאאסה. חח אבל לונורא. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם? מספיק. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? עם כולן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כה, זה בדוק. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור.

למעלה