טוב נעביר קצת את השעמום ../images/Emo3.gif
כללי: מהו שמך?מתן תאריך לידה:19.6.92 מקום מגורים: חיפה =] כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 68 גובה: 1.80 מטר אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
אתה אוהב לרקוד?
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. יש לך פירסינג? לא... אם כן, כמה ואיפה? אין. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא... ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גבריםםם
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבית ספר, ורק שנה הבאה יש מגמות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות
נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? ציפורים בחוץ שרות להן
מצייצות... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 2 חלונות מסינג'ר ו-1 של אייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לשתי הסבתות משני הצדדים, להיפגש עם ידידה שקיבלה רשיון וזהו נראה לי.. ישנת טוב אתמול? כן... תישן טוב הלילה?ברור
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: כחול
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גזענות, התנשאות וסנוביות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדירה של השכנים ממול
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 20 דקות.. אכלת? לפני 2 דקות סיימתי
התנשקת? לפני שבועיים וחצי.. עם מי? מישהו
התאהבת? לא. במי? באף אחד, אפשר לומר שנדלקתי. והרבה
נשבר לך הלב? אף פעם
צחקת? לפני 3 שעות בכית? לפני לא יודע
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני 24 שעות בערך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 24 שעות בערך
חיבקת מישהו/י? לפני 3 שעות עישנת? יום שישי שעבר
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לא משתכר .. שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בדיוק לפני שבוע לבשת חצאית? אף פעם! קנית בגד? לפני שבועיים
הקדישו לך שיר? אמ.. לפני שנה?
שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? מישהו שאני מנסה להוציא מהראש התקשרת אליו? אחותי התקשר אלייך? אמא פגע בך? ידידה שימח אותך? ידידה
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? ידידה שלי שבאה אלי >< מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן מה היה הדבר הראשון ששמעת? היי מה קורה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? שניצל תירס . =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי לעזאזל אני אמצא מישהו לאהוב.
מיקום כרגע: מול המחשב בבית
חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: 24 מילה אהובה: כחול
וזה מבטא הרבה להקה אהובה: סינרגיה איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ..אתמול מישהו התחיל לשיר לנו כמו ארכדי דוכין
הבנאדם הכי יפה שראית: וואו יש הרבה!!! ויש גם כמה בפורום הזה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: OMG בחיים אני לא מספר את זה!! הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי לראש כרגע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לדרוזי, שאחותו זונה
את חושבת שאת יפה? למה זה בלשון נקבה? >< ולא... את חושבת שאת צבועה? לא >< את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא, אולי קצת
את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? חוסך ואז מבזבז
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: מנהלת פורום כלשהו... חסר לך: אחותי בצבא עושה לך טוב להיות איתו: מנהלת פורום אחר
הכי מצחיק: טמבל מהכיתה
הכי דפוק:אותו אחד
בגלל זה הוא מצחיק הכי מוזר: אמ.. ילד מהכיתה
אחר.. הכי כיף לדבר איתו: ידידה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גר עכשיו
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אחים ואחיות, היום ב-10 בהוט ערוץ 5 או 4
יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? ביום שמש יפה/עברי לידר הקול הכי יפה ששמעת? עברי לידר
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ועוד שתי ידידות בעזריאלי ושומר מסך? של ווינדוס כזה מעפן
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם היו שם הומואים כן..
סתם חחח ברור שהייתי הולך... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, ברוב המקרים... איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה! בגדים, יציאות אופניים וכל מיני דברים
ואני מאמין שהיה נשאר לי די הרבה
מה החלום שלך? הוא כחול מדי.. עדיף שאני לא אפרט
איך חחגת את תחילת השנה? עם ידידה בבית
איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא ממש חוגג סילבסטר ונראה לי שהשנה זו הייתה פעם ראשונה
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אני בדרכי יציאה מתקופה נורא שבירה .. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מפגש פורום עברי לידר
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שהתנהגתי חרא לילד מהכיתה והוא נפגע קשה.. מקום בו הכי נהנת? לונה פארק
אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע נו כמה שאלות?
אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אכן אם כן, כמה זמן? לקח לי קצת זמן להבין שהוא לא אוהב אותי >< ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא אהבתי מישהו אהבה אמיתית. [ אני מתכוון חבר כלומר חבר חבר.. ] מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? פשוט עוצרים הכול עושים שיחה וזהו זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אין אבל והוא, אוהב אתכם? אין
כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? - האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? - האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? - מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? - מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?