אוגוסט2002
New member
עונהה
כללי: מהו שמך? בן תאריך לידה: 16 בדצמבר מקום מגורים: גבעתיים כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: חח גובה: 180 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אמא אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? 4. קונץ רוק טראגוס ולוב מאוזן התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: הומו כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב.. אבל גם זה לא בטוח עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה וכימיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אולי גרפיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? משהו של THE CALLING עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנגר אייסי ועבודה בביולוגיה מה הספקת כבר לעשות היום? ממ ללכת לבית ספר ישנת טוב אתמול? לא! חשבתי שיש שביתה תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מעדיף? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מקום שקטטטטט מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? אני עכשיו אוכל
התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בבוקר בכית? ממ לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ביום.. שני חיבקת מישהו/י? היום עישנת? NEVERRR שתית משקה אלכוהולי? גם השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? באיזה בר מצווה בטח קנית בגד? אתמול הקדישו לך שיר? אף פעם חח שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מלושש חשבת עליו? אמא התקשרת אליו? ירדן התקשר אלייך? אבא פגע בך? שימח אותך? ענבל היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? או אמא או השעון.. אנלא סגור על זה מה היה הדבר הראשון שאמרת?אין שביתה????????? מה היה הדבר הראשון ששמעת "לאאא אין שביתה!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? ארוסמית משהו.. מה אכלת? אני לא אוכל בבוקר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי יגמר היום הזה מיקום כרגע: חדר חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: הוט אקסטרה מילה אהובה: טוב להקה אהובה: יש הרבה איזה כיתה את: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחח זה ארוך הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש 2.. בחורך האחרון החלקתי במדרגות של הקפיטריה מול כל הבית ספר.. ופעם הלכתי עם.. ענבל נראה לי והייתי עסוק בפלאפון ונכנסתי בעמוד הדבר הכי מטורף שעשית: ממ לא יודע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: בנדוד חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: החברים שלי הכי מצחיק: חח רוני הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: ספיר איפה היית רוצה לגור בארץ? מקום שקט איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ממ.. אהבתי ממש את הקטקטים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש לי רק 7 מספרים שאנייכול להתקשר אליהם
... אז אליהם איזה צלצול יש לך? סיטי לייף הקול הכי יפה ששמעת? של נגה! מדהיםם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הכלב שלי ושומר מסך? התיקיית תמונות ל הכלב שליP: את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי למה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפיטמה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ככ הרבה חחח מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? מי חוגג תחילת שנה?! איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? וואי לפני חודש איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שחזרתי ללמוד
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? זילזלתי במשהו.. מקום בו הכי נהנת? לונה פארק
אירוע שהכי השפיע עליך? ממ נראה לי פולין אבל לא בטוח אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא נראה לי אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא
כללי: מהו שמך? בן תאריך לידה: 16 בדצמבר מקום מגורים: גבעתיים כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: חח גובה: 180 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אמא אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? 4. קונץ רוק טראגוס ולוב מאוזן התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: הומו כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב.. אבל גם זה לא בטוח עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה וכימיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אולי גרפיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? משהו של THE CALLING עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנגר אייסי ועבודה בביולוגיה מה הספקת כבר לעשות היום? ממ ללכת לבית ספר ישנת טוב אתמול? לא! חשבתי שיש שביתה תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מעדיף? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מקום שקטטטטט מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? אני עכשיו אוכל