אלי מאגו מודלס

חחחחחחחחחחחחחחח !!! ../images/Emo6.gif

אלי תסלח לי מאוד... אבל מה זה לעזעזל הדוגמניות האלו!!!!!! יש לך שם בכלל מישהי בגובה 170 ? שזה הגובה ההתחלתי לדוגמנות? איך אתה רוצה שהסוכנות הזאת תגיע לאנשהוא עם כאלו בנות... אתה עושה מעצמך צחוק, חבל שהעלת קישור לאתר שלך. שוב סלח לי על הבקורת... אבל לא משנה מה תגיד אני בטוחה שבלב אתה יודע שאני צודקת. הדוגמניות שלך זה דוגמניות רדיו...חח

Melvina

New member
אוי זה הזוי לגמרי!

עכשיו דפדפתי שם, אז החתמת את עדן כי היא באמת יפהפיה למרת שאני לא חושבת שהיא תהיה דוגמנית גם בגלל הגובה שלה וגם בגלל שיש לה יופי אבל לא לתחום אבל איך אפשר לרדת לרמה כלכך נמוכה ולהחתים את הגר? היא עוד לא אמרה שאנסת אותה? כי היא אוהבת לספר שכולם אונסים אותה ואחרי זה במשפט כולם יוצאים זכאים.. זאת כזאת מסורת אצלה. אם לקחת לעצמך בתור דוגמניות מישהי כמו הגר אז זה השפל שסוכן דוגמניות יכול להגיע אליו, אני לא חושבת שיש אדם שמכבד את עצמו, יחתום בסוכנות שמחתימה טינופת כמוהה. ואם כבר מדברים על סטנדרטים לדוגמנות, להחתים מישהי כמוה זה באמת מה שאתה מחפש? אני לא יודעת עד כמה התראית איתה במציאות אבל זאת זוועת אנוש. קח את זה ברוח טובה כי אני רצינית, אין לי כוונה לרדת עליך כי יש אולי כמה בנות שבאמת נחמדות, אבל אתה ירדת ממש לשפל. תזכור את המילים שלי.

ברררר

New member
עדן יפייפיה? את לא רצינית...

ולסוכן... מה לעזאזל קארינה דובנקו עושה שם?????? אם היא יפה אני עז...

Melvina

New member
בטח שעדן יפה

אני מכירה אותה במציאות, היא מאוד יפה. אבל האמת שלא בשביל דוגמנות, היא "כוסית" אבל לא מתאימה לדגמן, גם יש לה יותר מדיי קעקועים ואני לא אוהבת את זה כי זה לא יפה כל בגודל של פיל.

לאיסטררר

זה פורום דוגמנות? חח שכונהה רצחחח מיסכן הבן אדם פתח סוכנות בימקוםם לפרגןן לוו מתנפלים עליו

יעל...זאת סוכנות? זה צחוק!

את בתור דוגמנית הכי אמורה להבין את זה.... זאת לא סוכנות, זה בנאדם שפשוט מחתים כל מה שזז ועם ציצים. זה לעשות צחוק ממוסד הדוגמנות. אני בתור דוגמנית לשעבר מתביישת לראות כאלו דברים

ran refael

New member
באיזה סוכנות דיגמנת?

ת'אמת שלפי התגובות שלך, לא קשה לנחש שאת דוגמנית חחחחחחחחחחחח

אליאן שמעי מאמיי

כל בן אדם שמתחיל לדעתי יש לו בנות שלא כל כך יפות ולא כל כך מתאימותת, מיזה מתחליםם אני אחרי שאמרו לי שיש לי באמת נתותנים כדי להצלליח הלכתי לסוכן מצליח וידועע, כי לרוב הסוכניות המתחילות באמת נופלות אבל תנו לבן אדם לעשות את הכייף שלו, אם הוא אוהב לקבל בנות לעשות להם בוקים ולהגשים להם את החלוםם למה לא? זאת דעתי האישית :) למרות שיש שם בנות שלא קרובות ללהיות דוגמניות , חוץ מכמה בנות שאני אישית חושבת שהם כן אבל אני לא סוכנות ולא יודעת מי מתאים ומי לא אנחנו כאן רוברנוו דוגמניותת או לא דוגמניתת מה שסוכנים רואים אנחנו לא רואיםם ובנתים לפי מה שאני שמתי לב , לא בדיוק ניכנסים לאתרר סוכניםם מצלחיםם אז כל התוגבות כאן והביקורת אפשר להאיר אבל עדיין מה שאנחנו נגיד , לא תמיד יהיה מה שסוכן יגיד

Melvina

New member
אוקיי

יש הבדל בין בנות שפשוט לא יפות לבין בנות יפות אבל שלא מתחברים עם היופי שלהן. את למשל יפה, אני פשוט לא מתחברת עם היופי שלך אבל הן, רוב הבנות שם הן פשוט מכוערות!

את צודקת

רובן לא כולןןן, וכמו שכתבתי יש בנותת יפות ויש לא ככה מתחלים ובואי ניבגור על זה שבכל סוכנותת יש בנות שלא יפות

Melvina

New member
יש לי שאלה

היית מחתימה מישהי שבמשטרה יש לה עשרות תיקים פליליים כששניים מהם על תלונות שווא על אונס שבסופו של דבר הנאשמים יצאו זכאים? וזכאים לא מחוסר ראיות אלא ההפך, מריבוי ריאיות (ואני הייתי יכולה להעיד אבל כנראה שהיו יותר מדיי אנשים שגם יכול להעיד). התלונות נעשו בהפרש של חודשיים. וגם זה רק חלק מזערי מההיסטוריה המשטרתית. יש לה צלקות על הגוף ממה שהיא טוענת "דקירות", מי מקבל לסוכנות שלו דבר כזה? הייתי בכיף אומרת עוד כמה דברים אבל זאת לא הבמה הנכונה. אני יכולה לחתום לך על זה שיום אחד היא תחנית עליך צרה ותמצא את עצמך מאחורי סורג ובריח.

Melvina

New member
ואני בכלל דוגלת

במשפטי אונס במקרה והתלונה היא שקרית אז שהמתלוננת תקבל את העונש שהיה צפוי לקבל הנאשם לכן זה שהיא מסתובבת לה בחוץ וחתומה בסוכנויות שמתיימרות להיות עולות ומצליחות זה שפל.

egomodel

New member
לכל המגיבות...

לגבי הגר - לא ידוע לי על העבר הזה שאת מתארת. עליי לא התלוננה (אין לה סיבה...) ולא יודע מה היה וכדומה. אני ניזהר מכל קשר "אישי מדי" עם הדוגמניות שלי ואני גם חושב שכמו שצריך להחמיר עם אנסים או מטרידים צריך להחמיר עם תלונות שווא. אבל זה לא הנושא... תקראו מעט מה שיעל כתבה - צעירה אבל חכמה מרובכן כניראה - אני סוכנות יחסית חדשה. ציפיתן שגלית גוטמן ומירי בוהדנה יעברו אליי??? מתחילים בנקודה מסויימת ועולים - כמו בכל עסק. ולמי שלא יודעת לקרוא - יש תיאורי גובה באתר ויש בחורות מעל 170 ס"מ... אני מסכים שחלק מהמוצגות באתר לא מתאימות להגדרה "דוגמניות" שרובכן גדלת עליה. אני לא אכנס להרצאה עמוקה לכאלו שלא יודעות להעביר ביקורת או להגיב לעניין- אבל בקצרה: יש תצוגות או צילומי שיער ואיפור למשל שבהן אין משמעות לגובה של הדוגמנית. צריך או שיער או פנים מתאימות. יש תצוגות שבהן לגובה יש משמעות וזה כבר נושא אחר. לדוגמא: לא מזמן פנו אליי לגבי דוגמנית ל"מתאים לי" - אז לצערי לא היו לי בחורות מתאימות לזה... אבל אם הייתן רואות 2 בחורות מעט שמנמנות באתר הייתן פוסלות אותן ישר כשלמעשה הן יכלו לקבל קמפיין דוגמנות (ומתאים לי זה קמפיין מכובד) בשווי עשרות אלפי שקלים - בעוד אתן הייתן ממשיכות לכתוב בפורומים על מידות גובה ומשקל "אידיאליות" שהן למעשה ההיפך מאידיאל היופי הנשי שמקובל בארץ. אל תושפעו מ FTV ודומיו ואל תושפעו ממידות דוגמניות שמופיעות באתרי סוכנויות בארץ. FTV מציג דוגמניות רזות מדי על סף אנורקסיה, ובטח רזות מדי לשוק הישראלי. ומה לעשות שבניגוד להרבה סוכנויות בארץ אני לא "מעגל" גבהים ומשקלים של דוגמניות שלי... לגבי מי יפה ומי לא - זה נתון לטעם אישי. וכמו שציינתי וזה הרגיז כמה כאן - הדוגמניות שלי ברובן עובדות קבוע. נמוכות, שמנמנות, מכוערות - הן עובדות בדוגמנות ופחות גולשות בפורומים... שבת שלום לכולן...

תדע לך שאני ניכנסתי לאתר

ודווקא יש שם שתי בנות עם מלא פוטנציאל אחת קלרה נראה לי שהיא "מסחרית" ודניס שהיא מיוחדת מאוד במבנה פנים ותווים ובאמת מתאימה לפשאן.. בכלל העיצוב של האתר מאוד עם שיק ז אני מציע לך לא לקחת את הביקורת של כל מיני ממורמרות פה שלא חתומות אפילו לעבוד בשוק חח :) בהצלחה מאוד בסוכנות ועם אמונה תגיע רחוק..

ועכשיו ראיתי את ג'יזל..

יש לה כמה תמונות מדהימות כמו הראשית.. היא אקזוטית מדהימה.. אבל יש כמה תמונות שעדיף להוריד חח

Melvina

New member
אז זה ממש עצוב

כי הדוגמניות באתר האמריקאי הן מקצועיות ורואים שסתם רצית לרשום משהו בשביל להבליט את "הידע" השופע שיש לך.

למעלה