תגובה ל רן רפאל
נתחיל בזה שאתה צלם מוכשר ביותר ואני אוהב את הצילומים שלך. אני הגעתי לענף מתחום המחשבים בכלל. לפני כ 4 שנים הייתי צריך נערת שבוע למגזין אינטרנט מסויים וכשצלם מסויים (שאתה מכיר אבל הוא לא יזכור את האירוע) לא הסכים לעזור לי עם 2-3 דוגמניות אירגנתי 2 בחורות חמודות וחבר שלמד צילום ואירגנו הפקונת. אחר כך היתה דרישה שבועית לעניין וזה התגלגל. גם אני התחלתי לצלם כשלא היה לי צלם, פנו אליי מסוכנות קטנה כלשהי לצלם עבורם - וצילמתי עבורם (אני לא צלם !!!), ואז החלו פניות מעסקים שונים לדוגמניות פה ושם אפילו שבקושי זכרתי את הטלפונים שלהן... לפני שנה וחצי בערך החלטתי יותר למסד את זה. וככה זה התגלגל. אני לא יודע אם אני שונה מסוכנויות אחרות. מה שכן אני יודע שאולי מעט שונה הוא שנכון לכרגע אין אצלי דרישת תשלום עבור צילומים, לא כל בחורה שרשומה אצלי חתומה אצלי או שמחוייבת לתקופה ארוכה מדי, אלו שחתומות מחזיקות בתנאי יציאה מעולים למיקרה שאין להן עבודה ממני, והכי חשוב - אני נותן יחס אישי לכל דוגמנית. דבר נוסף שאולי שונה - אין אצלי בולשיט או הבטחות שווא לדוגמניות. לכן מעולם לא נישמעה תלונה של דוגמנית שלי על כל הבטחה כלפיה שלא קויימה או על דברים "שלא לעניין" שהוצעו לה או נירמזו לה. אני מאמין שעובדים עם הדוגמנית ומרוויחים איתה ולא מרוויחים עליה. בוקים איכותיים הם דבר חשוב ביותר ובקרוב נעלה רמה גם בתחום הזה. כרגע בגלל סוג העבודות שאנו עושים הבוקים\טסטים הם יותר הפקות מקומיות ולא בוקים רישמיים (אני מקווה שהבנת...) בעוד שנה 99 אחוז שנהיה בתל אביב עם נציגות בחיפה, כיוון שאין רצון לאבד את השליטה שיש לנו בצפון, אבל מה לעשות וכל העבודות הרציניות, המעניינות ועם הכסף היותר נחמד הן בתל אביב והמרכז. מקווה שהתשובה ממצה...