אלי מאגו מודלס

Melvina

New member
ראיתי אתמול פרסומת

לסוכנות שלך באיזה קטולוג של מעצבי שיער כשישבתי במספרה וחיפשתי תספורת חדשה

egomodel

New member
ל Melvina

אז אני שמח שזכרת את הפרסומת - כניראה שהפרסומת הצליחה למרות הביקורת שאת יורה לעברי... והפרסומת הצליחה כי יש לי ים עבודות ממספרות מכל הארץ...

Melvina

New member
זה לא קשור

אמרתי שיש לך כמה בנות שהן בסדר ואולי יצליחו אבל הרוב לא משהו.

egomodel

New member
לליאורוששש

יש באתר טופס יצירת קשר שיופיע מיום ראשון מחדש. הוא הורד כרגע כי זה יצר בעיות עם הבחורות שפנו לגבי האודישן ביום ראשון. נתן ליצור קשר גם במייל שבאתר.

shachaf140

New member
מידות

שלום=) אתה יכול בבקשה להגיד לי איה מידות רצויות שיהיו לבנות 16-18?

egomodel

New member
ל shachaf140

לגבי מידות - רצוי שהגובה יהיה מעל 170 ס"מ ומשם נמשיך לאידיאל של 90-60-90. אבל - מה שהכי חשוב זה הפרופורציות. אם בחורה בגובה מעט נמוך יותר ומבחינת מידות גוף (חזה, מותניים, יחס של רגליים לגוף וכדומה) היא פרופורציונאלית - לטעמי זה גם בסדר. אני יודע שאני מזמין "אש" כרגע מכל אלו שרואות יותר מדי FTV אבל האידיאל הוא בהחלט לא 180 ס"מ על 45 קילו... לפחות לא בארץ.

ran refael

New member
היי אלי, יש לי מס' שאלות

סוכנויות דוגמנים חדשות נפתחות לאחרונה בכל מס' חודשים במה שונה הסוכנות שלך משאר הסוכנויות שנפתחו בשנתיים האחרונות? האם אתה מאמין שבוק איכותי ויוקרתי הוא תנאי משמעותי לעבודתה של דוגמנית? ושאלה אחרונה היכן תהיה סוכנות אגו בעוד כשנה לפי דעתך? תודה מראש

egomodel

New member
תגובה ל רן רפאל

נתחיל בזה שאתה צלם מוכשר ביותר ואני אוהב את הצילומים שלך. אני הגעתי לענף מתחום המחשבים בכלל. לפני כ 4 שנים הייתי צריך נערת שבוע למגזין אינטרנט מסויים וכשצלם מסויים (שאתה מכיר אבל הוא לא יזכור את האירוע) לא הסכים לעזור לי עם 2-3 דוגמניות אירגנתי 2 בחורות חמודות וחבר שלמד צילום ואירגנו הפקונת. אחר כך היתה דרישה שבועית לעניין וזה התגלגל. גם אני התחלתי לצלם כשלא היה לי צלם, פנו אליי מסוכנות קטנה כלשהי לצלם עבורם - וצילמתי עבורם (אני לא צלם !!!), ואז החלו פניות מעסקים שונים לדוגמניות פה ושם אפילו שבקושי זכרתי את הטלפונים שלהן... לפני שנה וחצי בערך החלטתי יותר למסד את זה. וככה זה התגלגל. אני לא יודע אם אני שונה מסוכנויות אחרות. מה שכן אני יודע שאולי מעט שונה הוא שנכון לכרגע אין אצלי דרישת תשלום עבור צילומים, לא כל בחורה שרשומה אצלי חתומה אצלי או שמחוייבת לתקופה ארוכה מדי, אלו שחתומות מחזיקות בתנאי יציאה מעולים למיקרה שאין להן עבודה ממני, והכי חשוב - אני נותן יחס אישי לכל דוגמנית. דבר נוסף שאולי שונה - אין אצלי בולשיט או הבטחות שווא לדוגמניות. לכן מעולם לא נישמעה תלונה של דוגמנית שלי על כל הבטחה כלפיה שלא קויימה או על דברים "שלא לעניין" שהוצעו לה או נירמזו לה. אני מאמין שעובדים עם הדוגמנית ומרוויחים איתה ולא מרוויחים עליה. בוקים איכותיים הם דבר חשוב ביותר ובקרוב נעלה רמה גם בתחום הזה. כרגע בגלל סוג העבודות שאנו עושים הבוקים\טסטים הם יותר הפקות מקומיות ולא בוקים רישמיים (אני מקווה שהבנת...) בעוד שנה 99 אחוז שנהיה בתל אביב עם נציגות בחיפה, כיוון שאין רצון לאבד את השליטה שיש לנו בצפון, אבל מה לעשות וכל העבודות הרציניות, המעניינות ועם הכסף היותר נחמד הן בתל אביב והמרכז. מקווה שהתשובה ממצה...

נו שיהיה לכם בהצלחה

יש מרתון סוכנויות בזמן האחרון מקווה בשבילכם שאתם ישרים וכנים וזה נדיר

egomodel

New member
לעמירם

עמירם, בהחלט צלם מוכשר. אוהב את הצילומים שלך כבר מספר שנים. ובשביל הקטע היפה בסיפור הקודם - אתה הצלם שלא נתן לי 2 דוגמניות לפני 4 שנים... ימי amis-angels
אני עקרב - זיכרון ארוך... לטוב ולרע... לגבי מרתון הסוכנויות - לדעתי הסיבה היא שהשוק הזה נהיה "שוק זול" אפילו יותר משהיה בדרך כלל. סף כניסה נמוך יחסית והדבר קורץ לרמאים ולנוכלים. אני לא ממש במרתון הסוכנויות הזה גם כי אני מחיפה ולא מתל אביב וכרגע אני "ראש לשועלים" באזור שלי וזה עדיף לדעתי על כל ה"זנבות לאריות" שצצו בכל רחוב בתל אביב... לגבי כנות ויושר - אני קיים כסוכנות מעל שנה ובינתים טפו טפו טפו רפי גינת או אמנון לוי לא התקשרו לברך... ונקווה שגם לא יתקשרו... אני מנסה להיות ישר עם הלקוחות שלי ועם הדוגמניות שלי. מקווה שלטווח הארוך זה ישתלם.

ran refael

New member
תודה על התשובות, והמחמאות

מאחל רק הצלחה בתחום מקווה להשתמע שוב לאחר המעבר לת"א

הוא מזלזל בגדולים ומצליחים ממנו!

רן. בכנות... רוצה ג'חננון על הראש ביום שלישי!??!
אההה ואת הסל ממתקים?!?!?!

מסכימה לחלוטין!!

כל מה שאלי אמר פה זה פסיכולוגיה בשקל. אלי... הרי אתה יודע טוב מאוד שאתה בלילות חולם על להיות כמו כל אחת מהסוכנויות המוכרות, ושיהיו לך בנות אמיתיות (ולא בנות כמו שראיתי עכשיו באתר...שתסלח לי מאוד...עושות צחוק מהמקצוע שנקרא דוגמנות)

Tamar Lev

New member
לאלי

ראיתי דוגמניות שלכם באתר של "בין" הייתי נערת בין לפני הרבה זמן, יצא לי לדפדף באתר שלכם, לא הייתי אומרת שכל אחת שמה דוגמנית אבל יש כאלה שכן אהבתי.. ומאוד אבל זה כבר עניין של טעם.. קראתי גם שאתם חדשים בתחום.. אז המון הצלחה בהמשך הדרך :)

למעלה