אלי מאגו מודלס

egomodel

New member
אלי מאגו מודלס

שמי אלי גולדמן ואני הבעלים של סוכנות דוגמנות אגו מודלס מהצפון. אני אשמח להשתתף בפורום, להביע דיעה מקצועית ולענות על שאלות רלוונטיות אם יהיו. יום טוב לכולן...

אתם מייצגים גם ילדים../images/Emo35.gif

ובאמת יש גובה מסוים

egomodel

New member
לגבי הגובה, ילדים ועבודות שבוצעו...

לגבי ילדים: אין לנו מחלקה לגילאים האלו או לגילאי 15 ומטה לפחות לא בשלב זה. לגבי הגובה: אנחנו לא מקפידים על גובה 170 ס"מ ומעלה (אצל דוגמניות) מכמה סיבות: 1. ישנן בחורות יפות שהן לא גבוהות במיוחד ועדיין יכולות לעשות תצוגות שיער, איפור ובכלל עבודות שקשורות לצילום ולא למסלול. 2. לעיתים יש צורך בניצבות\ניצבים וכדומה ולאו דווקא במישהי שתשמש כדוגמנית מסלול. 3. חלק מהדוגמניות הן בגילאי 15-16 ומגובה של 165 עדיין יכולות לגבוה... 4. יש אצלינו בכל זאת קבלה של בחורות עם גובה ממוצע ומעלה ולא נמוכות במיוחד וכמובן שיש דוגמניות של 170 ומעלה... לגבי מה עשו דוגמניות שלנו: אנחנו סוכנות צפונית כשרוב העבודות ה"טובות" הן במרכז. אנחנו פוזלים למרכז ועובדים גם בתל אביב והסביבה, אבל כמו שציינתי רוב העבודות הן במרכז ועיקר כוחנו בצפון, ואם נוסיף לזה את העובדה שהסוכנות בת שנה בלבד אז עדיין לא כבשנו שערים לוהטים ודוגמניות הסוכנות לא עשו קמפיינים גדולים במיוחד. מה שכן, הדוגמניות עובדות, אם זה בתצוגות שיער, איפור, בגדי ים, לבוש תחתון, בעיקר בתצוגות והפקת קטלוגים לעסקים קטנים-בינוניים ועדיין לא לחברות הגדולות. כמובן שהיקף הפניות ואיכות העבודות עולה כל הזמן. מה שכן - כמה בחורות חדשות מ"הסוכנויות הגדולות" עשו קמפיינים גדולים השנה? תנו לי 5 שמות... עוד שאלות יתקבלו בשמחה...

בלי קשר..

סתם שאלתי..אני לא ידעתי שהסוכנות בת שנה בסה"כ...חחחחחחח אני פשוט לא גבוהה במיוחד [1.65 - 1.68...לפני חברות חחח אולי טיפה יותר נמוך אבל משהו באזור הזה] ואני רוצה פשוט לדעת מה הסוכנות עשתה עד היום
למרות שכרגע אין מצב שאני שולחת תמונות כי אני בת 14 וחצי...נחכה עוד חצי שנה...גם מעלית מודלס אמרו לי לחכות כי אני עדין ילדה [כנראה פנים] אז אני מחכה לגיל 15 או שאני אעשה [כנראה בחנוכה] איזשהו בוק [לא מקצועי אבל שחברה תצלם אותי ואני אנסה שהוא יראה מכו שיותר מקצועי...]

owneill

New member
קבלו ח"ח! סוף סוף יש בעולם סוכנות

שנותנת לבנות שכה רחוקות מלהיות בהגדרה "דוגמנית" אפשרות לממש את החלום..... ניסיתי, עברתי 3 עמודים אבל זה רק מתדרדר מרגע לרגע גוף שהמכון כושר זועק אליו.................. ופנים....זה כבר משהו שאולי צלם ממש טוב, מאפשרת וה=ר=ב=ה פוטושופ אולי ישפרו את המצב......כי הוא בקרשים...... הייתי עדינה ככל האפשר יום טוב

yuli17

New member
לפי מה שאני הבנתי...

היא התכוונה להגיד שהדוגמניות שמופיעות באתר של הסוכנות לא מתאימות להיות דוגמניות... והשסוכנות הזאת כביכול מאפשרת להן להגשים את החלום.. ואני חייבת להסכים איתה... אני גם עברתי על כמה עמודים ולא ראיתי אחת שאפשר להגיד עלייה "וואוו איזה דוגמנית"... אני לא מבינה איך זה שהסוכנות הזאת שהיא הסוכנות היחידה בעצם שהיא בצפון לא מקבלת בנות שבאמת על רמה ובעלות נתונים של דוגמנית משמע - גובה , גוף חטוב ופנים עם פרופורציות שמשדרות משהו... סוכנות שרוצה להגיע לאנשהו אמורה לעשות את זה... ואתה שואף להצלחה לא? אמרת שהסוכנות חדשה והיא הסוכנות היחידה שנמצאת ועובדת בצפון אז למה שלא תחזק אותה וכצעד ראשון תביא אלייה דוגמנים!! ועוד משהו, זה שאתה מאפשר כביכול לבנות נמוכות לדגמן והרוב אצלך הן בנות שהגובה שלהן מתחת ל165 אולי אחת שתיים שהגובה שלהן בין 170-175 , לא תוביל אותך לדרך של הצלחה אלא רק לאהדה מקרב הבנות שהן נמוכות... ואני לא באה לרדת על בנות נמוכות, אבל להסביר שכדי לדגמן את צריכה שהיופי שלך יכפר על עניין הגובה! וסליחה אני לא ראיתי אחת באתר של אגו מודלס שהיופי שלה באמת מכפר על עניין הגובה! אני באמת לא באה בקטע של לפגוע ולהשמיץ.. אלא בקטע של כנות.. שתקח את זה לצומת ליבך :)

yuli17

New member
אמרתי לך העבודה הזאת דפקה לי

את המוחחחחחחח אבל ממש!!!!!!!!

אגרוייס.... אם העבודה דופקת לך ככה

את המוח... חכי מה תעברי כשתעשי פסיכומטרי חחחחחחחחחח

egomodel

New member
ליולי 17 - תגובה

כמו שאמרתי, כל דיעה מבורכת. אם לא אהבת את הדוגמניות וכדומה - זכותך. רשמתי האמת מוקדם יותר תגובה ארוכה ועמוקה לעניין של דוגמניות שלא גבוהות "לפי הסטנדרט" אבל היא לא עלתה משום מה ואני אשלח שוב מאוחר יותר. בתמצית לבינתיים - הדוגמניות אצלי עובדות ביגוד לדוגמניות גבוהות של סוכנויות אחרות... וסתם שאלה - לפני שנה בערך לא היית אצלי בצילום עבור צלם של "בין" שברח לי שמו? יום טוב לכולן...

yuli17

New member
מאיפה אתה יודע איפה וכמה כל אחת

בסוכנות גדולה עובדת? וזה שאתה אומר שהדוגמניות שלך עובדות מה אתה מנסה להוכיח כאן? ולשאלתך.. הצלם הזה של בין שברח לך השם שלו כן צילם אותי אבל מה קשור אלייך?

egomodel

New member
ל יולי 17

הצלם היה אלעד נתן אני חושב והגעתם להצטלם במקום שאירגנתי לו, אבל משום מה אם אתזוכרת זה לא היה מה שבדיוק סיכמתי איתו והצילומים קוצרו. בכל אופן בחור נחמד וגם את נחמדה... לגבי כמה כל אחת עובדת - אני מגיע לאודישנים לפעמים ורואה כמה מתקבלות מהסוכנויות הגדולות וכמה מהקטנות. הכמויות זהות בlevel של "פנים חדשות" ולא של "פנים מוכרות". לא מנסה להוכיח כלום. אתן תוקפות דוגמניות שנימצאות אצלי. אני מסביר שלא רק הגובה קובע או שם הסוכנות. אין כאן עניין של הוכחה. אני מקווה שבניגוד לחברה שלך כאן ("אלת הטיפשות") - את באמת שואלת כדי לשוחח ולא כדי לנהל ויכוח... בהצלחה בכל אופן בכל סוכנות שאת נימצאת בה.

yuli17

New member
תודה..

ואנחנו סה"כ אומרות את האמת ובכנות מה אנחנו חושבות על הדוגמניות ואני לפחות רק המלצתי לך מה לעשות... לפי דעתי בקצב כזה לא תגיע להצלחה שאתה מצפה לך... אתה משווה את עצמך לרוברט שהתחיל מלמטה והחתים בנות בדיזינגוף כמו שאמרת.. אבל לפחות הוא בוחר בנות שנראות פיצוץ ומקדם אותן... הוא יצר לעצמו קשרים בתחום ואנשים התחילו להכיר אותו וכרגע אין אחד שלא יודע מי זה רוברטו... ואם אתה שואף להצלחה כזו ולזה שיכירו אותך אני חושבת שלסדר לדוגמניות שלך עבודות במספרות מקומיות לא ידחוף אותך להכרה רבה בציבור.. בסדר, אתה חדש בתחום ומה לעשות תכלס זה כבר אתה תחליט בדרך שלך אבל שיהיה בהצלחה!

egomodel

New member
ליולי 17

אני מקבל כל ביקורת עיניינית גם אם היא שלילית. כל דוגמנית ניראת אחרת בעיניים שונות. לכל אדם דיעה שונה. לגבי רוברט - לא השוויתי אליו. החברה שלך תקפה אותי ללא סיבה והגבתי. רוברט התחיל מלמטה והגיע למעלה. כל הכבוד וכל הפירגון. לגביי - הדוגמניות לא עובדות למספרות אלא לחברות שיער כמו אינדולה, איטלי או לוריאל. ואני שואף להצלחה כזו וגם ליותר ממנה וזה יתגשם בעתיד. בהצלחה וסופ"ש טוב..

למעלה