אלי מאגו מודלס

egomodel

New member
ה COM היה שלי בעבר....

הדומיין נימכר לסוכנות דוגמנות מברזיל. הרווח הכי גדול שלי מדוגמנות עד עכשיו

קיצר ראיתי תאתר הישראלי וככה..

באמת שיש שם "דוגמניות" שהם כוסיות ברמה של רחוב אבל ממש לא דוגמניות מיקצועיות.. היחידות שיש להם פוטנציאל של כוכבות זה פיבי, הילה- למרות שזה גם על הגבול נטלי -גם לא בטוח ועדן אם היא תשנה תתפסורת הזאת שלה חחה! לגבי השאר יש כאלה שאפילו יפות הם לא ברמה של רחוב.. אבל בהצלחה :)) ובקשר לממורמרת שהגיבה לי--> קבלי התעלמות

Melvina

New member
אחח איזה שטויות

אם עדן תשנה תספורת היא תהיה מזעזעת, ראיתי אותה עם תספורת שונה. תפסיק לדבר שטויות.

ran refael

New member
ילד, אתה עולה על העצבים!../images/Emo191.gif

בעולם האמיתי, אדם כמו אלי, מנהל הסוכנות לא משתין לכיוון שלך ממטר הוא כאן כדי לעזור לבני נוער מבולבלים, ולדעתי זו מצווה מבורכת גם זהבה, הדוגמנית שממנה אתה מעדיף להתעלם גם היא לא רואה אותך ממילימטר למה אתה חושב שלמשהו אכפת מהתגובה הכאילו "מקצועית" שלך? כל חוכמת הרחוב שלך מגיעה מערוץ MTV כמו רוב החכמולוגים כאן, אין לכם מושג מה דרוש בכדי להיות סוכן או מה דרוש בכדי להיות דוגמנית.

good girl 21

New member
אז ככה לפי דעתי...!

נכנסתי לאתר...ואני לא מנסה להתרשם יותר מידי כי אתם חדשים... אבל בכל מקרה לפי דעתי...זה באמת נחמד שיש סוכנות בצפון ואחלה שסוף סוף יש סוכנות שמחתימה בנות מתחת לגובה 1.70 ...אבל... בתנאי שהבנות באמת מכפות בדברים אחרים על הגובה. ( וזאת הבעיה כאן). דיפדפתי קצת בתמונות, אני חושבת שנטלי,שקד, לנה, קארין שיש לה פנים חזקות וטל - שבמקרה אני מכירה אותה, הן הבנות היחידות שיכולות לדעתי לצאת הרבה יותר טוב ממה שהן יצאו. לדעתי רוב התמונות באתר נורא חושפניות, וזה עושה את אותה דוגמנית לפשוטה יותר. אם אני הייתי רוצה לחתום בסוכנות והייתי נכנסת לאתר הזה ורואה תמונות של בנות עם הפסים של התחתונים בצדדים יוצאים החוצה מהבגד לא הייתי חותמת בשום אופן! בכל מקרה המון המון בהצלחה בהמשך הדרך! בקשר לריב המטומטמם, אני פה מהיום הראשון שהפורום נפתח. תנסו לא להרוס את האווירה הכיפית שיש פה בדרך כלל ,אנשים פה בשביל הכיף, וגם בשביל לקבל ביקורת מאנשים שמבינים. זה נחמד שנותנים ביקורת לאנשים, אבל תקחו הכול בפרופורציה. אם נותנים לכם ביקורת "רעה", במקום ישר להחזיר לאותו אדם תנסו להפיק לקחים. אף אחד לא בא נגדכם, לא בא להעליב אותכם, או לנסות להעלות לכם את האגו. (זה לא המקום). Goddess of Wisdom יקירתי, אל תגררי לריבים מיותרים. אנשים לא יודעים להעריך ביקורת וזאת בעיה. הטופ מודל הבא - נראה לי אתה בפורום הלא נכון, באמת Goddess of Wisdom היא לא יצור ממורמר בכלל. ואם היא לא שווה את ההודעה למה אתה ממשיך להגיב לה, אה?! היא אולי מתעצבנת מהר מידי....חחח אבל היא אכן בן אדם אוביקטיבי לקבל ממנו דעה לגבי התחום. שבת שלום לכולם חבר'ה! אה וחג שמח... תאכלו הרבה סופגניות :)

egomodel

New member
ל good girl 21

תודה על ההתיחסות לאתר ולדוגמניות. אני הייתי בפורום הזה כשהוא התחיל ולא המשכתי בו עכב סיבות שלא רלוונטיות כרגע. אני לא באתי לריב כאן או להתווכח - עברתי את הגיל. גם באתי בשביל הכיף. אני גם בעד ביקורת - גם אם היא שלילית. אבל יש דרך להעביר ביקורת. אפשר תמיד לכתוב "לא יפה" \ "לא הטעם שלי" \ "לא חושבת שיש לה סיכוי" ולא לכתוב "מגעילה" \ "ניראת מהרחוב" \ "מכוערת" וכדומה. גם ביקורת שלילית אם היא נאמרת באובייקטיביות וברצון להביע ביקורת נטו ולא לפגוע וכדומה - היא ביקורת טובה. ושיהיה שבוע מוצלח לכל הפורום...

good girl 21

New member
צודק בהחלט, יש דרכים יותר נחמדות

להעביר את הביקורת. בגלל זה אני שונאת לתת ביקורת... גם אם אני לא כל כך מבינה.

למעלה