ואני חשבתי שאת כבר הצטרפת מזמן../images/Emo6.gif
לא הייתי אומר ה"ממלכה של אלינקה",אלא "בית המשוגעים" של אלינקה.כלומר,שאנחנו מאיימים בעיקר על ההגמוניה של טירה כמקום נחמד עם דודים לבנים...חחחחחחחחחח...אבל מעבר לדאחקות ולכיף שיש לנו כאן בפורום,יש אג´נדה בולטת ועוצמתית.אותה אג´נדה לאט לאט תתבהר,עם התקדמות וההעמקה בנושאי הדיון,עד למצב שאתם לא תאמינו לאיזה מקום הגעתם-כל אחד לעצמו,ואנחנו כקבוצת דיון.אולי,אנשים נפלאים שלי,ילדים נהדרים שלי,אתם לא מתארים לאיפה אתם מסוגלים להגיע.יום אחד אתם תתעוררו,ותתחילו להבין דברים בצורה מדהימה,שמעולם לא חשבתם שתצא ממכם.מה שנקרא,שוב,החוויה המיסטית של הראיה הבלתי מובחנת את האמת. לא רק את מוזמנת להצטרף לטירופיאדה שרצה כאן,שאני לא סתם מריץ אותה(או המאמר על ההורות,ובפרט קיראו על מסע הטיפש...המשתטה,ללא עכבות,אל החופש),אלא כל מי שחשקה נפשו בכיף,בידע,ובתכנים שנחווים היטב על ידי כל אדם,באשר יהיו.הפורום הזה מיוחד וייחודי,בכך שכל מי שקורא ולו מילה אחת מהודעות הנכתבות בו,מרגיש בדרך מוזרה ביותר,שהוא הגיע,סוף סוף הבייתה,למקום שבו אומרים דברים שאף אחד לא מעיז לומר,למקום שבו מתקבצים אנשים אמיתיים,שלא מהססים לחרוז מחשבות מטורפות לכדי תיאוריות הזויות לא פחות,למקום שבו אנשים לא מהססים להפגין את מי שהם באמת,למקום שבו אנשים לא מהססים להשתטות,ולהשתחרר מהחזות שהם נאלצים להפגין על בסיס יומי,של רשמיות ורצינות,למקום שבו אנשים אומרים-נוח לי,טוב לי,ואני מרגיש שקיימת כאן דרך שונה,ססגונית,מקורית,דרך שללא נימוק ,וללא כחל וסרק,תביא אותי למקום נסתר,לגן עדן ריגשי,תבוני... והכי חשוב,המטורף שצבוע בכחול,שם למעלה,תמיד כאן,לא משנה מה

(טוב,משעמם לי בחיים חחחחחחח)