אלינקה היי ממוש.

chany

New member
במקור צפונית.

קיבוצניקת (רפתנית)רק לפי גודל החזה.

XמטאורX

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אתם כולכם מטורפיםםםםםםםםםםם

longshut1

New member
אנחנו??

או שאני חולם או שאת גם חברה בפורום המקצועי שלנו,לא מטאור??
ועל כך נאמר-אמור לי מי חברייך לפורום ואמור לך מי אתה...או שזה היה אמור לי מי חברייך לבית משוגעים ואומר לך איך קוראים לדוקטור שלך?או שזה היה כדורגל משחקים 90 דקות?או...אי אפשר להחזיק את המקל משתי קצותיו...או שזה היה אלי מאוד עייף אבל לא מצליח להירדם(זה ביטוי בכלל??) לילה טוב מטאור יקרה,ושלא תעזי להתכחש למשפחתך יותר! חחחחחחחחחחחחחחחח אחרת,אני עוד עלול להלשין עלייך למנהל המחלקה שלנו וזה כבר לא יהיה טוב....נכון:)))?

chany

New member
הכל התחיל מהשאלה של אורי.או במילים

אחרות, הכל בגלל מסמר קטן.

chany

New member
אלינקה. אני ארד עם הכלבה שלי תיקי

למטה ואחר כך אני שולפת לי קלף יומי להיום ה 18.11. ביי.אני כבר חוזרת.

Digi Lista

New member
מתכחשים לטירוף?...

איך הדרדרנו למצב כזה בו אנשים שוכחים מיהם ולאן הם נכנסים(הפורום הזה מהווה מחלקה פסיכיאטרית שלמה!בגלל זה אני אוהבת את המקום הזה...)מעכשיו אין יותר הכחשות,כי למה להילחם בזה כשאפשר להצטרף לזה(אולי כי זה כיף להילחם בקיר?...)?אגב הכחשה עלולה להביא למקום מסוכן כי הדרך לפתור את הבעיה היא קודם כול להגדיר אותה!אז אנחנו משוגעים,ומטורפים(שששש....לא בקול רם....) וכנראה נשאר ככה!(ומה רע בזה?...*מכינה אגרופים לכול נימוק שיענה על השאלה הזאת*). מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג´מה?(כדי שיהיה מה לשאול),מה משותף לכיסא ולמדרכה?(שניהם עשויים מעץ,חוץ מהמדרכה...)אם היינו שמפו איזה שמפו היינו?(עד כאן, לא הכול אני צריכה לגלות לכם...)איזה כיף לספר בדיחות אינפנטיליות שמתאימות לאנשים(?)משוגעים מסוגנו!!!
~אני חברת מועדון המשוגעים בפורום טארוט-121 בפורטל תפוז(תרומות יתקבלו בברכה!)~

chany

New member
digi

יש לי בישבילך עוד בדיחה, אשה תופסת את בעלה על חם עם גמדה במיטה. היא אומרת לו,דוד הרי הבטחת שלא תיבגוד בי יותר. ודוד עונה לה:את לא רואה שאני מנסה להיגמל בהדרגה?? בקשר לשאלתך "מדוע הזברה לובשת פיג`מה????? כי היא ממוצא עיראקי. ערב טוב ונעים ממני הרפתנית אילנית.

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif

תמסרי ד"ש לפרות...אני אמסור ד"ש לתולעי המשי,ולג´וקים הנדירים(שמוצאים בכול בית...ג´וקים ביתיים כשרים...)מכול המרבה במחיר...

אפשר עדיין

להצטרף לבית המשוגעים? או שההרשמה נסגרה? גם אני רוצה אוףףףףףףף גם אני רוצההההההההההההההההההההההה לילה לילה מסתכלת הלבנהD-:

chany

New member
בוודאי פנינה את ושלושת הדובים

ברוכים הבאים "לממלכה של אלינקה" לילה טוב.

longshut1

New member
ואני חשבתי שאת כבר הצטרפת מזמן../images/Emo6.gif

לא הייתי אומר ה"ממלכה של אלינקה",אלא "בית המשוגעים" של אלינקה.כלומר,שאנחנו מאיימים בעיקר על ההגמוניה של טירה כמקום נחמד עם דודים לבנים...חחחחחחחחחח...אבל מעבר לדאחקות ולכיף שיש לנו כאן בפורום,יש אג´נדה בולטת ועוצמתית.אותה אג´נדה לאט לאט תתבהר,עם התקדמות וההעמקה בנושאי הדיון,עד למצב שאתם לא תאמינו לאיזה מקום הגעתם-כל אחד לעצמו,ואנחנו כקבוצת דיון.אולי,אנשים נפלאים שלי,ילדים נהדרים שלי,אתם לא מתארים לאיפה אתם מסוגלים להגיע.יום אחד אתם תתעוררו,ותתחילו להבין דברים בצורה מדהימה,שמעולם לא חשבתם שתצא ממכם.מה שנקרא,שוב,החוויה המיסטית של הראיה הבלתי מובחנת את האמת. לא רק את מוזמנת להצטרף לטירופיאדה שרצה כאן,שאני לא סתם מריץ אותה(או המאמר על ההורות,ובפרט קיראו על מסע הטיפש...המשתטה,ללא עכבות,אל החופש),אלא כל מי שחשקה נפשו בכיף,בידע,ובתכנים שנחווים היטב על ידי כל אדם,באשר יהיו.הפורום הזה מיוחד וייחודי,בכך שכל מי שקורא ולו מילה אחת מהודעות הנכתבות בו,מרגיש בדרך מוזרה ביותר,שהוא הגיע,סוף סוף הבייתה,למקום שבו אומרים דברים שאף אחד לא מעיז לומר,למקום שבו מתקבצים אנשים אמיתיים,שלא מהססים לחרוז מחשבות מטורפות לכדי תיאוריות הזויות לא פחות,למקום שבו אנשים לא מהססים להפגין את מי שהם באמת,למקום שבו אנשים לא מהססים להשתטות,ולהשתחרר מהחזות שהם נאלצים להפגין על בסיס יומי,של רשמיות ורצינות,למקום שבו אנשים אומרים-נוח לי,טוב לי,ואני מרגיש שקיימת כאן דרך שונה,ססגונית,מקורית,דרך שללא נימוק ,וללא כחל וסרק,תביא אותי למקום נסתר,לגן עדן ריגשי,תבוני... והכי חשוב,המטורף שצבוע בכחול,שם למעלה,תמיד כאן,לא משנה מה:)(טוב,משעמם לי בחיים חחחחחחח)

longshut1

New member
ועוד מילה קטנה-וחשובה כל כך

תהליך היצירה אינו מבוסס על הקרבה,על מסכנות,על ציפיה להכרת תודה כלשהי,אלא על שעשוע וכיף אינטלקטואלי ורגשי,תוך הפגנת עוצמה,בטחון עצמי,ורצון לחיים ולעוצמה,שמתבטאים כאן בכל זיז מזערי בבניין המפואר שאנחנו בונים.

chany

New member
בכל זאת אני לא מוותרת על בית

מהשוגעים הזה.הוא עושה לי מדי יום את היום.

chany

New member
בוקר טוב אלינקה ממוש.

מקוה שאתה בסדר היום,כמו תמיד, הקלף שיצא לי היום הוא נסיך החרבות= מזל תאומים. יום טוב לך | עם שיר בלב אילנית.

longshut1

New member
תומכת מצנע בפורום?אהלן אילנית

מה קורה נשמה?תגידי,איך היה אתמול? אגב,איזה שיר יפה מצנע הולך לשים כסלוגן-לקום מחר בבוקר,עם שיר חדש בלב....אני כל כך אוהב את השיר הזה-וניטשה מתהפך בקיברו:)

chany

New member
גם אני אוהבת את השיר הזה. אבל לא

את מיצנע. ולא את המערך. מקוה שלא תיכעס עלי.כןיצא לי נסיך המטות, וקיבלתי טלפון מידיד שמשוויץ,היה לי יום טוב. מישהו היתאהב בי. אבל זה כבר בעיה שלו לא שלי.חחחחחח. אבל נעים לישמוע. ירח מלא אני חושבת שגם ראיתי נכון???? ויום טוב. והיום שפי שציינתי נסיך החרבות הוא היום שלי. ביי ממוש. אלנית.

למעלה