אלינקה היי ממוש.

longshut1

New member
לכווווווווווווווווווולם:)אגב,הודעתי

הייתה כאורחא היתלולה,לא התכוונתי ברצינות חחחחחחחחחחחחח בלי שום קשר,זוגתי שתחיה היא משהו שלא ניתן להחליפו ביישות כלשהי אחרת בעולם:)

chany

New member
אז אני עוד צריכה

ללמוד איך לנתח כל קלף לעומקו.אגב קיבלתי שלשום בובה משכנה שהיתה מונחת אצלה בארון.השיער היה ארוך ומקורזל,שמלה מלוכלכת. ישר הפשטתי אותה. חחחחח כיבסתי את השימלה.סיפרתי אותה,אספתי לה את השיער אם סרט יפה. הלבשתי אותה מחדש עם השמלה הנקיה. הוספתי לה ביד סלסלת פרחים קטנה. וביד השניה מחזיק מפתחות בצורת ספר. והעמדתי אותה לתיפארת. אתמול ניכנסה השכנה ושאלה אותי אילנית? את הבובה הזאת אני לא מכירה, ואיפוא הבובה שנתתי לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אז חוש אסטטי כניראה שיש לי באמת.

longshut1

New member
איזו חמוווווווווווודה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו ילדה טובה ומסודרת את(מזל בתולה!!!)...אני דווקא הייתי משאיר אותה ככה,ולא אכתוב למה,כדי לא להפוך את הפורום הזה לפורום פנטזיות מיניות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...אבל באמת,לדעתי דווקא המראה הזרוק הזה,המהורהר הזה,הוא היופי,ולא המסודרות הזאת,שמביאה לי את הג´ננה...אני רוצה חופש,מרחב,התפרצות,טבעיות,ולא סידור מלאכותי,שמקביל לדיכוי החברתי שפרויד דיבר עליו! אבל זה לא אומר שאת לא חמודה ואסתטית,אלא שאסתטיות היא תכונה אחרת כעיני:))(וזה למה אני צריך עזרה נפשית דחופה!!) איזה עוד בובות יש לך?

longshut1

New member
ווווווווווווווויייייייייי כבר 9 וחצ

אני גנוב לגמרי!! נדבר אחרי זה נשמה,תיהני היום!!היה סבבה ככה לפתוח את הבוקר איתך אילנית,את בחורה כיפית לעלא:)

chany

New member
גם אתה כנ"ל .אני גם מתחילה להיסתדר

ליקראת היציאה שבת שלום לך ויום טוב

longshut1

New member
יש לי פתרון!

תעזרי לי ללמוד לטינית!:)) יש לי מחר עבודה להגיש,וכרגיל אני חייב לדחות הכל לדקה ה999,אז ככה שלילה לבן והזוי לפני..אז אם את יודעת משהו בלטינית,הנה תשובה לנדודי השינה:) תגידי,משהו מטריד אותך שאת ככה לא נרדמת?

longshut1

New member
אוף ביאסת אותי לעלא../images/Emo7.gif

גם הלכת לישון והשארת אותי כאן משועמם,וגם אני כנראה אצטרך להכין את השיעורים שלי לבד...חחחחחחחחחחחחחחח יאללה נשתמע!

chany

New member
אלינקה מושמוש קושקוש.

אני כל כך מיצטערת.חברה מגרמניה כתבתה לי בידיוק במסנגר,ושחכתי מכל הפורומים. וככה עזבתי אותך לבד. איזה רעה שאני.בושה וחרפה. אבל לא יעשה את זה יותר.אם כבר ניפגש בלילות,אני אשאר רק איתך. ואפילו אפתח לך מצלמה. כדי שתראה עם מי אתה מדבר.

longshut1

New member
חחחח איזה חמודה את אילנית

אבל לא הייתי במצב כאוטי או משהו,והאמת שמזל שלא נכנעתי להתמכרות שלי לאינטרנט,כך שיכולתי לסיים את העבודה שלי:) מצלמה?גם עכשיו אני רואה עם מי אני מדבר,אילנית.תווי הפנים אינם הכרחיים לגיבוש מושג המראה,לפי דעתי,אבל זה כבר נושא שלם אחר ו....עדיף שלא אאחר לאוטובוס:) יום נפלא שיהיה לך

longshut1

New member
היי זה לא פייר מה שאת עושה פנינה!:-

משאירה אותי כאן לבד שכולם יחשבו שאני המוזר היחיד!!פעם באה תכתבי משהו,כדי שיבינו שמהפיכת האנשים ההפוכים התחילה!(ובעיקר שחזות המנהל המאוזן תישמר...היא קיימת בכלל?? חחחח) יום נפלא גם לך!

longshut1

New member
אילנית חמודה,את שמת לב שאת אומרת

הרבה "אתה צודק?"...סתם מחשבה שעלתה לי בראש,שאולי את ממהרת להסכים גם עם האנשים הקרובים אלייך,גם על דברים שאת לא ממש מקבלת אקסטזה מהם,ואחר כך מתאכזבת-אכזבה צפויה? אבל אני מזהההההההההההה נחמד ככה שקל להסכים איתי,נכון:)?

chany

New member
נכון אלינקה.

אתה באמת צודק תמיד.ואני רק לומדת מאנשים כמוך וכמו ידידי המתוק,גם עכשיו.אני מאשרת לפעמים דברים כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים.אבל אם היתה בעיה יותר רצינית לא הייתי ניכנעת בקלות.אני נמרה. אז מה אתה אומר לגבי היום מלך החרבות?????

longshut1

New member
מה?אילנית...מזה לא התכוונתי לזה

אני אמנם מגלומן בצורה היסטרית,אבל גם טועה בצורה סיטרית,כדי שאגיע בצורה היסטרית,למטרה ההיסטרית.כפי שניתן להבין מההודעה,גם עוברת עלי תקופה היסטרית.היי,למה להצטנע-חיים היסטריים.והכול התחיל מאדם וחווה,היית מאמינה? לילה טוב ושבת מרובך לא לשכוח תפילין סתם כי בא לי לדבר

chany

New member
שבת שלום אלינקה מושמוש.

אני נוסעת ליוקנעם היום ולקרית מוצקין. יוקנעם אחותי מוצקין אמא שלי. יצא לי קלף העולם. ביי ושבת שלום. מקוה שיעבור עליך היום יפה.

למעלה