אלינקה היי ממוש.

longshut1

New member
אהלן אילנית,למה ערה בשעה הזו??:)

סחה עלייך,באה לקריות?מוצקין זה שתי מטר ממני,אז אני שולח לך
שבטוח תגיע! תיהני לך היום,ותציצי לעבר האופק,קרית ביאליק,שם משחק לו אלי הנחמד שלנו כדורגל בצהריים(למה?אין לי מושג,כנראה משהו מובנה בכל גברחחח) יאללה ביי

chany

New member
כיך לך אלינקה.

אנ אחשוב עליך בשעות הצהריים.מאוד שמחה ליסוע היום לביקור משפחתי.אני עושה את זה כל שבועיים לפחות.אגב אבא שלי גר בנוה דוד בחיפה.כך כיש הרבה מקומות לבקר.אבל משום מה היום לא אהיה אצלו. למרות שהוא אחלה אבא. לא כתבת לי על קלף העולם, שכחת???????

longshut1

New member
לא,לא שכחתי,אבל-

כמו שכתבתי לך בהודעה אחרת בעמוד הזה,לקחתי חופשה מפירוש קלפים,משום שהגיעה תקופת העומס יתר,שבאה כל איזה חודש בערך...הבעיה שלי,אם אפשר לקרוא לזה בעיה,זה שאני טוטאלי,וברגע שאני מרגיש שהתפנה לי מקום,אני משקיע את כל כולי בקלפים,וזה גורם מהר מאוד להצפה...הקלפים של קראולי חזקים.אז כמה ימים חופש:),וחוץ מזה,אני רוצה שתשתפשפי קצת עם הקלפים..בואי ננסה-מה דעתך על קלף העולם,בהקשר של היום? וואלה,את נוסעת הרבה את,הא:)?

chany

New member
כפי שניקרה העולם.

לפי מה שאני מבינה ורוצה להבין זה שהעלום היום פרוס לפני.זה מה שעושה לי את היום ומהחשבה. אני מקוה שבאמת תקח לך כמה ימי חופשה מהקלפים שלי,תאגור כח לשבוע הבא. כן אני נוסעת די הרבה. לפני שבועיים היה לי יום קשה של נסיעות מבית לבית ממש נהרסתי.אבל זה שווה,ליראות אנשים שאוהבים ומפרגנים לי.

longshut1

New member
השאלה היא,מהי היקף התייחסותך לקלף

האם בכל מקרה העולם יהיה פרוס על כף ידך,או שדרושה מלאכת מחשבת מסויימת מצידך?

chany

New member
לפי הרצונות שלי.

אנירוצה את העולם פרוס לרגלי. למה לא?? קצת להרגיש מלכה, לא יזיק. נכון????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

longshut1

New member
אפשר להרגיש מלכה כל הזמן

וזה לא רק שלא מזיק,אלא מצויין!!אני לא חושב שהעולם צריך להיות פרוס לרגלי או בידי,אלא מוכל בי.ההכלה הזו היא מטרה בפני עצמה,והדרך הנדרשת היא ארוכה ומפרכת,אבל אני מרגיש מלך בכל חלקיק שניה מהיום,ממש בהיי,בלי צורך בחיזוקי סביבה,רק מכוח הנעתי הפנימית...וזה החופש האמיתי..

chany

New member
שבוע טוב אלניקה. עבר עלי

אחלה יום.אבל חזרתי עם כאב ראש ואני מוציאה לי עוד מעט קלף למחר. הייתי קרובה אליך. אבל לא ראיתי אותך משחק כדורגל. לא נורא. יותר נורא לא לשלם את האגרה. ביי אילנית.

longshut1

New member
חחחחחחחחחחחחח גם אילנית השתגעה!!!!!

יש!!! לאט לאט כולם עוברים למחלקה שלי!! יותר נורא לא לשלם את האגרה חחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על הבדיחות האלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נו הגזמתי:) לא משנה,אני רשום בכחול שם למעלה,וכותב דברים מעניינים(השאלה את מי חחחחחחח) אז מותר לי הכול:) אז ברוכה הבאה,ילדה אובדת שלי,שמח לשמוע שנהנית,ופעם באה תקפצי לבקר אותנו במגרש,אנחנו תמיד צריכים איזה פרייאר שיעמוד בעשר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם,כן:)? יאללה,תוציאי קלף,אני באקסטזה(משום מה),והלילה אני שוב כאן,אז יהיה לי קצת המון זמן ,אמנם לא פנוי כל כך כי אני לומד במקביל(או שאני עובד על עצמי שאני לומד,נחכה לציונים,אם זה לא מאה אני חותך ורידים כמובן),ובקיצור,נשתמע!

chany

New member
אלינקה יצא לי צדק. זה טוב? או לא ?

אני קצת מודאגת ממוש.

chany

New member
דברים שביצעתי בעבר פוגעים בי היום?

וא שיפגעו בעתיד? אולי אתה ממוש תדריך אותי? האם זה טוב?

longshut1

New member
זה מה שאני עושה:))

את שואלת אם זה טוב,וזה מאוד תלוי באיך את מגדירה טוב.האם טוב זה כשלא קורה שום דבר רע,או שקורים דברים טובים?מעבר לכך,אין כזה דבר שדברים שעשית בעבר פוגעים בך היום.אין טוב ורע,חמודה,פשוט אין.מה כן יש,זה כמה פינות שהשארת לא מטופלות,ברמה כלשהי בנפש שלך,ושאולי דורשים שיוף היום.ברמה הפרקטית יותר,קלף הצדק מדבר על סיום מחזור,או גל מסויים,של לקחים שצריך להפיק.זה יכול להתבטא בכל כך הרבה אופנים וצורות,עד שלא ניתן לדעת בדיוק מה הולך לקרות(כבר דיברנו על זה שקלפים הם מערכי כוחות ולא דברים שיקרו)...אבל יותר מעניין אותי,מה למשל את מגדירה כמשהו שעשית וחוזר אלייך עכשיו?

longshut1

New member
ועוד כמה מילים

"מה שקורה צריך לקרות" הוא משפט אופייני לתהליכים שמבטא קלף הצדק.בכדי לדעת באיזה תחום אותם תהליכים יקרו,אני ממליץ לשלוף עוד קלף,או כמה קלפים.בכל אופן,לעיתים קרובות,קלף הצדק מייצג הבשלה פנימית של מי ששואל את השאלה,בגרות מנטלית,שמתוכה הוא מסוגל "לחתוך" החלטות באופן הנכון והמדוייק ביותר,להגיע להחלטות שמתאימות לו ושתואמות את צרכיו,וכן הלאה.

chany

New member
אלינקה. אני משש לא יודעת מה עשיתי

בעבר שזה ישפיע עלי היום. נחיה וניראה. מה שיהיה יהיה. לא נורא.

longshut1

New member
אילנית,אני חושב שלא הבנת אותי נכון.

לא התכוונתי ש"משהו מהעבר" יתנקם בך.זוהי ץפיסה פרימטיבית,והתכוונתי בדיוק ההפך.תראי,הופעתו של קלף הצדק באה להזכיר לנו שיש איזהשהוא צדק אבסולוטי בעולם,והוא לא אותו ערך שאנו רגילים לקרוא לו צדק...אז את יכולה למחוק מהלקסיקון את כל נבואות הזעם,שבדרך כלל אנחנו רגילים לומר "בגדתי בחברה שלי אז עכשיו יבגדו בי" "גנבתי שקל אז יגנבו לי"...זה לא עובד ככה. אבל,וזה אבל חשוב מאוד-המחזוריות בחיים,הדחף המובנה בכל אדם להפקה טוטאלית של כל פוטנציאל התפתחות,והחזרה המתמדת אל תוך ה"עצמי"-אילו אלמנטים שמאפיינים את קלף הצדק.אך גם לאלמנטים אלו יש מקור הנעה ראשוני אף יותר-רצון לבירור עצמי,מתוך רצון לתיקון עצמי,מתוך רצון להבשלה עצמית...וכל זאת משום שהפרט חש את עצמו כלא בשל מספיק לבחור בדרך מסויימת,אולי משום שהוא מעניק רלוונטיות ליד ימין ויד שמאל באופן שווה,ואולי משום שהוא מפחד להחליט.הקלף בא לומר-לא משנה מה תחליט,איך תחליט,ומתי תחליט-הצמתים כבר נקבעו,לכן כדאי לך להגיע אליהם,כל פעם,מעט יותר בשל,החלטי,מאוזן,ואסרטיבי.

chany

New member
כן אלינקה עכשיו זה הרבה יותר ברור

ותודה לך על העזרה ממוש.

uri_raz

New member
הרחבה קטנה על קלף הצדק

האיור המוכר ביותר של האלגוריה של הצדק היא של אישה עם מאזניים ביד אחת וחרב ביד השנייה, כשלרוב עיניה של הדמות מכוסות. [פעם כיסוי עיניים של דמות נחשב לשלילי, לדוגמא קופידון מכוסה עיניים ייצג אהבה עיוורת ואי-רציונלית, אך כיום כיסוי העיניים מפורש בצורה החיובית של שוויון בפני החוק] מצורפת להודעה זאת תמונה אחרת של האלגוריה של הצדק - לא עם החרב המענישה אלא עם קרן השפע. הייצוג השני מדגיש כי כאשר נעשה צדק התוצאה היא שפע. הכוונה שלי היא להציג את הפן החיובי של "מה שעשיתי בעבר ישפיע עלי היום".

למעלה