אלינקה היי ממוש.

chany

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קצת בידור לא יזיק. בפורום נכון? אבל לגבי מה שכתבתי חלק גדול ממנו נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת את כולכם. אילנית.

longshut1

New member
אילנית העלתה נושא מאוד קרוב ללבי

אז הוא מקבל שרשור בנפרד.מרכז העניין-האם כל אחד יכול ללמוד טארוט?מהי הרמה המקסימלית?אני מפנה להודעה המקורית בנושא,אבל מבקש לשרשר לשרשור החדש,כאן.

chany

New member
איזה בוקר טוב כשרואים שאלינקה פה.

אתמול יצא לי קלף היאוש 5 גביעים. והיום נסיך המטות. אלינקה מה העיניינים אוהובי היקר?????

chany

New member
אלינקה היי ממוש.

הקלף שיצא לי להיום הוא מלך החרבות. הולך???????????? אין כמו אלינקה שלי. יום טוב,אחלה יום.

longshut1

New member
ילדותי?ממש לא.

אני חושב שבובות פורצלן זה הדבר הכי יפה והכי אומנותי שיש,בדיוק כמו הקלפים.בדיוק כפי שאמן יוצר את הבובות האלו,לפי פרדיגמה שהוא רואה בעיני רוחו,מעומקי נפשו,כך תלמיד הטארוט יוצר ומפתח את מערכת ההתייחסות שלו לכל קלף,מעומקי נפשו.

longshut1

New member
אהובתי חחח מה קורה?למה ייאוש?../images/Emo39.gif

מה נשמע נשמה(יצא חרוז)?זה לא קלף ייאוש...אני רואה את זה באור שונה-את כמצע לשינויים,שאופיו עקרבי,מקבלת מחולל שינויים(מרס),והנה לנו קלף 5 גביעים,מרס בעקרב.נכון,זה מערך כוחות לא פשוט הפועל עלייך,אולם הבחירה אם לסגל לו את תכונת הייאוש או ההתעלות-שלך...אם אני לא טועה,הקלף הזה יצא לך לפני שבוע שבועיים,וכבר אז תארתי לך מדוע הוא יכול להיות חיובי או שלילי:)...אז אהובתי היקרה,את ידועה בחיוניות שלך,בכוח החיות שלך,ברצון לעוצמה שלך,ביכולת ההתחדשות וההתגברות שלך,ובעיקר-ביכולתך לראות בכל מצב את חצי הכוס המלאה-וזה בעצם מה ש5 גביעים רוצה שתלמדי. הוכחה נוספת להיותך "שורדת" ומלאת שמחת חיים,קיבלת היום בנסיך המטות.זהו קלף המייצג באופן המובהק ביותר חופש,שחרור מעכבות רגשיות,היפתחות לעולם החיצוני,חיבוק גדול שאומר:אני אילנית,אני מאמינה בעצמי,אני מלאת ביטחון עצמי,ומכונה לשיתוף הזולת בתוכי,אני מלאת שמחת חיים,אני רוצה לראות,לחוות,להרגיש,להבין,ולו למען החוויה עצמה.הנסיך הוא האלמנט היוזם מבין קלפי החצר,הוא החלק בנו שיוצא למסע מלא בחדוות יצירה,בהתחדשות,בכריזמטיות,בבטחון עצמי,בפתיחות-ובעצם,זו את,אילנית.את מתחילה למלא בתוכן את הפוטנציאל הנפלא שלך,ואין אדם שמח על כך יותר ממני,אהובתי היקרה:)! יום נפלא שיהיה לך,נשמה שלי

chany

New member
אלינקה ממוש, אתה יודע למה כל כך

כיף לי היום ובכל יום אחד למרות קלף זה או אחר.??????????? מפני שיש לי אותך.
ועכשיו בדיחה.פרסי עומד למות.הוא אוסף את כל בני משפחתו אל מיטתו. כשכולם רכונים סביבו.הוא שואל. חיים פה? כן עונה חיים. ואפוא דוד? גם הוא פה עונה מישהו ומה עם משה ורחל? גם הם כאן עונים לו, אז למה לכל הרוחות דולק האור בשירותים????? יום טוב אילנית.

longshut1

New member
השור העקשן מתעקש שוב ש...

התפתחותו של הפרט,בסופו של דבר,צריכה להיות מונעת ומעודדת מתוך הפרט,ולא מחוצה לו.אבל...הדרך להגיע לכך עוברת דרך פידבק מבחוץ,וזה בסדר-כל עוד שלא שוכחים את המטרה הסופית,אוקיי:)? אילנית את מתעלה על עצמך עם הבדיחות-אני חשבתי שהבדיחות שלי הם הכי קרש שיכול להיות,והנה את מביאה לי את הבדיחה עם הפרסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת אותי כאן אני חולה על כאלו בדיחות......................נשמה,כיף איתך!:)

chany

New member
תודה לך אלינק.

זה באמת מראה ששור ובתולה מסתדרים יפה.

longshut1

New member
אני חולה על בתולות,ולא במובן הזה../images/Emo3.gif

בסוף אני אפול לרשתן של הפמיניסטיות,עם ההתחלקויות המילוליות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נו,שיהיה:) אני חולה על בתולות(הירח שלי בבתולה...) אסטרולוגיות,אבל במובן האחר(להיזהר,אלי,להיזהר),ממש לא......
עכשיו,נשות הפורום הנחמדות,אתם רואות איזה חיוך שלי,נכון?
,נכון שאני מזה נחמד?אז נכון שלא יהיה נחמד להפוך את הפנים שלי ל
? חחחחחחחחחחחח

chany

New member
ברור שאתה נחמד.

בקבוץ, שור אחד מספיק ל 100 פרות,ובפורום לכמה???????????

longshut1

New member
עוד פעם דימוי הרפת!!!!!!!חחחחחחחחחח

אילנית את פשוט גומרת לי את הצורה עם הבדיחות שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם היית רואה אותי עכשיו..........חחחחחחחחחחחחחחחחח דמעות יורדות לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נגנב מהיציאות שלך אילנית נשבע לך!!!!!!!!!:)) איזו מתוקה את,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובקשר לכמה פרות(נשות הפורום הם פרות,לזה את רומזת?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) בפורום שור אחד מספיק.....מממממממממ.........וואי וואי איזו תשובה מתחכמת אני חייב לתת כאן... טוב,אז קודם כל,גם אורי רז הוא שור,אז ככה שיש כבר שניים....מממממממ לא מספיק מתחכם,נכון?חחחחחחחחחחחחח חוץ מזה,בכרטיס האישי שלי,כתוב שאני נשוי,ואלי אף פעם לא בוגד(נא להתעלם מהוונוס בתאומים שלי)...חחחחחחחח

longshut1

New member
תשובה יותר דיפלומטית!:))))

חשבתי וחשבתי,והנה יצא לי משפט חכם: "אני את החתונות שלי בגלגול הזה כבר עשיתי" קצת אידיוטי,לא:))?בכל אופן,התחלקתי החוצה מהמוקש,לא:))?

chany

New member
אלינקה,ממוש.אף אחד לא דיבר על

בגידה. אתה יכול לספק כאן את כל נשות הפורום בדרכים אחרות שלא מצריכות בגידה. אתה חמוד לכולם,נכון ממושקה.?

למעלה