אהובתי חחח מה קורה?למה ייאוש?../images/Emo39.gif
מה נשמע נשמה(יצא חרוז)?זה לא קלף ייאוש...אני רואה את זה באור שונה-את כמצע לשינויים,שאופיו עקרבי,מקבלת מחולל שינויים(מרס),והנה לנו קלף 5 גביעים,מרס בעקרב.נכון,זה מערך כוחות לא פשוט הפועל עלייך,אולם הבחירה אם לסגל לו את תכונת הייאוש או ההתעלות-שלך...אם אני לא טועה,הקלף הזה יצא לך לפני שבוע שבועיים,וכבר אז תארתי לך מדוע הוא יכול להיות חיובי או שלילי

...אז אהובתי היקרה,את ידועה בחיוניות שלך,בכוח החיות שלך,ברצון לעוצמה שלך,ביכולת ההתחדשות וההתגברות שלך,ובעיקר-ביכולתך לראות בכל מצב את חצי הכוס המלאה-וזה בעצם מה ש5 גביעים רוצה שתלמדי. הוכחה נוספת להיותך "שורדת" ומלאת שמחת חיים,קיבלת היום בנסיך המטות.זהו קלף המייצג באופן המובהק ביותר חופש,שחרור מעכבות רגשיות,היפתחות לעולם החיצוני,חיבוק גדול שאומר:אני אילנית,אני מאמינה בעצמי,אני מלאת ביטחון עצמי,ומכונה לשיתוף הזולת בתוכי,אני מלאת שמחת חיים,אני רוצה לראות,לחוות,להרגיש,להבין,ולו למען החוויה עצמה.הנסיך הוא האלמנט היוזם מבין קלפי החצר,הוא החלק בנו שיוצא למסע מלא בחדוות יצירה,בהתחדשות,בכריזמטיות,בבטחון עצמי,בפתיחות-ובעצם,זו את,אילנית.את מתחילה למלא בתוכן את הפוטנציאל הנפלא שלך,ואין אדם שמח על כך יותר ממני,אהובתי היקרה

! יום נפלא שיהיה לך,נשמה שלי