אלון מזרחי

ULTRAS BOY

New member
מתי תבינו שחלוץ זה לא הבעיה...

חלוץ הוא אחרון שאפשר להאשים אותו בשביל שחלוץ יהיה טוב כול הקבוצה צריכה לתפקד! שהקישור יהיה טוב ההתפקה תתחיל לתפקד! צריך קשר אחורי בדחיפות! אחד חזק וטוב!

TakTik

New member
אני לא מסכים בדיוק

שוב,אמרתי שזה הדבר שאנחנו הכי צריכים בהתקפה. ואת זה אתה יכול לראות בכול משחק שאנחנו מגיעים להזדמנויות על סף הרחבה אבל פשוט לא מצליחים לדחוף את הכדור מעבר לקו השער,ומה שאנחנו צריכים בהתקפה זה מישהו שיעשה את זה בדיוק.....

ULTRAS BOY

New member
בגלל זה חיפה עכשיו מחפש קשר ובלם

וחלוץ הוא בעדיפות שלישית! (ככה קראתי) אז תאמין לי הם יודעים יותר טוב מאיתנו..

הלוואי... אבל נראה לי ששחר לא ממש

יתלהב. אם אתם זוכרים, לפני שנה אלון עלה לרדיו חיפה , ואמר שהוא נורא רוצה לחזור למכבי חיפה. אחרי זה העלו את שיר, והוא אמר שאלון מזרחי אמנם חלוץ גדול, אבל למכבי חיפה הוא לא יחזור. אני מקווה שהוא שינה דעה.

Dead Man 10

New member
הצעה

אולי ננסה לארגן עצומה להחזרתו של מזרחי, כמו שרבים אמרו כאן על הבאת נימני - הצלחת הקבוצה היא מעל הכל. ותאמינו לי שעם ניסו להביא את אבי נימני אז אין סיבה שאלון מזרחי לא יוכל להגיע, הוא החלוץ הכי טוב בהיסטוריה של מכבי חיפה, תרם המוןץ ולזה שאמר שהוא שחצן-הוא לא שחצן, אלון מזרחי הוא איש מטומטמם, אין מה לעשות:)

ULTRAS BOY

New member
י-ע-ק-ו-ב-ו - החלוץ הכי גדול

שהיה במכבי חיפה ובארץ!!!!!! מזרחי לא שחקן כל כך גדול בשביל לארגן בשבילו עצומה הוא מבקש לבוא לחיפה אז תאר לך באיזה מצב הוא! הוא הגיע למצב שהוא צריך להציע את עצמו לקבוצות..

Dead Man 10

New member
שטויות במיץ עגבניות, תפתח עיתון...

ותראה לכמה קבוצות השם שלו נקשר. אלון מזרחי הוא כמובן החלוץ הישראלי הכי טוב שהיה אי-פעם, ייקח המון המון זמן עד שיהיה שחקן שיוכלו להשוות אותו אל יעקובו

ULTRAS BOY

New member
אתה יודע מה?

נגיד שהוא יבוא (ולא שאני לא רוצה בגלל שאני שונא אותו פשוט שלדעתי הוא גמר את הסוס) והלוואי שהוא ייתן הרבה גולים! תאמין לי לא יהיה מישהו יותר מאושר ממני! אבל אתה תראה שרוני לוי מספיק חכם בשביל לא להביא אותו!

Dead Man 10

New member
משהו על רוני לוי לדעתי..

הוא איבד את השכל מזמן, הוא עושה דברים שמדהימים אותי, שחקנים כמו בריטס ובאדיר נשארים על הספסל ובמקומם שחקנים לא מנוסים כמו אסי אברהמי שהרס את המשחק מול פתח תקווה. אין חלוץ ישראלי בארץ שמגיע לרמה של אלון מזרחי וזו גם אחת הסיבות שלנבחרת ישראל אין חלוץ.

Govany rosso

New member
אני לא בטוח שהוא הפיתרון לבעיה

שלנו. כי אחרי שהוא יעבור את מכנס מי יודע מה תהיה היכולת שלו. הוא עלול להיות אגואיסט בגלל הרעב לשערים וזה עלול לעלות בנקודות. למרות שלא הייתי מתנגד שהוא יחזור להמריא/לעוף אצלנו

Dead Man 10

New member
בינתיים אין לו חלוץ שיבקיע 2 שערים

לפחות, מה כבר אנחנו יכולים להפסיד מאלון מזרחי בקבוצה? אני נזכר עכשיו בימים של פריס סאן ז'רמן, קטן מזרחי ובניון. אני נזכר בימי 94 עם עטר, ברקוביץ', חזן, קנדאורוב, רפי כהן, חרזי, בנאדו, פץ, גצקו, גלאם, ללא ספק הקבוצה הטובה ביותר שהייתה אי-פעם בכדורגל הישראלי.

ז י ג ז ג

New member
כמה שטויות אני קורא בשרשור הזה...

כל אחד רושם למה הוא כן רוצה או למה הוא לא רוצה.. אבל חשבתם אולי על זה שבשנים האחרונות מזרחי לא פוגע כי הוא שיחק בקבוצות מסריחות??? בני-יהודה שירדה באותה עונה? כפר-סבא שגם ירדה (אחרי שהוא העלה אותה)? אחי נצרת??? תהיו רציניים! מזרחי הוא חלוץ גדול!!! ובקבוצה עם קשרים כמו שיש למכבי חיפה, הוא יפרח!!!!!!

ULTRAS BOY

New member
תקרא את ההודעה שלך ותראה הרבה

שטויות! ולמה מזרחי שיחק בקבוצות קטנות?? למה?? כי הוא לא מתאים לקבוצה גדולה! נקודה!

Dead Man 10

New member
אלוהים מה אתה אידיוט?!הוא לא מתאים

לקבוצה גדולה?!?! איך אתה מסביר את עונות 94 ו-99?!?! איך אתה מסביר את זה כשאר שיחק בקבוצה גדולה הבקיע 28 שערים וכשיחק בקבוצות קטנות הוא בקושי פגע?!?!?!

ULTRAS BOY

New member
אידיוט תגיד לאבא שלך...

אני מתכוון בשנים האחרונות יא טיפש! לא בכול הקריירה אלון מזרחי היה שחקן ענק! היום לצערנו הוא לא

Dead Man 10

New member
מי אתה חושב שאתה בכלל?! אתה מבין

שאין דבר כזה שחקן שבכל הקריירה שלו הוא בשיא?!?! גם לזידאן יש תקופות רעות!!!!!!!!! יש כאן כמה כאלה שחושבים שיש לנו הרבה שחקנים שמשחקים בתפקיד חלוץ אז אנחנו מסודרים, ברדה לא סקורר, קטן לא סקורר, לופז בכלל לא מבקיע וערן לוי לא משחק!!!!!!!!!!!!!! תפסיקו לבלבל ת'מוח, תנו לי שם של חלוץ ישראלי אחד בארץ שהוא יותר טוב מאלון מזרחי ושניתן להביאו למכבי חיפה

למעלה