אלון מזרחי

Dead Man 10

New member
אני נזכר בדברים שאמרת אז על בואו של

אבי נמני לקבוצה, יצאת אידיוט גמור עכשיו. הרי אתה אמרת שטובת הקבוצה היא מעל הכל ועכשיו מצידך שמכבי חיפה לא תנצח בגלל שחקן אחד שאתה שונא מהקבוצה.

ULTRAS BOY

New member
תתחיל לדבר יפה הבנת?!

תן כבוד לאנשים שיכולים לגדל אותך.. ותפסיק לקלל כול שנייה

Dead Man 10

New member
עם כל הכבוד לך אתה ממש לא יכול לגדל

אותי ויש חלק שאי-אפשר להתייחס אליהם כמבוגרים

אילן 30

New member
מי בכלל רוצה לגדל אינפנטיל כמוך ?

כשאני כתבתי בהקשר להבאתו של אבי נימני שטובת הקבוצה מעל הכל זה היה נכון אבל במקרה של אלון מזרחי שפעמיים פגעבמכבי חיפה (בפעם השניה שהוא עזב זה ללא ספק הרס לנו את האליפות שבדרך)זה אחרת כי אלון מזרחי הוכיח שאין לו שום סנטימנטים והוא ייפגע בקבוצה גם בפעם ה3 אם הוא יוכל . אז אל תשווה את שתי המיקרים וזה שאתה יותר מידי קטן בשביל לזכור את הנזק שאלון מזרחי עשה לנו פעמיים לא נותן לך שום זכות לקלל אותי

שקר החן

New member
לפני כמה רגעים כתבת

שאני ממש לא בוגר וממש לא חכם ואחר כך אתה מגיב להודעה של מישהו וכותב שהוא אדיוט? חשבת להסתכל במראה?

Dead Man 10

New member
בוא אסביר לך מה רשמתי...

אילן 30 יצא אידיוט מהקטע שאמר עם נמני שהצלחת הקבוצה היא מעל הכל ואז הוא אמר מה שאמר על אלון מזרחי, זה 2 ניגודים, לכן מהקטע הזה הוא יצא אידיוט או איך שלא תרצה לקרוא לזה

שקר החן

New member
שוב פעם אתה כותב שהוא אדיוט?

אתה בעצמך אדיוט! אתה לא יודע לנהל שיחה בוגרת וזה לא מפליא אותי אתה בסך הכל ילד בן 16.

Dead Man 10

New member
עוד הפעם, בקטע הזה הוא אמר אמירה...

אידיוטית, כי לאחר שאמר מה שאמר על נמני הוא לא יכול להגיד מה שהוא אמר על מזרחי כי זה 2 ניגודים, לא התכוונתי לפגוע באף-אחד ועם כן אני מצטער.

MeGa ShAi

New member
חחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק אתה!!!

קודם כל אלון כבר לא החלוץ הכי טוב בליגה (הוא היה לפני שעזב) עכשיו כבר אורן ניסים יותר טוב ממנו!!! (ועובדה שאורן ניסים הבקיע יותר!) דבר שני שחר לעולםםםם אבל לעולם לא יחתים אותו כי הוא יודע שאם הוא יחתים אותו אלון מזרחי ישחק כדי להיות מלך השערים של כל הזמנים ושחר לא רוצה להביא לו פרסים אחרי שהוא עזב אותנו!!! ודבר שלישי גם אם שחר יחתים אותו הוא יבקיע ויהיה מלך השערים של כל הזמנים ואחרי זה יפסיק לשחק! ככה זה אלון מזרחי!!! ואני יגיד לך שהוא בגד בנו ועזב אותנוו ורק בגלל זה אני שונא אותו!!! ואני יגיד את זה כי אני אף פעם לא רציתי שנימני יעבור אלינו (אף פעם!)

Protector

New member
ח'ברה תרגעו../images/Emo5.gif

הויכוח הזה הגיע לטון צורם. אלון מזרחי תרם הרבה למכבי חיפה בשנים שהוא שיחק בקבוצה ועל זה אף אחד לא יתווכח,אבל זה היה בתקופה שהוא היה ביכולת טובה ובתקופה שבה באמת אפשר היה להגיד עליו שהוא החלוץ מספר 1.אבל כל אחד יכול לראות שכיום מזרחי הוא מזמן לא משחק טוב,הוא עבר את השיא שלו מזמן וכיום ביכולת הנוכחית שלו הוא לא יכול לתרום לקבוצה! אלון מזרחי הוא לא השחקן שמכבי חיפה צריכה כדי להתאושש מהתקופה הרעה שהיא עוברת כיום. נ.ב:מה הסיפור של השרשורים שמגיעים אל מעל ל50 הודעות???

Necrosis

New member
אתה שוכח שהוא מזמן לא בכושר של פעם

אבל בכיף למה לא אם הוא יחזור לתת הצגות כמו שהוא נתן בעונת האליפות של 94, אז מצב שמכבי לא תקח אליפות

למעלה