אלון מזרחי

Dead Man 10

New member
מה גם שזה לא סתם שחקן, זה שחקן...

חשוב בהיסטוריה של מכבי חיפה, החלוץ הישראלי הטוב ביותר אי-פעם בישראל ושחקן שתרם המון המון למכבי חיפה, זה לא איזה אבי נמני או אבוקסיס. תחשוב על מה אתה מדבר

Dead Man 10

New member
מה אתה משווה את התקופה של מזרחי...

לשל מכנס? זה הבדלים של יום ולילה אבל אני לא אכנס לדיון על זה כי זה ממש לא מעניין אותי

GrEEn AnGeL4

New member
מזרחי הוא הדבר האחרון שאנחנו צריכים

הוא אגואסטי שלא מוסר כדורים. ומן הסתם הוא לא יסתדר עם רוסו טל על המגרש, כי שניהם אוהבים לקחת מנהיגות. ואנחנו בכלל לא צריכים חלוץ, צריך קשר אחורי (ודחוף...) שישלוט בכל החלק ההתקפי של הקבוצה!

GrEEn AnGeL4

New member
וגם...

חלוץ לא פותר בעיות. חלוצים יש בשפע, יותר מדי... במיוחד אצלנו (ברדה, לופז, קטן שהוא חלוץ אבל מתופקד בד"כ מאחורי החלוץ,ערן לוי, ויש עוד המון המון בנוער.) חלוץ זה לא תפקיד שיעשה הבדל בקבוצה, ולפני שאתם מעלים לראש את השם יעקובו תבינו שיעקובו עשה את התפקידים של הרבה שחקנים בעיקר בקישור הקידמי. הוא ירד הרבה אחורה. השחקן שמנהל את ההתקפות הוא הקשר האחורי, זה התפקיד הכי הכי חשוב במגרש, הקשר האחורי חייב להיות בכל מקום, למטה ולמעלה. ושוב, לבעיות שייפתרו לנו מהבאתו של קשר אחורי טוב (אההמז'וטאאההמ) 1.בריטס יוכל למצוא את עצמו בהתקפה (בקישור הקדמי). 2.ג'ובאני יהיה חופשי הרבה יותר בהתקפה, כי יהיה לו ביטחון מההגנה. 3.בריטס-לופז! אולי סוף סוף השחקנים האלה יתחילו לספק את הסחורה שאנחנו מצפים מהם, כשהם יהיו ביחד בהתקפה.

TakTik

New member
איגביני ירד אחורה???

את בטוחה שאת מדברת על אותו השחקן שאני מדבר עליו?... איגביני היה עומד ליד המגינים\על עיגול האמצע בקרנות כול המשחק וחיכה לכדור,לא שזה רע,כי זה מה שהוא עשה הכי טוב

שקר החן

New member
../images/Emo45.gif נקים עמותה נגד הבאת מזרחי

לחיפה... בעצם לא לכל חיפה, הוא יכול ללכת לשחק מצידי בהפועל חיפה...

אילן 30

New member
רק לא אלון מזרחי

1. הוא לא חד כמו בעבר , לא מהיר וחלוד 2.הוא לא היה אף פעם החלוץ הכי טוב בארץ 3. אבי נמני לא בגד בך כי הוא לא היה שייך לנו אף פעם אבל מזרחי פעמיים עזב כשבחיפה היו צריכים אותו ובנו עליו 4. הוא אינטרסנט , אגואיסט , אגוצנטרי וטיפש . עדיף לתת לאושרי גיטא או חלוץ נוער אחר לשחק ולבנות לנו סקורר חדש

שמעו שניה

כולנו יודעים טוב מאד שלא משנה מהי כמות השנאה לאלון מזרחי אבל אם הוא ידיע ויתחיל להבקיע ולהביא נצחונות לחיפה אז מהר מאד כולנו נגיד זה באמת מה שהיינו צריכים ונשכח את השנאה הזאת... אז יאללה אם מרחי יכול לעשות משהו לטובת חיפה אז שיבוא העיקר שכבר ניקח נקודות

אילן 30

New member
אני לא רוצה נצחונות

עם אלון מזרחי , שיירקב . יעקב שחר אמר אז כשהוא עזב שרגלו לא תדרך יותר בקריית אליעזר ואני מקווה שהוא יעמוד מאחורי זה.

הדמר

New member
לא בבית ספרנו

בס"ד אלון מזרחי עזב את חיפה כשהיא הייתה צריכהאותו עכשיו הוא זקוקלמכבי חיפה, ולא מתוך רצון לעזור לה אלא מתוך רצון להיות מלך השערים של כל הזמנים לא מעניין אותו טובת הקבוצה(דבר שלמען האמת אף פעם לא ענייין אותו) אלא טובתו הוא, לכן כל כדור שיגיע אליו הוא ינסהנ לגמור בגול ולא משנה אם יש אחרים במצב יותר טוב ממנו. לכן אני בדעה שגם אם הוא ישלם למ.חיפה כדי שתיקח אותו לא לקחת. ואילן 30 אל תדאג בדרך כלל יענקלה שחר עומד בדבריו, בעיקר אם מדובר על מי שלא יגיע לק.אליעזר

Dead Man 10

New member
שמענו על יעקב שחר ועל איך שהוא עומד

מאוחרי דבריו, תיזכרו במקרה שפיגל

ת'כלס לא חסרים לחיפה שחקנים

יותר טובים והרבה יותר טובים רק שלאחרונה הם לא נותנים באמת את מה שהם יודעים..זנברג ממש שחקן טוב ולצעירים שלנו יש עתיד אני מאמינה שעם מזרחי אם בלי מזרחי אנחנו נתחיל לשחק טוב ושנתחיל לשחק טובבב יגיעו גם הנצחונות

אני יודעתת שהוא לא חלוץ

אבל בתכלס חיפה הסתדרה יפה עד עכשין גם בלי מזרחי וזה רק תחילת העונה ויש זמן עד הסוף וחיפה...חיפה תחזור לשחק את הכדורגל של הטירוף שכל השחקנים משחקים שלא רק שחקן אחד..

למעלה