אלון מזרחי

ULTRAS BOY

New member
מי אמר שחייב להביא חלוץ ישראלי?

חסר חלוצים זרים בעולם? אתה ראית ב 3 שנים אחרונות שמזרחי כבר עבר את שיאו

Dead Man 10

New member
בוא אני אסביר לך שוב, לא כדאי לקחת

סיכון עם חלוץ זר באמצע עונה, ייקח לו זמן להתאקלם, יש זרים שלא פוגעים למרות שנחשבים לפוטניצאל גדול (דוגמאת לופז), עדיף חלוץ ישראלי

Dead Man 10

New member
מזרחי כבר משחק שנתיייייים בקבוצות..

קטנות וחלשות, במי הוא כבר שיחק? נצרת?כפר סבא? איזה כבר שחקנים יש לו מאחור שיכולים למסור לו כדורים?

ULTRAS BOY

New member
אז אני ישאל עוד פעם...

למה הוא שיחק בשנתיים האחרונות בקבוצות כאלה?

Dead Man 10

New member
יכול להיות שיש משהו בדבריך אבל בכל

זאת לדעתי אלון מזרחי נשאר החלוץ מספר אחת בישראל, יש שאמרו שאורן ניסים יותר טוב ממנו אבל לך תבין

Dead Man 10

New member
לעזאזל מה הוא כבר עשה לנו?! אז מה..

עם הוא עבר לקבוצה בצרפת, אין שחקן בארץ שלא היה עושה אותו הדבר כמו מזרחי, עם חשבו להביא שחקנים כמו אבוקסיס ונימני שהרסו לנו לא נעט משחקים וגם עונות אז גם אלון מזרחי יכול להגיע אלינו!!! הקבוצה לא יכולה להתייחס לסגירת חשבון של שחר עם משיהו בכל מקרה! טובת הקבוצה היא מעל הכל! עם שחר חושב שיש חולץ יותר טוב בארץ שיכול לעזור לנו אז שיביא אותו, בינתיים שוברים ת'ראש איך להביא שחקן פצוע שלא עשה השנה כלום.

אבל לראובן עטר סולחים... ולא שאני

נגד ראובן עטר או שאני מזלזלת בתרומה שלו. אני אחד האנשים שהכי אוהבים את ראובן בעולם, אבל... ראובן עזב ל
הפועל חיפה
שהיא שנואתינו הגדולה, בגלל חובות ששפירא סגר לו. אז בעצם זה בגלל כסף בלבד. כל שחקן אחר הייתי מקללת עד עמקי נשמתי, כי לעבור את הכביש זה מבחינתי הדבר הכי מגעיל... אבל לראובן סלחנו, אז הגיע הזמן לסלוח גם לאלון... אולי הוא יביא שינוי !

Dead Man 10

New member
בדיוק!! למרות שלי קשה מאוד לצאת...

כנגד ראובן המלך עטר, כי הוא מעין אליל שלי:)

drorBIN

New member
אמן שאלון מזרחי יבוא יש לו מוטיבציה

להבקיע והוא סקורר ענק
שהיה סקורר ויישאר סקורר בינתיים שיוציא אותנו מהבוץ אחרי זה נדבר אם הוא יעזוב או לא בגלל שהוא רוצה להיות מלך שערים

שקר החן

New member
אלון מזרחי אפס אחד גדול../images/Emo31.gif

ואם הוא ידרוך עוד פעם בקריית אליעזר כשחקן מכבי חיפה, זה היום שבו אני לא אוהד יותר את מכבי חיפה.

שקר החן

New member
זה יקרה אם האליל שלך...

ידרוך שוב פעם במכבי חיפה. הבגידה שלו היא בלתי נסלחת ועוד פעמיים??? קח אותו להפועל רמת גן שלך, אני לא רוצה את הזבל הזה בקבוצה שלי.

למעלה