אלון מזרחי

niso23

New member
צודק ב-100 אחוז!

אני שר מה שכולם שרים. ואני יודע שהקופים הם הרוב ולא התווכחתי עם זה, ואני כן לטובת הקבוצה. אבל בחייאת רבאק, מי החליט על השם קופים? אני די בגלל זה לא מחבב את הקופים. ומזה השיר של האחיות פיק? השיר הזה לא סוחף אחריו את כולם.

ULTRAS BOY

New member
נו נכון...

שרו אותו פעם ראשונה ביום ראשון ראיתי שאין קצב בקושי שמעו אז לא ישריו אותו זה לא סוף העולם אז ניסו להכניס שיר שלא הלך! לא נורא יבואו עוד.. ומה עם השיר של "אני שר לקבוצה" שיר חזק מאוד וסוחף!

niso23

New member
השיר שאהבתי....

זה השיר ע"פ ריקודי עמבה. לאן הוא נעלם?? זה שיר פשוט גאוני, הרבה יותר טוב מ"אני שר לקבוצה" (בנינו, אני ממש לא מת עליו)

ULTRAS BOY

New member
הריקוגי עמבה באמת שיר ענק..

אבל הוא לא סוחף מידי! אני אהבתי את "אני שר לקבוצה" ובכלל השיר הכי חזק שלנו זה "ירוק עולה מכבי"

dddf10

New member
אני יכול להגיד לכם למה הוא לא יבוא:

יש אפשרות שברגע שהוא ירצה להבקיע כמה שיותר שערים - הוא לש ישחק קבוצתי, ויחשוב רק על עצמו (מה שקרה לו בכפ"ס ובנצרת עילית).
יש למכבי חיפה יותר מדי חלוצים בסגל, וכשמזרחי יבוא לא יהיה לנו מה לעשות איתם.
עם כל ה"גרושים" ששחר ישלם לו בעסקה - בסופו של דבר, לאחר שישיג את המטרה שלו הוא יפרוש מכדורגל, וסתם יתבזבז הכסף. גם ככה הוא גמר את הסוס.
לא רציתם שנגיד את זה - אבל בכל זאת אני יגיד שלמזרחי יש חשבון לא סגור עם שחר, על זה שהוא עבר לניס.
חכם הוא לא.

niso23

New member
מה?? איזה חלוצים ????

אין לנו שום חלוץ בסגל ואני מתכוון למה שאני אומר. הסיבה היחידה בגללה הוא לא יבוא, היא יעקב שחר שלעולם לא יביא אותו רחקי שהוא בגד בו

ULTRAS BOY

New member
מבחינת תפקיד על הנייר הם חלוצים...

מה שהם עושים על המגרש זה כבר סיפור אחר..

ULTRAS BOY

New member
שחר לא סלח לו ולא יסלח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Dead Man 10

New member
בוא אני אסביר לך משהו על החלוצים...

שלנו א-ף א-ח-ד מהחלוצים שלנו הוא סקורר אמיתי: ברדה - עד שהוא משחק הוא לא עושה כלום חוץ מאיבודי כדור לופז - אין מה לדבר. בינתיים. יניב קטן - היחיד שמשחק נורמלי בקבוצה אבל הוא עדיין לא סקורר וגם לא חלוץ מרכזי, הוא שחקן של פריצות מהאגפים, הוא סוס. ערן לוי - עוד לא שיחק השנה. ולכל אלו שטוענים שמזרחי יפסיק לשחק אחרי שיעבור - הוא בטוח יינסה להגדיל את הפער. בטוח, יש לו את נמני מאחוריו.

Dead Man 10

New member
חלוץ מספר אחד בישראל, וגם בגלל ש...

עדיף לא להביא שחקן זר לעמדת החלוץ כי אנחנו כבר באמצע עונה ועדיף לא לקחת סיכונים על חולץ שיגיע ולא יפגע בסוף

TakTik

New member
האמת....

זה בדיוק בדיוק מה שאנחנו צריכים להתקפה..... חלוץ שכול מה שהוא עושה זה להסתובב ברחבה ולהבקיע,לא יותר מזה,הנגיעה האחרונה תמיד היתה הבעיה שלנו. עזבו משקעי עבר,תחשבו על מה הכי טוב בשביל הקבוצה העכשוית

dddf10

New member
אני כבר בצ'אט + תגובה למתן

מתן, אתה צודק אבל יש כמה מכשולים שמזרחי צריך לעבור כדי לשחק בחיפה - וזאת בעיה. מבחינתי, לא מגיע לו ללבוש את המדים הירוקים (של מכבי חיפה, לא של כ"ס... חחח).

למעלה