"אלוהים, מה עשינו?!"

volatile

New member
אתם עדינים הדיסק האחרון של הדגים

הוא חרא מזוקק. אחד מהדיסקים הישראלים שאני הכי מצטער שקניתי. הסיבה שאני תמיד חיבבתי את הדגים היתה הלהקה המדהימה, שאנן וגיא מר הם ראפרים בינוניים מקסימום, במקרה של הראשון יש לו את אחת הווקאלז הכי מזעזים בישראל, ליריקס טובים והגשה ממש ממש בינונית (אם כי אני מסכים שהוא משתפר עם הזמן מבחינת הטיימינג). לגיא מאר יש לעומת זאת וואקלז לא רעים ותזמון לא רע אבל ליריקס ממש לא משהו. תמיד קיוותי שהם יחכימו ויוסיפו לפחות עוד ראפר אחד שהוא באמת חבילה טובה מכל הבחינות ואז הם יתרוממו הרבה יותר גבוה. האלבום האחרון הוא אלבום שנעשה בעצלנות יתר. לא חושב ששמעתי אותו יותר מעשר פעמים והיו מעט מאוד רגעים של הנאה שם. לוטוס שיעמם אותי, להביא את המכה זה שיר פשוט מוזר שאין לי אף מילה לתאר אותו חוץ מהרגשה כללית של משהו מביך ולא מוצלח. באמת שאחרי זה אני כבר לא אקנה את האלבומים שלהם על סמך המוניטין אלא אצטרך להאזין להם טוב טוב כי במוזיקה בינונית מינוס שכזו אני לא מוכן לתמוך.

חולוני

New member
גם אני קניתי על עיוור לצערי.

אם הייתי שומע אותו לפני לא הייתי קונה.

Psycho BuZZ

New member
גם קניתי על עיוור

זו מין מסורת - הדג הנחש הם היחידים שאת כל הדיסקים שלהם קניתי לפני ששמעתי. הייתי קונה גם אם הייתי שומע לפני, למרות שהוא הכי פחות טוב שלהם, ולמרות שמאז שחרשתי עליו בשבועות הראשונים, לא חזרתי אליו למעט כמה שירים.

חיישנס

New member
אלבום גדול?

כשהבנאדם שר הוא מתחיל לאבד את הקול, תקשיב ל"הסערה" אולי יש משהו בטקסטים שלו, אבל משהו מיוחד באלבום הזה לא מצאתי, חוץ מהפתיח שלו חוץ מזה שאני לא אוהב את הזרימה שלו בהרבה שירים ובמיוחד פה והאלבום האחרון של הדג נחש הרבה יותר טוב ומגוון, חוץ מאיזה שני שירים

Funky Giraffe

New member
העיבוד של "הסערה" מציק לאללה

גם השירה של שאנן נוראית שם - הוא חייב לעבוד על זה

חיישנס

New member
../images/Emo45.gif

מצמרר כל התחושות שהשיר הזה מעביר, גם ההגשה מעניינת וכל הקטע שהקצב הולך ומתגבר בכדי להוסיף דרמתיות - גדול.

volatile

New member
בכנות

ממש לא אהבתי מכמה סיבות 1. זה לא ראפ. 2. חסר על מה לדבר בארץ או שיותר קל לדבר על מה שקורה בחו"ל. 3. שיעורי היסטוריה גיקים לא עושים לי את זה. 4. ביט פשוט, לא מעניין אם מנסים לעשות משהו בסגנון אל פי שלפחות יהיה מגובה מוזיקלית במשהו יותר מורכב מאורגן ומכונת תופים. אם להסתכל על הדברים הטובים זה ניסיון ראוי לעשות משהו מורכב שלא מתרומם. וזה עם כל האהבה האישית שיש לי לאנשים המוערבים. פלג.

Blood

New member
אז לך על שיעורי היסטוריה לא גיקים..

Ras Kass - Nature Of The Threat אחד משיעורי ההסטוריה היותר בועטים (, למרות שנאת הלבנים שנוטפת ממנו..)

Blood

New member
שמעת את פרנסיס החדש?

הוא מציב סטנדרטים חדשים של גאונות. יש מצב שזה האלבום הטוב ביותר ששמעתי.. ולא רק בהיפ הופ..

Rapid נאור

New member
עוד לא נתקלתי בו...

איך קוראים לו? ועל הדרך, אם אתה יכול לארגן לינק או משהו, זה יהיה לפנים :)

סֵג

New member
היי, מה הולך..?

זה באמת אלבום.. חזק.. תהיתי למה אף אחד לא מדבר עליו כאן.. they run in place, and they call it the human race... !!!

volatile

New member
כי לא אוהבים פה לדבר על אנדרגרואנד

אבל על דאגה, מנת תרופה מגיעה בקרוב

Silly A

New member
דווקא לא התלהבתי, כמעט דילגתי עליו.

אני אחזור לשמוע אותו עוד קצת בלילה או כשיהיה לי מצב רוח. אבל משמיעה ראשונה לא תפס אותי בכלל כמעט, לעומת הקודמים... פושר כזה. אולי כשיהיו לי דפי ליריקס מול העיניים, בכל זאת, סייג' זה סייג'.

למעלה