"אלוהים, מה עשינו?!"

tomoshe

New member
לסנדנס היה קול אדיר

אבל שמיעה מוזיקלית של נחש חרש עם אטמים. כשרון לבד לא מספיק - חשוב מה עושים איתו - ולכן מלינדה היא הכי טובה. כריס דוטרי שולת!!1

חולוני

New member
הסנאג'יה נשאר בכוונה.

האמריקאים מצביעים לו דווקא כדי לדפוק את התוכנית, הם יודעים שהוא גרוע. סיימון קוואל אמר שאם הוא זוכה אז הוא פורש מהתוכנית.

volatile

New member
כן שמעתי על זה

יש להם קמפיין שלם בשם vote for the worst אני דווקא חושב שסיימון קאוול צודק בשמונים וחמש אחוז מהמקרים. וההתכסחויות שלו עם ראיין משעשעות תמיד (והם לא נראות מבויימות דווקא) למרות שאני מתקשה להאמין שאין להם רומן מתחת לזה או משו :)

חולוני

New member
ברור, סיימון תותח.

מאז ומתמיד אהבתי אותו. לא דופק חשבון לאף אחד.

volatile

New member
אני רואה הרבה דברים

כרגע אין מאושר ממני בעולם, הפמליה חזרה

DJ$upreme

New member
מלבד אודישנים משעשעים

אין כמעט שום דבר מצחיק או ביזארי או אפילו מרגש בתוכנית הזאת. הפיצוח של הפורמט שסוחב את אמריקה על הגב כבר כמה שנים נובע מהפניה הישירה לחבורות עצומות של פקצות ופקצים שרואים את זה ומושקעים רגשית ב"מועמד שלהם" אבל מה ביניהם לבין שלושתכם אלוהים יודע

חולוני

New member
נראה לך שאיכפת לי מהתוכנית עצמה?

אם יוצא לי לראות אז זה רק בגלל סיימון, לא בגלל המוזיקה.

tomoshe

New member
סיימון קאוול

משעשע, ציני, ובעיקר צודק. השאר זה אלמנט תחרותי חביב ולא מזיק - כמו אירוויזיון (ותחסוך לי את הדגל...) - סך הכל טלוויזיה טובה. ואני רציני.

hcsneB

New member
ככה זה פיקסיז

לכל אלבום יש את התקופה שלו האמת שאני ממש נעול על דוליטל בזמן האחרון

Funky Giraffe

New member
פרט ותפסיק לדבר איתי אנגלית

כי זה לא כיף שאני צריך לרוץ לבבילון בשביל מונחים כבדים

DJ$upreme

New member
יש שם יותר מדי הרגשה של

"אנחנו נגנים מצוינים ומתוחכמים, אין לנו צורך בקונוונציות, ואנחנו נג'מג'ם כמה שיבוא לנו ובמיוחד בפתיחת האלבום כי זה מה-זה-לא-מסחרי, ונהפוך משהו מג'אם לשיר וחזרה לג'אם, ויהיה לו טקסט אקזיסטנציאליסטי אבל גם בועט, נה לכם". והקטע, הם באמת נגנים מצוינים, והטקסט - מהטובים באלבום הזה, אבל כל החבילה הזו לא מתישבת ביחד לטעמי בכלל. וזה גם מאוד ארוך.

Funky Giraffe

New member
שמע

אני כועס בדיוק כמוך ואפילו יותר על תופעת ה"תחכום" אבל לגופו של עניין, הג'אם החולני (כן ירבו כמותו!) של "לוטוס" יכל להוולד גם איפשהו בחזרות שהם היו עושים באמצע שנות התשעים... ומסכים לגבי זה שהחבילה לא מתיישבת ביחד - גם באלבום שלפניו ובמיוחד באלבום הזה, זה יותר מדי מבורדק. אגב, לפי מה שאפשר להבין מהם האלבום הבא ישלב יותר רוק ולטיני. וצריך פאנק. אני בטוח שכולם יסכימו איתי שכשהם מנגנים פאנק הם מנגנים הכי טוב, הלכה למעשה. אבל עד שהם ישתחררו מיוסי פיין ומהאני-מאמין שלו, זאת אומרת, לארח כמה שיותר אמנים צעירים ולחפש כמה שיותר סגנונות (הוא מגדיר את זה 'מסע מוסיקלי') יש עוד משהו כמו אלבום או שניים.

למעלה