אתה מתבצר בעמדה שלך
ובכלל לא מבין עד כמה מעליבים הם מלותיך. במקרה זה אינך אוביקטיבי וזה טבעי גם שופטים לא שופטים במשפטים של קרובי משפחה חברים וכו'. מפיך זה נשמע כאילו שהאמת של הצוות היא האמת האמיתית ומה שהאמא ראתה לא נכון כלל, מי קובע איכן האמת, אתה שלא הייתה שם כלל, הצוות שהאינטרס שלו ברור ? אני לא נכנסת לויכוח או דיאולוג האם היה צריך לפנות לעיתונות או לא. ומבינה שיש בעייתיות שיכולה לחזור אלינו כמו בוממרג ולא לטובה, אז אני מקבלת שלהבא כדאי לחקות עם פניה לעיתונות או לכל מדיה אחרת. אך חשוב לי לציין שכל הגישה שלך לאותה אמא היא לא במקומה ויכולה לעשות המון נזק להורים אחרים שרואים דברים או חווים דברים להסס אם לחקור לבדוק או שהם יעדיפו לשמור הכל בבטן . האמא לא אמרה שום דבר רע על הגן היא שאלה שאלה אנחנו אלה שהגבנו בזעזוע, ואתה יודע מה אני עדיין מזועזעת מהרעיון ועדיין חושבת שעל פי עניות דעתי זו התעללות לכפות לקשור או כל שם אחר שתרצה לקרא לכך. השרשור הזה והתגובות שלך מביאות אותי לחשוב על הבוגרים האוטיסטים שפתחו עמותה אירגון (איך שלא יקראו לכך) ובאים בטענות אלינו ההורים שנעזוב אותם בשקט שהם גאים להיות אוטיסטים ולא רוצים שישנו אותם. הקו הוא דק מאד בין מה עושים בכדי לקדם ילד ומה כבר נחשב לסוג של היתעללות. וכן עלינו ההורים להיות תמיד עם אצבע על הדופק, לבדוק, לחקור לשאול שאלות. ועל הצוות יש את חובת הדיווח וכן הם יושבים תחת זכוכית מגדלת וכן הם צריכים לתת דין וחשבון להורים. אם אמא ראתה את מה שראתה והצוות מנפנף אותה ומסרב לתת לה הסברים למעשה כל כך "ביזרי" שלצופה מהצד זה נראה מאד רע, גם אם נצא מנקודת הנחה שכל כוונתם הייתה לעזור לאותו פעוט בויסוט, הייתי אומרת שהדר מאד לא מקובלת. שלא יבואו בתלונות שזה יצא מכל פרופורציה, כי הם באו בגישה מתנשאת ואפילו לא הבינו עד כמה זה נראה רע. ומה לעשות אל"וט היא זו שנותנת חסות לגני אלוטף ועושה עבודת קודש שחלקה נעשית בהתנדבות וחלקה במשכורת. אבל , וזה אבל ענקי, גםהיא צריכה לתת דין וחשבון להורים וגם היא צריכה לבדוק את עצמה ואם סיפור כזה נחשף עליה לתת דין וחשבון להורים ולכל ההורים, כי אלו"ט היא גוף למען האוטיסטים ועליה להיות הזרקור של כל המדינה איך מתייחסים לילדינו, מה מקובל ומה לא. כך שמבחינתי כאמא לילד בספקטרום לא מקובל שטענה שהמקרה בסדר, כי הוא לא! אני רק מקווה שכל המעורבים הפיקו לקחים ממקרה זה ולעולם לא נשמע סיפורים כאלו או אחרים.