אלוהים הוא בפרטים

דן להב

New member
מה לא ראוי? רצח אופי? נו באמת

בפגישות פנים מול פנים אני הרבה יותר נחרץ כיון שאז יש פידבק שמזין בדרך כלל. לא מבין מה כל כך חרה לך בהתנסחות שלי, היא הייתה נטולת ארס ובאה להעמיד דברים על דיוקם. דני

דן להב

New member
כך היא מרגישה ואני מצטער על כך

אבל זה ממש לא מה שהתכונתי אליו , אין לי שליטה על מה שאנשים חושבים על מה שאני כותב. אני כותב ללא מסרים נסתרים וללא כוונה לפגוע. אני לא חושב שכאשר מישהו כותב דברים שהם אינם נכונים אני אמור להתעלם. הבנתי שהיא נפגעה וצר לי על כך ,באמת לא רק כמתק שפתיים. מותר לכל אחד לכתוב את אשר על ליבו,מחשבתו, מדינה חופשית (בינתיים...) ומה לעשות שגם למי שהדברים מופנים אליו יש זכות לכתוב לדבר... גם לי יש ביקורת על מהירות השיא הבלתי נסבלת בה נשלחו מכתבים. יש לי ביקורת על עצם שליחת המכתבים, על הפניה לעיתונות, ואת הביקורת צריך להעביר אחרי שיש את כל הפרטים ונעשה בירור מקיף. אי אפשר להאשים אותי שמצד אחד אני דוחף את האף לגן של הבן של... ומצד שני לבוא שבוע אחר כך ולשאול למה לא ידעתי... מה לעשות שאני איטי מאוד איטי. אני צריך לשמוע , להקשיב, לברר ,לחשוב ואז להגיב, לפעמים אני מגיב מהבטן ובדרך כלל מצטער על כך. מצטער על היותי איטי , מצטער אם פגעתי. זאת לא הייתה כוונתי. דני

mayarel

New member
"מה לעשות שאת כותבת כביכול עובדות."

שאינן נכונות".. החיפוש אחר האמת..

drslg

New member
דני

לא היה לי מושג מי אתה ושאתה מקושר לאלו"ט,אבל זה לא משנה זה רק מוכיח לכולם שעצם פניתי היתה בתמימות בלבד! דבר שני אני באמת חושבת שקצת הגזמת עם הדברים שרשמת איך אתה מאפשר לעצמך לצאת בהצהרה"אני לא חושב שכאשר מישהו כותב דברים שהם אינם נכונים אני אמור להתעלם" אין לי רצון להצטדק ואני גם לא חושבת האמת שאני חייבת להגיב לדברייך שכל כך פוגעים,כל כך מזלזלים,דברים שגורמים לי לדמוע מרוב כאב אני בתמימותי בטיפשוטי ראיתי מה שראיתי נלחצתי מהסיטואציה לא ידעתי מה עליי לעשות בפרט שלא קיבלתי הסברים מהגן כמו שנתנו לך תלמה(אני חושבת שאם הייתי מקבלת הסברים הנזק היה בהחלט יותר קטן אך לא הייתי מרשה בשום פנים ואופן לבצע דברים אלו על בני!). ואתה בא וטוען שמה שכתבתי לא נכון?מה לא נכון?מה לא מדוייק?מילה של אמא מן המניין לא יכולה להעיד מול מילה של אנשי אלו"ט?זה כל כך מכעיס,באמת אתה נותן כאן במה לאלו"ט(לא שיש לי משהו נגדם באמת שלא מההכרות הקצרה שהיתה לי עם שלי עשתה עליי רושם מאוד טוב ונחמד)אבל זה מאוד מקומם שבא "אדון"דני וקובע מה נכון ומה לא ועוד יוצא בהצהרות שאין להן כל בסיס, אני כל-כך מאוכזבת מהגישה שלך,יכול להיות שאתה אדם נפלא גדוש בעשייה למען ילדינו ובכלל,אך אני חייבת לציין שלא דמיינתי שתציג אותי בצורה כל-כך לא מכובדת וכל כך לא אמיתית כמו שעשית, לסיום אני כל-כך מצטערת שהדברים יצאו מפרופורציות ושקרו בכלל אבל כל-כך שמחה שהיו לי את "הביצים"לומר את אשר על ליבי בלי פחד בלי חשש הרי לצערי ואני מקווה שלא,אני אהיה הפה של בני יקירי תקופה ארוכה מאוד אני שמחה שהיה לי האומץ להיות הפה שלו ואני חייבת לציין שאכן ביה"ס הכי טוב הוא ביה"ס של החיים,ואני מקווה בשבילי שאמשיך להיות אמא אסרטיבית,חזקה,איתנה,ותמיד אבל תמיד עומדת על המשמר למען הדבר היקר לי מכול הבן שלי!

דן להב

New member
מה לעשות שהעובדות לא נכונות

צריך לברר את כל הפרטים, זה פותר הרבה אי הבנות הרבה אי הסכמות ולא מעט כאבי לב. איני קובע מה נכון ומה לא נכון, אני כותב מה שאני חושב שקרה באותו אירוע על סמך הידע שיש לי על מה שהיה בגן, על סמך מה שאת כתבת ועל סמך תגובות של אחרים. אפשר לקבל את התגובה שלך לאירוע ואפשר לא לקבל, אני לא שופט , אין לי רצון כזה.אבל יש לי המון רצון לבוא ולברר את הדברים כדי שפעם הבאה אירוע שכזה לא יקרה, ואני לא מתכוון לאירוע של "הכפיתה" כביכול. אני מתכוון לכל ההתנהלות של צוות מול הורים. גם אני מצטער שהאירוע יצא מפרופורציות וצריך ללמוד ממנו להבא. רציתי להוסיף עוד כמה מילים ציניות אבל אולי עדיף להחריש , לא שזה עזר לי במקרה הקודם. דני

אתה מתבצר בעמדה שלך

ובכלל לא מבין עד כמה מעליבים הם מלותיך. במקרה זה אינך אוביקטיבי וזה טבעי גם שופטים לא שופטים במשפטים של קרובי משפחה חברים וכו'. מפיך זה נשמע כאילו שהאמת של הצוות היא האמת האמיתית ומה שהאמא ראתה לא נכון כלל, מי קובע איכן האמת, אתה שלא הייתה שם כלל, הצוות שהאינטרס שלו ברור ? אני לא נכנסת לויכוח או דיאולוג האם היה צריך לפנות לעיתונות או לא. ומבינה שיש בעייתיות שיכולה לחזור אלינו כמו בוממרג ולא לטובה, אז אני מקבלת שלהבא כדאי לחקות עם פניה לעיתונות או לכל מדיה אחרת. אך חשוב לי לציין שכל הגישה שלך לאותה אמא היא לא במקומה ויכולה לעשות המון נזק להורים אחרים שרואים דברים או חווים דברים להסס אם לחקור לבדוק או שהם יעדיפו לשמור הכל בבטן . האמא לא אמרה שום דבר רע על הגן היא שאלה שאלה אנחנו אלה שהגבנו בזעזוע, ואתה יודע מה אני עדיין מזועזעת מהרעיון ועדיין חושבת שעל פי עניות דעתי זו התעללות לכפות לקשור או כל שם אחר שתרצה לקרא לכך. השרשור הזה והתגובות שלך מביאות אותי לחשוב על הבוגרים האוטיסטים שפתחו עמותה אירגון (איך שלא יקראו לכך) ובאים בטענות אלינו ההורים שנעזוב אותם בשקט שהם גאים להיות אוטיסטים ולא רוצים שישנו אותם. הקו הוא דק מאד בין מה עושים בכדי לקדם ילד ומה כבר נחשב לסוג של היתעללות. וכן עלינו ההורים להיות תמיד עם אצבע על הדופק, לבדוק, לחקור לשאול שאלות. ועל הצוות יש את חובת הדיווח וכן הם יושבים תחת זכוכית מגדלת וכן הם צריכים לתת דין וחשבון להורים. אם אמא ראתה את מה שראתה והצוות מנפנף אותה ומסרב לתת לה הסברים למעשה כל כך "ביזרי" שלצופה מהצד זה נראה מאד רע, גם אם נצא מנקודת הנחה שכל כוונתם הייתה לעזור לאותו פעוט בויסוט, הייתי אומרת שהדר מאד לא מקובלת. שלא יבואו בתלונות שזה יצא מכל פרופורציה, כי הם באו בגישה מתנשאת ואפילו לא הבינו עד כמה זה נראה רע. ומה לעשות אל"וט היא זו שנותנת חסות לגני אלוטף ועושה עבודת קודש שחלקה נעשית בהתנדבות וחלקה במשכורת. אבל , וזה אבל ענקי, גםהיא צריכה לתת דין וחשבון להורים וגם היא צריכה לבדוק את עצמה ואם סיפור כזה נחשף עליה לתת דין וחשבון להורים ולכל ההורים, כי אלו"ט היא גוף למען האוטיסטים ועליה להיות הזרקור של כל המדינה איך מתייחסים לילדינו, מה מקובל ומה לא. כך שמבחינתי כאמא לילד בספקטרום לא מקובל שטענה שהמקרה בסדר, כי הוא לא! אני רק מקווה שכל המעורבים הפיקו לקחים ממקרה זה ולעולם לא נשמע סיפורים כאלו או אחרים.

mayarel

New member
למה שוב אתה מאשים אותה בשקרים

אני באמת לא מבינה דן. סוודר זו היתה התשובה? אתה לא חושב שטוב שהיא העלתה את הנושא? אם אתה טורח לומר שוב ושוב שהאמת היא אחרת אולי גם תציין אותה בפנינו ותיתן לאמא אפשרות לענות על האמיתות המוחלטות הללו? כששאלו אותך למה אתה שופט הכוונה הייתה לאיך יש לך יכולת מדהימה שכזו לחזור אחורה בזמן, לשמוע שתי גירסאות כשאת האחת מישום מה קל לך יותר לשמוע, ולדעת בבירור מי הצודק. קמצוץ של ענווה לא היה מזיק כאן..אולי אנשי הצוות הם אלו שלא אמרו את האמת? בכל זאת מה האינטרס של האמא לכל הבלאגן הזה? שאלת את עצמך את השאלה הזו? למה היא צריכה את זה? יש דברים שונות לפתור דברים אבל היא ניסתה קודם לדבר עם הצוות.. עובדה שהגעתם אליה איכשהו.. תמיד צריך לזכור: הצוות יכול להסביר הצוות יכול לשכנע הצוות יכול ללכת הבייתה ולספר שאמא אחת לא הבינה את כמה שהוא משקיע. הילד הזה שקשרו אותו בסוודר או בחיתול או מצידי בנייר טואלט ללא אישור של אמא שלו לא יכל לספר את זה. במקרה היתה שם האמא הזו שדיברה עבורו. בתור נציג של המערכת דבר ראשון היית צריך להודות לה שהסבה את תשומת ליבכם במיוחד שכנראה היו דברים בגוו (אבל רק עם סוודר ועם כוונה מאוד טובה). התכתבנו לפני כמה ימים בפורום על זה שלדעתך לא מעניין ילדים אוטיסטים אם נותנים להם כבוד. אני שמחה שלפחות את האמהות שלהם זה מעניין. אני מאוד מצטערת כאם חד הורית שאין לי את האפשרות להשפיע יותר מתוך המערכת כי על פניו הייצוג של האמא ושל הילד על ידיך היה מאוד לא תואם את הערכים שלי ואת מידת הצדק שלי לילדים האלה.

ואתה יודע מה הן העובדות???

כי מישהי מאלו"ט אמרה? בטח שהיא תגיד!! הרי המקרה הזה יכול לבעוט אותה בחזרה למקום שממנו היא באה. כל אחד מנסה לנקות את עצמו זה לא אמין מה שהיא אמרה, זה לא אמין מה שאתה אומר אני מבחנתי מאמינה לאמא שהביאה את הסיפור הזה לכאן ואני מודה לה שהיא לא מצטרפת למנזר השתקנים שקם פה.

rri1

New member
מי אתה בכלל שתעז לכתוב לאמא :

מסרת עבדות לא נכונות..." אז מה דני, כמנהל הפורום לקחת על עצמך את תפקיד החוקר ,הקטגור, והשופט גם יחד??

דן להב

New member
לא הבנתי את המי אתה?

האם היא באה להקניט? או אולי היא באה לפגוע? מה לעשות שכל אחד רואה דברים אחרת. זה יתכן במקומותינו.. ממש כך אין לי בעיה לקחת את תפקיד החוקר ותפקידי הקטגור והסנגור יכולים היו להתאים לי בסיטואציות מסוימות. שופט אני לא (להוסיף סימני קריאה?) ולא מתכוון להיות , את יודעת מה.. מי יודע אולי גם זה יבוא בוקר טוב דני

rri1

New member
לצערי - אכן לקחת את תפקיד

השופט!. עשית זאת ברגע שקבעת מעל דפי הפורום שהדברים שהיא מסרה אינם נכונים . נדמה לי שאת הקביעה על מידת האמת והאמינות בעדות זאת או אחרת , חורץ השופט בבית המשפט ולא החוקר או הקטגור. לא באתי להקניט אותך ולא לפגוע, אבל כן באתי לבקר אותך. אני חושבת שאתה מרשה לעצמך ליטול סמכויות בפורום הזה, שהן חורגות מהטעם הטוב וההגינות הציבורית שאתה מחויב אליהן כמנהל הפורום. אתה כותב שאין לך בעייה לקחת את תפקיד החוקר והקטגור...אבל לא בטוח שההורים פה בפורום מעוניינים להעניק לך "תפקידים" אלו... עלה בדעתך שברגע שהתחלת לעשות בירור בנושא מאחורי גבה של האמא - פגעת בזכויות שלה? אולי היה מוטב שתבקש את רשותה לדבר עם נציגי הגן שאליו הולך בנה? לו לפחות היית מזמין אותה לשיחה שקיימת עימם ומאפשר לה להגיב לדברים שהם אומרים ...

snooopi

New member
לדן, שאלה פשוטה...

אתה כתבת המון ולא קיבלנו תשובה פשוטה: האם קשרו את הילד או לא? האם טענתה של האם שהילד נקשר היא לא נכונה? אשמח לקבל תשובה של כן או לא לשאלות האלו(שאלה אחת למעשה, אבל רק כדי להדגיש את התשובה) ולא מגילות ארוכות עם הליכה סחור-סחור....

דן להב

New member
תשובות נמסרו

להורים, לחלק מהורי החטיבה ואנשים אחרים באלו"ט ושלא באלו"ט ששלחו מכתבים ודרשו תשובות והסברים. אני לא חושב ולא חשבתי מהתחלה שזה המקום ללבן את הנושא הפרטי. ו... כולם קוראים לי דני דני

עובדה שהורים

כאן מצפים לתשובה כי השרשור והשאלה נשאלה כאן. כי האשמת את האמא בשקר. כי מגיע לנו לקבל תשובות כהורים לילדים אוטיסטים כחברי אלו"ט וגם לא כחברים. בכדאי שלהבא אנשים לא ירגישו צורך לרוץ לעיתונות מפני שהם ידעו שאלו"ט תתן מענה ותחקור כל מקרא ותחזור עם תשובות.

דן להב

New member
איני מאשים איש

זה שהשירשור החל כאן זאת עובדה. לי נמסרה תגובה בעל פה ובכתב מאביבה שהיא מנהלת את חטיבת הטף באלו"ט, כולל העתק המכתב שנשלח לתלמה. הועבר לי העתק מייל שנשלח לדורון שאינו מכיל פרטים יותר משמעותיים מאילו שהועברו כאן. על פי הזיכרון שלי נמסרה במכתבים הללו התגובה של אלו"ט ,של אביבה, לאירוע כולל הסברים. אותי ההסברים סיפקו והם כללו בקצרה מענה ויסותית חושי לחוסר השקט של הילד. השיטה נבחרה לאחר התייעצות עם אנשי מקצוע. הדבר הלא תקין היה (וכבר כתבתי את זה) שההורים לא היו מיודעים לכל התהליך כיון שעדיין הוא לא גובש באופן סופי, אני חושב שההורים היו צריכים להיות מלווים של התהליך ולא כך היה וחבל. אני לא מתכוון לפרסם העתקי מכתבים שנשלחו אלי, הממוענים הראשיים יכולים לעשות זאת או לא לעשות זאת כאן, כרצונם. כל אחד רשאי לגשת למי שהוא חפץ ולרוץ להיכן שהוא חפץ. דני

כל כך עצוב

שאתה אכן מרגיש ומאמין שהתשובות שקיבלת עונות לך על השאלות ומקובלות עליך, כניראה שאני ואתה לא רואים עין בעין איך ניתן לטפל בילדינו ואיכן הקו עובר כאשר המטרה של כולנו היא לקדם את ילדינו. במחינתי התשובה פשוט מעציבה אותי מאד אך לא אשקוט עד שסוג חשיבה זה יעלם מהעולם לצמיתות .

snooopi

New member
"אנשי מקצוע"

מעניין אותי איזה "אנשי מקצוע" תומכים בקשירת ילד. אני מצפה שהם לא יסתתרו, ויסבירו פה על פי איזו שיטה זה נעשה...אני בטוח שמעבר למונח "אנשי מקצוע" לא מסתתר אפילו שם אחד.... דרך אגב, לאחרונה נחשף כי רופאים עשו ניסויים בזקנים בבתי חולים בישראל, ובהתחלה הממסד הרפואי אפילו נתן לכך גיבוי. כך שהשימוש במושג "אנשי מקצוע" לא עושה עלי רושם.

../images/Emo45.gif אני גם מעונינת לדעת

כאמא לילד בחינוך המיוחד, שמאובחן כבעל אוטיזםן אני מעונינת לדעת מי הם אנשי המקצוע שתומכים בקשירת ילד לדעת להגן ולשמור על הבן שלי. כי הילד שלי לא יבוא ויספר לי "אמא את יודעת מה עשו לי בגן היום? קשרו אותי" הוא לא מדבר והוא לא יודע איך להביע את עצמו אז אלו שתומכים בקשירת ילדים אוטיסטים לכסאות שיגיעו לכאן, יציגו את עצמם ואני אדע לשמור ולהגן על הילד שלי.

למעלה