שטויות שטויות,זה לא יכול להיות
אז מה? זאת כל החכמה!! לעניינינו, מר ארתור, אני לא בטוח איפה ווטרס וגילמור כל כך סבלו במהלך חייהם, אולי גילמור סבל מהיבלות שהוא קיבל מהעבודה ברפת בתקופה שלו בקיבוץ, ו-לווטרס לא היה אבא. סבל. גם הייתה לו חברה ג'ינג'ית. אסון. האסון היחיד היה כשסיד בארט נחתף על ידי חייזרים. אני גם לא כל כך סגור על צמד המוקיונים אכולי הסמים והכאפות המקומיים, בלחסן וגדג', אני חושב שהם שני קריקטורות, שלקחו את הדיכאון והאופל והבכיינות, היישר אל לב הרוק הישראלי המיינסטרימי, התוצאות לטעמי, מביכות, כי לא אשקר, הכוונות היו טובות, הביצוע, השם ישמור. מי שאומר משהו כמו "פרי-אפוקליפטים" מגיע לו בעצמו "כאפת שטות" (אנשים עוד אומרים את זה?). המוסיקה של אלג'יר לא מגוונת, להיפך, היא דיי שבלונית וג'נרית כשהמאפיין היחיד שלה הוא הקול הדק, הצורמני והמעצבן של גדג'. שמעתי שבלחסן אכל המון סמים והוציא כמה אלבומי סולו משוגעים.אני לא קונה את זה, אתה רוצה גבר אמיתי בלהקה? תשמע את הלהקה של הגיטריסט שהחליף אותו- עופר קורן, the genders ואולי יהיה לך קצת מושג איך אמורים לעשות את זה נכון. מגוון ופסיכודלי זה לא, בועט בראש זה כן. מבחינת קונספט, אין קשר בין הלהקות, אלא אם גדג-את-בלחסן החליטו שלגמרי אין להם אישיות, או נישה, או כיוון, והלכו על הגישה הווטרסית (מה שאני מסרב להאמין, כל פלצן עם גיטרה חשמלית וספליף יכול לרשום על חיים קשים,אבדון ועיזבון). לא ממש קראתי את התגובות האחרות להודעה שלך,אבל יצא לי כן לראות אחת שבה נכתב משהו על זה שג'נסיס יותר טובים מפינק פלויד. זה ממש הצחיק אותי.