אלג'יר - פינק פלויד ?

putimakansi

New member
אלג'יר - פינק פלויד ?

אני מעריץ של הפינק פלויד וגם של להקת אלג'יר רציתי לשאול את אלו שמכירים את אלג'יר האם הם שותפים להרגשתי ולהרגשת חלק מהמבקרים המוסיקלים שכתבו ביקורת על אלג'יר שהמוסיקה שלה מזכירה את הפינק פלויד ? שלמעשה אלג'יר הם הפינק פלויד הישראלים ? ההרגשה היא חזקה בשיר "האדמה תיפתח" מתוך "מנועים קדימה" הגיטרות בתחילת השיר הפעם הראשונה ששמעתי חשבתי שזה סימפול של הפינק פלויד !!! בדיסק כולו יש קטעי גיטרות שמזכירים את הפינק פלויד. מה דעתכם ? מצורף קישור לאתר של אלג'יר - שימו לב לכתבות... דבר נוסף - חלום שלי אלג'יר - להקת החימום לפני רוגר ווטרס

Inis mor

New member
הם לא התפרקו או משהו???

קראתי באיזה מקום. אני מסכימה-יש סימנים של השראה מפינק פלויד...כמו להמון להקות ואמנים אחרים שקיימים. אלג'יר ספציפית הם אחלה להקה-כבר אמרתי שאני חושבת שאם מישהו מחמם את ווטרס זה צריך להיות הם.

Shakty

New member
זהירות - מתכון למלחמת עולם בפנים

אני חושב שאם מישהו צריך לחמם את ווטרס זה גילמור. (סתם אני לא באמת חושב ככה - אבל תארו לכם משהו כזה היה דוךף לעיתונות) למה צריך לחמם את ווטרס - לדעתי הוא רותח מספיק ככה איך שהוא.

Elinor BC

New member
יש דימיון, כמו שלאביב גפן יש מספר

לא מועט של שירים שהלחנים זהים לכמה משירי הפלויד. אני חושבת שהמקור לעניין הזה הוא אהבה והשראה מהפלויד סביר להניח..

אבדון מהאלבום שומקום.

העיבוד של הבתים דומה ל-Us and Them. ועל העטיפה של האלבום מופיעה פרה (שאוכלת יונה עם עלה של זית, מתקשר לקונספט של האלבום). ממ.. אני לא מצליח להיזכר בעוד כרגע. אבל יש השראה של פ"פ בשיריו.

FunkyMonk

New member
אל תעז,

לקרוא להם "הפינק פלויד הישראלים", כי בלי להעליב, אין אף להקה בארץ שראויה לתואר הזה.

aviah

New member
אלג'יר להקה טובה בזכות עצמה

אם היו מפיקים תקליט אחד בשנה, כמו פינק פלויד, אולי באמת היו מגיעים לרמה שלהם.

FunkyMonk

New member
לא, אבל אני לא צריך להכיר את כולן

כי פינק פלויד יותר טובה מהן בכל מקרה (זה לא אומר שפינק פלויד הכי טובה בכלליות..). אלג'יר להקה חמודה, לא שמעתי הרבה שירים שלהם, ממש ששמעתי הם היו דווקא די סבבה. אנלא אומר שהם גרועים, פשוט שפינק פלויד הרבה יותר טובים מהם, ולא ניתן בכלל להשוות בין הלהקות.

itaikuskus

New member
אני אומר שהם סתם ריפ אוף

להקה כל כך לא טובה, שמשום מה זוכה להערכה לא מובנת.

avki

New member
להקה כל כך טובה, שזוכה להערכה.

משום מה אתה לא מסוגל להבין דברים כאלה.

אם כבר להקה ישראלית

שמזכירה את פינק פלויד ועושה גם קאברים מאוד מאוד מוצלחים לפינק פלויד אך ורק רוקפור

avki

New member
../images/Emo45.gif למרות שהקאברים שלה דווקא לא

מדוייקים. לקאברים מדוייקים של פינק פלויד יש את הלהקה ההיא שפעם קראו לה תולעת הפארק. לא זוכר איך קוראים לה היום...

vegetable man

New member
רק שבלהיות מקוריים הם לא משהו

והחומר שלהם מעניין אותי כמו הדיסק החדש של גילמור.

itaikuskus

New member
אני לי חושב שבמקום

שתגיד לי מה אני מסוגל או לא מסוגל להבין. אני לא רוצה לפתוח במסע צלב נגדם, אז אני סתם אומר שהם לא להקה טובה. אם אתה רוצה וואחד מאסה על למה אני חושב ככה,רק תבקש.

למעלה