איפפפפפפפפפפפפפפ

עמי1986

New member
מה קשור??

תתבגרי! אם יש לך משהו נגדי אז בואי נדבר על זה תשלחי לי מסר או משהו כזה.. אבל מה את באה ופותחת עלי פה כאילו אני ממליץ לכל בחורה לעשות ניתוח פלסטי ואני בא להרוס פה לאנשים את החיים... אני אתבע אותך!! חחח סתם.... אבל תאכלס יש לך משהו נגדי אז תגידי...

כי התגובה הייתה תוקפנית מידי

אני בס"כ הערתי לך על עניין שדיי הפריע לי בתגובות שלך בצורה מאוד יפה ועדינה יש לציין!

עמי1986

New member
מה בצורה יפה?

אם אומרים משהו בצורה יפה אומרים אותו פעם אחת.... את חזרת על זה כמה פעמים וזה לא היה ניראה כאילו זה נכתב בצורה יפה אלא יותר בצורה מתנכלת.... חזרת על זה פעמיים ובפעם השניה זה היה בלי קשר ממש...סתם העלית את העניין שאני ממליץ לכל אחת לנתח...אז תסכימי איתי שזה ניראה כמו היתנכלות

קנאים??? חחח

זה ממש לא נובע מקנאה, אני ממש לא מקנאת באנשים כאלה, שיבושם לה :) בכל אופן- זה שאבא שלה רופא, שכותב טורים בלאישה, ומי שאחראית על כל התחרות הזאת היא עורכת לאישה, זה די מחשיד. ולדעתי היו שם בנות הרבה יותר יפות ממנה, ככה שלא משנה מה את חושבת ואיך את חושבת שמלכת היופי האולטימטיבית צריכה להיראות- העובדות בשטח מראות שלרוב מלכות היופי הן בכלל לא בעלות אותו מראה, מלבד המלכה הנוכחית והמלכה היוצאת שדי הזכירו אחת את השניה מבחינת הלוק.

א ל י ן L

New member
את בכלל לא צריכה להצדיק את עצמך

זה 100% שזה פרוטקציות ומי שלא מאמינה חיה באמת בלאפלה לנד. אם ככה אתן חושבות שצריך להראות טקס מלכת יופי אז באמת..מה נסגר?? מה לימדו אותן בשלושה חודשים? טוב שהן לא צלעו על הבמה

היופי בעיני המתבונן...

הזוכה לדעתי באמת יפייפיה, רק לא אהבתי את עיצוב השיער- לדעתי היה מתאים לה החלקה, שיער חלק וגולש. אבל הפנים שלה יפייפיות ואני חושבת שהשנה דווקא יש לנו סיכוי במיס עולם, אם הפעם יהיה מעצב שיער טוב ותלבושת זוהרת... הזוכה של שנה שעברה לעומת זאת, ממש מכוערת לדעתי. אולי כובשת כבן אדם, אבל אף פעם לא הייתי אומרת שהיא מלכת יופי כשחלק מהעניין זה הוא יופי חיצוני.

יפותו

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגביי השיער

בשלון המעטה לא עושה איתה חסד.... לא האמנתי שזו היא בתמונה הראשונה בהשוואה לשאר התמונות...הרבה יותר יפה לה אסוף....דומיננטי מדי כל ה"סבך" הזה וגונב את כל ההצגה מהפנים שהן לכל הדעות יפות מאד...

למעלה