איפפפפפפפפפפפפפפ

מההה???

היא מדהימה איפה אתה חיי... ואתה עוד אומר שיש לך טעם טוב.. אתה אומר לאנשים לעשות 1000 ניתוחים פלסטים ולא מבין כלום ביופי :///

barbie101

New member
הכול פרוטקציות

אבל תסכימו איתי שאם היא לא הייתה יפה היא לא הייתה זוכה.. אני חושבת שהיא יפה.. לא ואוו אבל מאוד מאוד יפה! בגדול שיהיה לה הצלחה

היא זכתה בפרוטקציות

ישלי חברות שנשארו משם והם אמרו לי נערת ישראל מדהימה עדינה לגמרי ואגב אבא של עדי רופא ממש מפורסם והוא גם כותב בלאישה ככה שתעשי 1+1

milky20000

New member
אולגה זה פשוט פאטתי מה שאת אומרת.

את מאשימה אשמות חמורות רק בגלל שהעיפו אותך מהתחרות.מלכת היופי זו תחרות ברמה,וזה לא קשור לזה שאבא שלה רופא מפורסם תעשי לי טובה. גם זה שהעיפו אותך זה בגלל פרוטקציות לא?נו באמת. לא תמיד הכי יפה זוכה,אם כי תמיד הכי מתאימה זוכה,כזו שיודעת לדבר להתנועע וכן,גם יש לה את המראה.

א ל י ן L

New member
חמודה תסלחי לי אבל את חיה בסרט.

מלכת יופי זו תחרות ברמה? הבנות שם לא יודעות ללכת על עקבים והוסיפו רקדנים כדאי לטשטש את זה. אם אלה ה-20 בנות הכי יפות במדינה אז המדינה הזאת קורסת. חמודה ה-כ-ל שם פרוטקציות. מהבנות שהתקבלו עד לזכייה שלה. היא ל=א מלכת יופי. זה בדוק שזה פרוטקציות חברה שלי שהייתה ב-20 והוציאו אותה (לא אולגה) אמרה שהיא באה בואידשן האחרון אמרה שלום לעורכות של לאישה והלכה. אז לפני שאת מעיפה פה מילים באוויר תבדקי את עצמך.

"המדינה שלנו קורסת"

איזה הגזמות.. רק יופי זה מה שיגרום למדינה לקרוס? איזה הגזמות...

בואנה את חיה בפאקינג סרט

את רצינית זאתי שזכתה נכנסה ביום הראשון בלי אודישן איפה את חיההההההההההההההה

צודקת...

http://www.drrudnizky.co.il/017.htm ועכשיו שמישהו יגיד שהיא זכתה כי היא הייתה הכי יפה שם או משהו כזה ... חח כל הטקס הזה היה נראה יותר מכור מאי פעם, היה נראה שבמהלך כל הטקס המתמודדות עשו מזה איזה טקס במתנ"ס, ובכלל כשאמרו מי זכתה בכל תואר אף אחת לא באמת התרגשה מזה, כי זה היה ידוע להן מראש עם כל הפרוטקציות שהולכות שם. פשוט גועל נפש שמי שאמורה לייצג אותנו בכל העולם נבחרת בצורה כזאת.

מה אתם סתם כל הקנאים

היא מהממת מה הקשר שאבא שלה רופא זה לא אומר שיעשו לה פרוטקציות אם היא הייתה מכוערת היא לא הייתה זוכה

אבל זה שהיא יפה לא אומר שהגיע לה לזכות ../images/Emo3.gif

בלבלתי אותך הא? חחח הכוונה שלי שלדעתי מלכת יופי שמייצגת מדינה שלמה צריכה להיות הרבה יותר מסתם יפה גם אם היא בחורה שהייתי מסובבת בשבילה את הראש ברחוב (במקרה הספציפי לא, למרות שהיא יפה) זה לא מספיק טוב בשביל להיות מלכת יופי לטעמי מלכת יופי צריכה להיות כובשת... כזאת שיש בה קסם שהחיוך שלה גורם להתאהב בה מבלי להכיר אותה ולהגיד "וואי איזה מהממת.." כמו שאני מרגישה כל פעם שאני רואה תמונות של ילנה ראלף או גל גדות... לדעתי מלכת יופי צריכה להיות במראה שלה האישה האולטימטיבית גבוה...אך לא מידי רזה..אך לא מידי יפה..אבל טיבעית וגם יופי שהוא לא מושלם הוא יפה!! לדעתי היא צריכה להיות מיוחדת ולתת השראה לנשים אחרות שהיא מייצגת בארץ שלה כמו כן צריך להיות לה הלוק הישראלי והפלפליות הישראלית לדעתי כי בכל זאת היא מייצגת את ישראל ... צריכה להיות לה היכולת להיות סוג של נחש ככה שבכל צילום, פריים, בגד, נעל, תסרוקת ואיפור היא תראה עצמה אך עדיין שונה ... היא צריכה לדעת לסקרן ולעניין!! אז באמת ולא מתוך קנאות... המלכה הנ"ל ממש לא מכוערת, היא בחורה יפה ועדינה... אך לא כובשת
מקווה שהבנתם ולא חפרתי חחח

את האמת עד שהיא לא זכתה לא הבחנתי בה

אבל היא באמת מהממת וטבעית ועמי שאומר שהיא מכוערת מגזים בטרוף. אם למלכת היופי של ישראל הוא קורא מכוערת אני מקווה ששאר האנשים שהוא ממליץ להם על ניתוחים פלסטים ידעו לקחת את זה בפרופרציה הנכונה..

עמי1986

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב את מצחיקה ברמות... באמת הגיע הזמן שמישהו ישתיק אותך... דבר ראשון לא אמרתי עליה שהיא מכוערת!! תקראי טוב את ההודעות שלי אם את כבר באה לתת ביקורת! דבר שני לא המלצתי לאפאחת לעשות ניתוח פלסטי טענתי שזה יכול לשפר את המראה אבל אני לא ממליץ על ניתוחים פלסטיים! איפה כל האנשים שהמלצתי להם לעשות 1000 ניתוחים אהה? דבר שלישי בחיאת ראבק! חפרת! אם יש לך משהו נגדי בואי נדבר על זה... אבל מה את פותחת ג'ורה פה?

למעלה