איפפפפפפפפפפפפפפ

עמי1986

New member
איפפפפפפפפפפפפפפ

איזה מכוערות מזה זה???? היחידה שהייתה ניראית איכשהו בסדר זאת ויולט מנתיבות...היא ממש מזכירה את גל גדות איזה עיניים יש לה מרוחקות כאלה אחת מהשנייה וגדולות כאלה...בעסה שהיא ניראית נמוכה.... כל השאר ממש על הפנים......עאאלללק מלכת יופי....

הגזמתתתתתתתתתתת!

הודיה כהן מדהימהה... ועידת הזאת גם... חח מי זכתה בסוף לא ראיתי?

עמי1986

New member
עדי משהו....

והודיה כהן ניראית בסדר לא מדהימה ובטח שלא מלכת יופי... קיצר כמו כל שנה לא ציפיתי שיבחרו מישהי מהממת..... אולי עוד כמה שנים תגיע מישהי באמת יפייפיה....

עמי1986

New member
מההההההההההה??

מההההההה יפה בההההההההההה ???? מההההההההה?? כאילו זאת אחותך או משהו כזה שאת מגנה עליה?? היא ניראית טוב אולי היא דוגמנית אבל היא טוטאלי לא מלכת יופיייי!!!!!! ותמר זיסקינד הזאת בכלל כאילו איפה היא ואיפה מלכת יופי??? נעזוב את היכולת משחק שלה עאאלללק 'אני מתרגשת' יסתומהה רואים שאת מקריאה את השורות האלה!!!

חחחחחחחחחחחחחח ניקרעתייי...

עלק אני מתרגשת חחחחח אצלינו כולם צחקו על זה שרואים שהיא מקריאה את זה.. ובכלל היא נראת כמו חזיר עם האף הזה שלה.. הזוכה- חמודה- לא יותר מזה!

באמת היה סתמי..

קודם כל, תמר זיסקינד כ"כ מזעזעת עם שיער קצר שאין מילים לתאר את גודל הזוועה. הבחורה שנבחרה מזכירה את תמר - שיער מתולתל כהה, שפתיים עבות.. לא יודעת להסביר, אבל נראה כמגמה. הכי אהבתי את עדיה, הייתה מיוחדת ודי מרשימה.. יותר משאר הבחורות הסתמיות.

עמי1986

New member
כן אבל שוב

עדיה יש לה את הלוק הבת של השכן... היא לא מלכת יופי... היא לא גל גדות...היא לא אילנית לוי.....היא לא לינור אברג'יל למרות שהלוק קצת מזכיר... היא לא בחורה שיכולה לקחת את התואר ולהיתקדם איתו קדימה... סתם ביזבוז....

תסלח לי..

מלכת יופי זו אילנית לוי?
גם גל גדות סתמית בעיניי וחוץ מהגבעוליות הדקיקה שלה אין בה משהו מיוחד.. לעומת זאת לינור היא רבגונית ומעניינת, אפשר לשחק במראה שלה בלי סוף. עדיה מזכירה לי קצת את עדי נוימן.. אותה שפיציות כללית בפנים ולפחות אפשר להגיד עליה "יפה" (בניגוד למלכת החן ונערת העשרה). תגיד לי, מי בדיוק "לקחה את התואר והתקדמה איתו קדימה" ב5 השנים האחרונות? לירן כוהנר במירוץ למליון? חח

עמי1986

New member
הדוגמאות שנתתי לך הן כמעט הכי טובות שיש

אילנית לוי היתקדמה לאו דווקא בקריירה של הדוגמנות... כנ"ל לגבי גל גדות....וזה כבא באמת טעם וריח כי אם את חושבת שאין בגל גדות כלום אז מסתבר שהטעם שלך קצת שונה ומוזר... וחוץ מזה שלא דיברתי על לירן כהנר היא מבחינתי בכלל לא דוגמנית... אז אל תכניסי לי מילים לפה

innocence

New member
השאלה המרכזית היא..

למה הלבישו את כולן בוילונות ונייר טואלט?

innocence

New member
זה בכלל לא משנה.

זה נראה כמו ערימות של טישו. גם אם ורסאצ'ה היה מעצב את זה הייתי אומרת אותו דבר. רק בגלל שהוא מעצב בעל שם לא אומר שהשמלות נראות טוב (לדעתי). יכול להיות (ואני גם מאמינה) שאיכות הפירה והבגדים היא מצויינת, אבל זה לא משנה את המראה הכללי שהוא, לדעתי, לא טוב.

למעלה