איפור שלי

סטיילינג מושלם!

צליל פשוט מהממת, יש לה תווי פנים מושלמים- בחירה מעולה! רק אם היא לא הייתה מכווצת את העיניים כמו שאולגה אמרה זה היה יותר יפה, אבל זה עדיין מהמם. ממש אהבתי את הסטיילינג והאיפור נקי ויפה אני מאד אוהבת עבודות שלך

blue eyes angel

New member
היי גלי ... את יודעת שאני חושב שאת אחת

מהמאפרות הכי טובות שיש בארץ ... אכן כל מאפר מבצע ליטוש על התמונות שלו. מכיוון שאני ראיתי תמונות שאת ביצעת גם לפני עריכה גרפית אני יודע שאת מאפרת מדהימה ויש ללמוד ממך המון. חוץ מזה שניתן לדעת שידייך איכותיות לפי כמות העבודה שיש לך ..... לסיכום, מפרגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב, מתן

RINAT R 21

New member
תמונה פשוט מושלמת

אני מעריצה אותך יותר ויותר מיום ליום. אני אוהבת את העבודות שלך, האיפור שלך מדהים. לדעתי אין דבר כזה צילומי ביוטי ואיפור בלי פוטושופ. גם אם האיפור מושלם, הדוגמנית מדהימה, הפוטושופ רק הופך את התמונה ליותר מקצועית. חזקה, חדשה ומבריקה. לא חושבת שזה מוגזם. מחכה שנתראה בקרוב :)

eycafri

New member
עבודות מדהימות

הי גלי, עבודות מדהימות כרגיל.... גם הבחירה של הדוגמנית נהדרת.. אהבתי.. http://www.yofinet.co.il

daliya

New member
לגלי

ראיתי את האתר שלך, ואת העבודות שלך, וקראתי את הויכוחון שלך עם תמר אז את צודקת האיפור שלך מהמם ונקי וסימטרי, חוץ מזה אני חייבת לציין בהשוואה למאפרות אחרות לא רק שאת טובה בתחום שלך את בוחרת גם דוגמניות יפות עם סימטריות פנים נכונות דבר נוסף אל תשכחי שאת מראה את העבודות שלך באתר דוגמנות, לא באתר של מאפרות אז כל אחד רשאי להגיב לך ולפעמים אפשר לשמוע תגובות לא הכי נעימות... אבל את האמת התגובות הכי חשובות זה מהלקוחות שלך, כי זו העבודה שלך, אני מניחה שיש לך נסיון רב אז בעיקרון אין מה לשפר בעבודות שלך בכל מקרה לא חידשתי לך כלום ואת יודעת את זה ויש לי שאלה אחרונה אליך כמה את לוקחת לאיפור לאירוע? ואת מגיעה עד הבית?

ספיר1992

New member
אהבתי את ההפקה, צליל יצאה מדהים אבל-

השאלה שלי היא למה לא העלו את התמונות הללו באתר של יולי? הן התמונות הכי טובות שלה.

למעלה