איפור שלי

כאן הפוטושופ נוראי.

אני חושבת שההבדל בין התמונות מההפקה שלך לתמונות של מאפרים אחרים, זה שבתמונות של מאפרים אחרים השאירו את קווי המתאר כמו שבנו אמר, ונכון שהריטוש מטעה מאוד כי ככה לא ניראית אילנית לוי במציאות, אבל יש לה נפח בפנים ואפשר אפילו לטעות ולחשוב שזה טיבעי (במידה כלשהיא, ואם נתעלם מתמונה מס' 2). התמונות של צליל מאוד מאוד יפות, מטריפות לגמריי, אבל נראה כאילו הפנים שלה שטוחות. החלק שהכי גורע, לדעתי, זה מתחת לעיניים- היא מקווצת עיניים, וסחטו את האיזורים מתחת לעיניים וגרמו לתמונה להראות מאוד לא אמיתית. אישית, אני חושבת, שאם את רואה את הפוטושופ כחלק עיקרי מההפקה, מהצילומים, (ואני לא שופטת אם זה נכון או לא לדעתי!) לפחות תבקשי מהמרטש להחזיר את החלק מתחת לעיניים, האיזור שמראה כי היא מקווצת עיניי ולא שהעיניים ככה לבד (מקווה שהסברתי את עצמי טוב). הצילומים מדהימים, האיפור יפייפה וגם צליל.

Tamar Lev

New member
גלי..

תדעי לדעת לקבל ביקורת ואז תגיבי לי! פעם ראשונה רשמתי לך הערה בונה אחרי שנים שאני מחמיאה לך וממליצה על כל דבר שאת מבקשת.. ואת יוצאת עליי? זה ממש כפיות טובה. אם את תתחילי לריב עם כל אחד שמעביר עלייך ביקורת בונה ולקחת את זה אישית, אז מצבך יהיה גרוע! וכן, ריטשתי ואני מרטשת תמונות שלי, אבל ממש לא את כולן ! ואף פעם לא רשמתי שאני נגד פוטושופ, אבל כשהוא נעשה בצורה מוגזמת אז זה לא יפה בעייני !! זהו

התגובות שלך נוראיות!

הבענו את דעתנו ואת החלטת לתקוף! לדעתי גם התמונה שהעלת מאוד מרוטשת אבל בה לפחות רואים קצת קווי מיתאר. אני ועוד הרבה אחרים מעדיפים מראה פחות מרוטש את לא מסכימה עם זה שיהיה לך לבריאות. את פשוט לא מסוגלת לקבל תגובות לא מחמיאות גם אם הן לא נכונות לדעתך תקשיבי ואם זה לא לרוחך זכותך אבל הצורה שבה את מגיבה מורידה הרבה מהכבוד שאת זוכה לו מאיתנו.

galimakeup

New member
בנו גם אני הבעתי את דעתי

אני לא רואה במה שכתבתי שום דבר שהוא לא הבעת דעה. כנס לאתרי מאפרים הגדולים והנחשבים ותראה אם אני צודקת או לא .

ran refael

New member
את צודקת בעניין הפוטושופ

ונחמד שאת מזכירה את זה אני מכיר את הריטושים של עדה, כל השאר שציינת אני לא מכיר פשוט, סורי.. א. חלק מהצילומים שהעלאת אני דיי אוהב לראות ב. כצלם, אני תמיד חושב איך תמונה תראה על הניר, ולא רק על מחשב, החלקת עור תמיד נראת לי לא טוב בעין. ולכן אני תמיד פוסל ריטוש מוגזם, כולל גם את של עדה לזורגן וכל שאר המאפרים שמרטשים שעות כל תמונה ומדפיסים על פוסטר. ג. בתור לקוח שלא מבין באיפור, או צילום לצורך הדוגמא. אין ספק שאותם פוסטרים עם הריטוש המוזגם מוכרים את המוצר, ועם זה אי אפשר להתווכח. וזו השורה התחתונה במכירות. את אותם ריטושים אפשר לראות בכל חברת איפור מובילה, ובכל חברת תכשיטים רצינית. יופי של איפור, המשיכי בדרכך והצליחי.

Nienna17

New member
אמממ

"את אותם ריטושים אפשר לראות בכל חברת איפור מובילה, ובכל חברת תכשיטים רצינית." ממש לא...

Nienna17

New member
ריטושים כאלה

לא תראה בחברות שמכבדות את עצמן... זאת הכוונה שלי.

ran refael

New member
להפך

דווקא בחברות רציניות משתמשים יותר בפוטושופ שלא יעלו לכל המרטשים למניהם רעיונות, נדרש שנים של נסיון בעבודה מקצועית בשביל להגיע לרמה בין לאומית לריטושים איכותיים בפוטושופ כל משרד פרסום רציני עובד עם צוות גרפיקאים שכולל אנשי מקצוע שמתמחים רק בפוטושופ וריטושי תמונות. המקצוע נקרא photoshop wizard ולא לחינם במקרה אני אחד מהם :)

Nienna17

New member
חח מחמיא לעצמך הרבה אה? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, לא לזה התכוונתי. ברור שבחברות רציניות משתמשים ביותר פוטושופ, אבל השימוש הרב הזה מתבטא בעיקר בשימוש נכון, כך שיוצא מצב שהכל נראה ממש טוב. אבל הריטוש שהובא פה הוא ממש ההפך ממה שהולך אצל המרטשים המומחים בחברות הגדולות. בעוד שם, "קשה" לראות פאקים בעבודה, פה זה פאק (סליחה על הביטוי) אחד גדול בכל הריטוש, וכל אחד יכול לראות שיש משהו בעייתי עם התמונה הזאת (אולי לא כולם, ורק מי שמבין בתחום, אבל בכל זאת). בכל מקרה, בתור אחד שמחשיב את עצמו למרטש מקצועי, הייתי מצפה שתדע מה זה ריטוש לא טוב כשאתה רואה אחד. יום טוב
.

ran refael

New member
מצטער, אני לא יכול להסכים איתך

אני רואה הרבה אנשים שמבינים בתחום בפורום הזה, מצד שני, אולי כל אנשי המקצוע כאן מחמירים יתר על המידה עם משתתפים, ואולי אני סוטה מהנושא, אבל חסרים לי מאוד הביקורות הבונות במיוחד של "אנשי המקצוע" יותר מדי אוירה שלילית ומאיימת. לגבי הפוטושופ האיפור והצילום. אין פה שום מקום לתיקונים לטעמי, אבל זאת רק דעתי בלבד יכול להיות שאני לא מבין גדול מספיק, אבל בשביל להגיד מה יפה לי בעין ומה לא, לא צריך להיות מומחה אגב, אני לא מחמיא לעצמי, אני עוסק בפוטושופ באופן מקצועי, ומתפרנס מזה במשרה מלאה. :)

ran refael

New member
לא צריך להיות בכאסח

אין תמונה מושלמת בגדול זה נראה טוב, אז למה לא להיות חיובי? אנחנו לא מדברים פה על פאשלות של רון קדמי עם תקציבים של 1000 דולר לפוטושופ.

נראה לי שגלי עושה את הריטוש

ומה לעשות אניחושב שהריטוש שלה לוקה בחסר. ועדיף שתראה תמונות בלי ריטוש מאשר עם ככה גם יראו טוב את האיפור - גם ידעו שזה אמיתי ולא מזוייף וגם זה יראה פשוט טוב יותר

galimakeup

New member
עמירם אני ממש לא עושה את הריטוש ..

אין לי שמץ של מושג בפוטושופ ! ואני ממש מסכימה עם מה שרן שכתב במקום שבעלי מקצוע ילמדו לתת ביקורות בונות ולפרגן הם מעדיפים לקטול וזה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה. במקום לשים לב לעבודת האיפור ההתמקדות היא בפוטו ,אוקי הריטוש של הפנים לא לטעמך סבבה ,זכותך ! אבל איפור העיניים והשפתיים הרי לא נעשה בפוטו וזה רוב עבודת האיפור ועל זה למשל לא רשמת כלום זה מראה משהו על טיב התגובות שלך .. ועמירם דבר נוסף אתה לא תבחר בשבילי אייך להציג עבודות שלי עם או בלי פוטו , לא נראה לך אל תגיב . גם ככה אני לא מעריכה את דעתך ואם אתה עושה את זה בשביל שאחרים יראו וישכילו סבבה תמשיך להגיב.

גלי!

איך אפשר לראות איפור בכלל אם מרטשים לו את הצורה? ואם הייה לך מושג בהבנת הנקרא היית רואה שכתבתי שלא אמרתי שהאיפור לא בסדר דיברתי רק על הריטוש. ואם את רוצה לדעת מה שבעיקר מבדיל מבין מאפרות זה היכולת שלהן לעשות בסיס מעולה שמותאם לשאר גוון העור של הדוגמנית אצלך תמיד הפנים לבנות מידי והגוף נשאר כהה. רוצה תגובה בונה? אל תשימי מייקאפ בהיר מידי או שתדאגי שהמרטש לא יבהיר ככ את הפנים ביחס לגוף תמונה היא תמונה כ-כ-ל-ל. לא רק עיין אף או לחי או כתף. מה שאת שמה ז-ה מה שרואים. אני לא קוטל לקטול זה להגיד מכוער איפור חובבני ועוד ועוד ולא אמרתי את זה ואני גם לא חושב ככה. ושוב אני לא בוחר בשבילך כלום, אבל את טומנת את ראשך בחול.

אלונה ע

New member
ממאפרת למאפרת - האיפור מדהים ומדויק

לא יכולת להתאים טוב מזה איפור למבנה העיניים שלה ולגבי הפוטושופ אני מסכימה איתך...

זה נכון שמרטשים תמונות

אבל הריטוש בתמונות שלך תמיד שטוח מידי מרוח מידי והרבה יותר רחוק מהמציאות מאשר בתמונות ששמת כאן כדוגמא. אני אישית לא סובל החלקות קיצוניות כאלו עשיתי את זה פעם אחת לדרישת לקוח צריכים פשוט לבחור דוגמנית עם אור חלק ככל האפשר וגם אם נדרש לרטש יש לדעת איך. לא באתי בטענות לאיפור שלך ואת ההערכה שלי אני לא צריך ממך ואת הציניות שלך תשמרי גם לעצמך. העובדות הן שהריטוש שלך ל-א טוב נקודה. ממש מצטער.

ועוד משהו

לא מרטשים רק את הפנים. אם תסתכלי על הכתף של צליל מרקם העוק נשמר שם והוא יותר כהה. מה שעוד יותר מבליט את הריטוש בפניה. אם היית מחליקה הכל זה היה נראה יותר טוב ולא מקצין יותר את ההבדלים קחי את זה כעצה - לא - תמשיכי בשלך ותחשבי שאת צודקת.

למעלה