איפור שלי

galimakeup

New member
איפור שלי

צילום אופיר דוד סטילינג גל יוסף שיער רחל זנזורי דוגמנית צליל סלע

קסנדרה20

New member
איפור מדהים!

כאן הוצאת את צליל משהו משהו, לא ידעתי שהיא בכלל יכולה לצאת סקסית.

midnightcat

New member
ממש יפה! צליל מאוד יפה, וכך גם האיפור

הבעיה היחידה שיש לי זה ששמת לה את התוחם בתוך העין, ולא בחוץ. גם ככה יש לה עיניים קטנות, ואני פריקית של עיניים גדולות. היא יצאה ממש אסיאתית פה.

ישלה אותה בעיה כמוני חחח

היא גם מקווצת את העיניים ממש וישלה עיניים קטנות בערך כמו שלי ואמרו לי שאני דומה לה בחלק של העיניים קטנות וזה אהבתי את התמונות אני ממש לא אוהבת את צליל אבל הוצאת ממנה מדהימה כל הכבוד

Tamar Lev

New member
הסטילינג מ-ה-מ-ם!

אהבתי כל כך! כל כך מתאים לדוגמנית! האיפור מדהים..אבל הריטוש המוגזם הורס.

אז ככה..

אמרתי הרבה פעמים שצליל לא דוגמנית אבל פנים מדהימות כן יש לה. ובאמת הוצאת ממנה את המקסימום, הריטוש לא רק שפגע בתמונה המוגמרת אלא גם פגע בעבודה שלך כי לדעתי בחורה כמו צליל עם איפור נטו יכולה להראות מדהים ואין צורך כמעט בריטוש היא מבחינתך הדוגמנית המושלמת להראות עליה את המקצועיות שלך והריטוש פגע ברושם שאפשר לקבל מהעבודה שלך.

galimakeup

New member
בנו עמירם ותמר

כולכם מבינים גדולים באיפור ובאיפור ביוטי בכלל אולי תוכלו להסביר לי למה כל המאפרים הגדולים בארץ ובעולם משתמשים בפוטו בצורה הרבה יותר מאסיבית ממה שאני משתמשת אבל אצלם זה מצויין ואצלי לא ? " בחורה כמו צליל עם איפור נטו יכולה להראות מדהים ואין צורך כמעט בריטוש .." ובחורה כמו אילנית לוי ?????.. לא יכולה להראות מדהים ללא ריטוש ? אבל בכל זאת מיקי בוגנים בחר לרטש את התמונה. ולא רק הוא גם נטשה דנונה , עדה לזורגן , ירין שחף , אורית ויזל ועוד ... כל פרסומי הביוטי של חברת mac כנראה שזה מה שהולך היום העבודה המקצועית שלי ניכרת בכלות שלי שבהן אני לא נוגעת בפוטו כמובן ובחוות הדעת שאני מקבלת מהן . ..ובנו אם היית מבין משהו גם את תמר הייתם מסתכלים על עבודת העיניים והשפתיים על רמת הדיוק ואז הייתם מגיבים. ועמירם תמשיך בדרכך ככה אין ספק שיעריכו אותך יותר :)

Tamar Lev

New member
גלי אני לא מבינה

זה שהרבה אנשים עושים פוטושופ מוגזם זה הופך את זה לבסדר? לדעתי, כשרוצים לשים דגש על עבודת האיפור לא מחליקים לה את הפנים עד כדי רמה שלא יודעים מה תוקן בפוטושופ ומה באמת עשוי על ידי המאפרת! אם את מציגה עבודות שלך בתור מאפרת, מישהו שלא מכיר אותך ולא יודע איך את מאפרת, גם לא ידע! כשמדובר בהפקה של מאפרת, הפוטושופ אמור להראות טבעי! כדי שיראו את עבודת המאפרת ולא את עבודת הפוטושופ! ואני בטוחה שעשית בהפקה הזאת איפור מדהים ואני לא מזלזלת כי אני מכירה אותך, אבל אדם אחר שיראה את זה לא יאמין לאיפור שאת מנסה להציג, כי זה נראה כמו עבודה במחשב! לזאת היתה הכוונה כשאמרתי שזה הורס את עבודת האיפור שלך . אני לא נגד פוטושופ בהפקות אפילו הרבה פעמים אני חושבת שזה מוסיף! אבל גם יש גבול. וזה שמיקי בוגנים עושה את זה גם לא הופך את זה ליפה לדעתי. וחוץ מיזה, שזה ממש לא מקצועי לצאת עליי על זה שהעברתי ביקורת בונה! את אשת מקצוע ושמת פה את התמונות בשביל ביקורת ולא התחנפויות.

galimakeup

New member
תמרי :)

מצחיק שאומרת את זה זו שמרטשת כל תמונה שלה (אפילו תמונות ביתיות ) ואת לא מאפרת ואני הערתי לך על זה בעבר . אני אסכם את הנושא הזה בזה שאין מאפר נחשב היום שלא מציג את עבודותיו מרוטשות את יכולה להסכים איתי או לא זו זכותך וככה אני בחרתי להציג את עבודותי . מי שירצה לראות עבודה ללא פוטו יכול להכנס לקטגוריות כלות שלי והכנות ולשפוט את רמת העבודה.

למעלה