אין חדש תחת השמש

|שיקוי../images/Emo5.gif |יש לי ספק רב אם בעולם שלנו ניתן

יהיה אי פעם לחיות בסטנדרט "מולקולרי" שכזה... ... אשרי המאמין שניתן לחיות ב"בועה"
מה שבטוח זה - שהרבה אנשים ירוויחו מזה המון, המון כסף

אה כמו אצל אח שלי

שהוא טוראטניק עם כל הסימפטומים הנילווים (כולל חרדות), אבל כלפי חוץ אין טיקים... לכאורה ממש "ריפוי מוחלט" ו"נסיגה מלאה" חחחחחחחחח

../images/Emo26.gifוגם כמו אצל אח שלי../images/Emo70.gif וממש

לא יפה, צוללת, להכניס לי "פילים לָמֶה"...
שהרי, תיקנת את עצמי: רמיסיה מלאה" (נסיגה) ולא "ריפוי מוחלט" (וכל זה בגלל שעניתי לך למרות השעה...
) ובכלל - כל מי שמדבר על ריפוי מוחלט מכל דבר - הוא שרלטן בעיני.

גובלינית-מקבלת את דברייך

תגובתי האחרונה נכתבה לפני שראיתי את דברייך.תודה לך על השתדלותך להביא לפורום מומחים. וכעת אני מצטרפת לשאלה של אפיק וצוללת - באמת ידועים לך מקרי ריפוי מלא? אנא שתפי אותנו. האם היה דבר שקישר בינהם? (למשל, כולם לא נטלו תרופות. כולם גרו בצפון, כולם אהבו לשחות, כולם אהבו מלפפונים חמוצים ושנאו טחינה). זה מאד חשוב לי.

חגית35

New member
ואם הם ניזונו ממלפפונים חמוצים וטחינה?

אז תזנחי את תזונת האומגה והחיטה המלאה ואמבטיות המלח האנגלי ואת ביה"ס הדמוקרטי ותעברי לתזונת מלפפונים חמוצים וטחינה??? ואולי גם תכתבי על זה היפותיזה ותפרסמי אותה anecdotal healing case from tourette- the nutritional solution by NIKI - Cucumbers & Tehina

חגית, התשובה היא חיובית בחלקה...

את בית הספר הדמוקרטי לא אזנח כי אני מאמינה שבית הספר הרגיל פשוט מסוכן עד - מסוכן מאד. אבל אם כמות נכבדה של בריאים יצהירו שתוספת מלפפונים חמוצים וטחינה עשתה להם את זה - אמלא בהם את המקרר. מה שלא אעשה לעולם - זה להלעיט את הבת שלי בכדגורים פסיכיאטרים, על לא עוול בכפה. ניסית להצחיק חגית? נסי שנית.

למעלה