אין זמן טוב כמו ההוה

עמית@

New member
זה מרגיש כמו מימונה שם בפנים ../images/Emo3.gif

תודה גאיה, כמו שהיינו ילדים והיינו אומרים "הכל חוזר עלייך"...

יובל@

New member
עמיתי היקרה והטובה

שמחתי מאד לקרוא את הודעתך, למרות כל הכאב וסערת הרגשות שניכרו בה. אחרי יום סוער במיוחד בפורום, עם הרבה הודעות-אלמוניות-נבזיות-רשעיות-פוגעות וחסרות טעם, הודעת לנו את ההודעה החשובה מכל, מולה כל היום הזה מתגמד. השורה החשובה ביותר היא שאת בהריון!! וואו איזה יופי!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שיהיה הריון נהדר ואת יתר האיחולים אשמור להמשך
כשקראתי את הודעתך ניזכרתי בשיר של רחל שפירא (בביצוע של ריטה): לכי לישון עזבי את זה עזבי כי מה יועיל לך אם תשבי ותעלבי היתה לך כוונה טובה, נכון, אז מה עוד אף אחד לא מת מהשפלה קטנה לכי לישון אין טעם לשחזר זה מדכא אותך ובטח לא עוזר בינתיים תתחזקי ותאספי כוחות מחר כשתזכרי אולי יכאב פחות לכי לישון ואל תחטטי על מה שאת בוכה אולי עוד תצלקי עכשיו הכל מוגזם ומאיים מאד רק לשדים שלך זו הזדמנות לחגוג אז עמית האהובה באמת עזבי הכל ותתירכזי עכשיו במה שצומח לך שם ברחם. זה העיקר! יובל

עמית@

New member
באמת הלכתי לישון ../images/Emo13.gif

לא שיחזרתי- רק נצמדתי ליוסי וחלמתי שאני עונה בפורום
כל הלילה הקלדתי שורות שחורות על גבי רקע אפור... תודה יובל על הכוונה ועל השיר, מחכה ליתר האיחולים ומאמצת בחדווה את אלה שכבר ניתנו. מאחלת לך את כל ההצלחה בדרך הקשה שבחרת (לך ולאיש כמובן)

מרב.

New member
עמיתי

הנשימה נעתקת והדמעות זורמות, ולא מעלה על דעתי לרשום כאן את כל מה שאני חשה- חלקיק קטן מזה נשלח במסר, כי אי אפשר להעביר הכל. הכי הרבה אושר שבעולם, שהלחיים יוורידו והעיניים ינצנצו והבטן תתעגל והנשיות תפרוץ מבעד למראה הילדה התמה- כך אני מדמיינת אותך, כך מרשה לדמיון לפרוס כנף- כי עכשיו זה אמיתי, זה קיים. אהבה עד אין קץ, לך וליוסף, שההיפר יניח לך קמעה וההריון יתפס בך ללא הרפות- עד הסוף. עמיתי שלי, רק אהבה, ואושר אין קץ, ושמחה מטורפת שתגיע כשאני אסיים לבכות. מרב

עמית@

New member
מרבי אהובה

אני חושבת שחלק יגיע חזרה במסר מאוחר יותר, אוי מרב- למרות הכל ואולי בגלל הכל איך ידעתי שתשמחי ותהיי פה ותעני לי ואני יודעת- פשוט יודעת. אוהבת

רומי 007

New member
חברתי זהובת הסנפיר../images/Emo19.gif

הגיע הרגע המופלא שלך ואף אחד אבל אף אחד לא יקח אותו ממך. אגב, את לא צריכה לכתוב שוב את ההודעה. שום טקסט אחר לא יכול לשקף יותר טוב את המצב ההורמונלי שלך (באופן אימננטי וטרנסצנדנטי כאחד, קרי, הם פשוט נוטפים ממך ההורמונים, יקירתי, ואל תגידי שלא אמרתי לך כבר לפני מספר ימים שאני מרגישה בהתרככות אמהית מובהקת... אבל לקחת אלמוניות ברצינות? אני חושבת שלפי התגובה שלך זה תאומים) ועכשיו, אני מתה להקדיש לך מנגינה אבל, דא עקא, שאני לא מצויידת בכישורים המתאימים ליצירת קישור. אז אנא התריחי את עצמך למנוע גוגל הקישי BABAR והכנסי לאתר שמעלה תמונת רקע תכלת עם כמה פילונים אפורים. לחצי על המעבר מאנגלית לצרפתית, הביטי בתמונות והקשיבי למוזיקה, רצוי בסטריאו. את יכולה לעשות את זה כמה פעמים ברציפות. לי זה אף פעם לא מספיק. זה ממני עם המון נשיקות. לך וליוסי.

עמית@

New member
חברתי ח ומת העין ../images/Emo8.gif (מתתי על

הספרים האלו..) אין כמוך בירידה לעמקי טבע האדם התמוה והמטורף (במקרה הזה - אני) ואין כמו הפילונים המרקדים, אני מבטיחה לשמוע אותם עד הסוף
המון נשיקות חזרה והמון רצון להבין מה עובר עלייך בימים האחרונים עם כל סערת הנפש (את בטח נזקקת למנה גדושה של פילונים צרפתיים) אוהבת אותך רומיתי

saga

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

טוב, אז היתה קצת סערה בפורום, יש מילים שלפעמים יכולות להרגיז מאוד, אבל בינינו, יש לך דברים טובים יותר וחשובים יותר לשים עליהם את הפוקוס. איזה יופי, כמה טוב לשמוע, על עוד הריון בפורום, נראה שאת קו החוף שלך כבר ממש אפשר לראות
עמית, שיהיה לך הריון קל, תקין, שלם ועגול, שיסתיים בלידה של תינוק/ת חמוד/ה לחבק (מי יודע אולי יותר...
) ואם לא אמרתי עד עכשיו אז שיהיה לך המון המון המון מזל טוב שולחת לך
וגם זר של

עמית@

New member
קו החוף עדיין רחוק

אבל תודה על המילים הטובות- אני שמחה לשמוע את הדעת ההולכות ונערמות על הסערה שהיתה ואני מקווה שחלפה (עד הפעם הבאה
) המון בהצלחה גם לך ותודה על הפרחים! קבלי
בתמורה

נעמה2

New member
המון המון מזל טוב עמית

מקווה שכל ההשתלהבות שהיתה פה בימים האחרונים תישכח במהרה. וכמו שכתבתי לך - הכל בסוף ידעך, מה שצריך להישאר זה האושר שלך עם הריון רגיל, משעמם וכיפי. נעמה

עמית@

New member
תודה נעמה- השבתי לך גם במסר

למרות הכל ואחרי הכל- בהצלחה עם הסדנא ובחיים בכלל- הלוואי שהכל ילך בצורה החלקה וה"רגילה" ביותר שניתנת-

נטאשה

New member
עמית - כבר אמרתי לך פעם ../images/Emo141.gif

שאני אוהבת אותך. איזו הודעה משמחת חבל שהיא נאמרה בטון כזה ובהרגשה כזאת אבל מכיוון שאני לא ממש נכנסתי לתוך הבאלגן שהיה כאן לאחרונה מנצלת זאת לאחל לך בצורה נקיה ואוהבת המון המון מזל טוב
ואל תשכחי, בסוף את עם עצמך בהריון הזה ואף אלמונית או פורום חצי מעצבן לא יכול להתחרות בהריון שכולו שלך. את בהריון! ואני עדיין בהלם מעצם המשפט שכתבתי כרגע :"את בהריון:...." וואו, איזה יופי, אז זה בסוף גם יכול להצליח???!!!! מקוה למרות הכל לראות אותך כאן או בפורום שאחרי ואת יודעת מה, לא חשוב, העיקר שתהיי מאושרת ותתמקדי בהריון הנפלא שלך אני כל כך מתרגשת ודומעת...אז..... מזל טוב ענקי
דלית

עמית@

New member
דליתוש

לא ייאמן שזה יכול להצליח נכון? אני עצמי עדיין לא בטוחה בזב- אנני אומרת שיש לי בדיקה חיובית- לא יותר מזה כרגע.. בטח לא המילה הזו שמתחילה ב "בה" נחכה איתה.. אוהבת אותך גם- ונורא רוצה שתצליחי, לא יודעת בדיוק איפה את ומי את אבל אני לא בטוחה שזה משנה.. נשיקות

וואו עמית החכמה והיפה

באמת לא כך צריכה להראות ההודעה שאת בהריון. אבל את בהריון ואין זמן טוב כמו הווה כזה להניח את כל השטויות שלא קשורות בו בצד ולחגוג את ההריון הזה (שההיפר יעבור). תמיד הרשמת אותי בחוכמת חיים שלך, בידע העצום ובכמויות התמיכה ששפכת פה. כואב לי לראות שכל כך נפגעת. יש לך את הזכות הכי גדולה - לבחור די! יש לך וליוסי זכות להנות מכל רגע, לאהוב ולשמוח באהבה שנוצרת בתוכך, הבטחה לעוד הרבה אושר. די מלנכוליה עמית יפה. זה הזמן לשמחה. מאחלת לך את ההריון המושלם שתמיד רצית ועמיתים/יוסים מושלמים בבית האוהב שלכם. אוהבת אותך המון
נילה

venus13

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo102.gif../images/Emo142.gif

היי עמית עוד לא הספקתי לקרוא כל מה שהיה בימים האחרונים בפורום - אבל כמו שכתבו לך (וכתבו לך המון - אז גם את כל זה לא הספקתי לקרוא) - קודם כל המון מזל טוב - וזה מה שהכי חשוב ! כמו שאמרתי כבר - לפי כמות המזלטובים שקיבלת - למרות כמה הערות לא נעימות אולי מאשה מתוסכלת אחת או שתיים - הפורום כולו עומד מאחורייך ומעריך את כל מה שעשית עבור הפורום - האיכפתיות, הידע וכל מה שאת את כמו שכבר כתבו - עזבי שטויות ושיהיה לך הריון קל ותינוק או תינוקות מקסימים שלך, ונוס

סיגל 01

New member
עמית, לא מאמינה ! ../images/Emo48.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה.... לא מבינה איך בתוך מסר כ"כ משמח, עם שאיפה כ"כ גדולה שלך, וחלום שהתגשם, התערבבו להם ר גשות נוספים כמו כעס, עלבון, מירמור. תתעלמי מכל ההודעות הציניות, ומהמסרים שקיבלת. הרגע שלך הגיע, וכל מה שאת צריכה להרגיש עכשיו זה אושר אחד גדול. אל תוותרי עליו. נלחמת עליו זמן רב, ומי כמוני יודעת מה עברת על מנת להגיע להריון הזה. עמיתי, אני רוצה לאחל לך מזל טוב מעומק הלב. הריון קל, כייפי, נטול בחילות ונטול דאגות. עשית את זה! וואהו...אני מתרגשת. באמת....
סיגל

עמית@

New member
נראה לי שהערבוביה הזו היא שמאפיינת

כל כך הרבה מהמתרחש במרחבים וירטואליים כאלה אבל הפורום כבר מזמן לא רק וירטואלי עבורי, ואת בטח שלא ממש וירטואלית
תודה סיגל על ההתרגשות עבורי . ואני מאחלת לך שתצליחו ומהר ושהאנדומטיריוזיס המרושע ישקע ויעלם (אומרים שהריון עושה לו טוב לא?) נשיקות

עמית@

New member
ונוס

אני באמת מתרגשת מהכמות אל בעיקר מהאיכות
תודה על התמיכה- באמת, ואני מקווה שבאמת יכלתי לעזור (ורוצה להמשיך לעזור) אז בהצלחה מרובה גם לך ותודה על החמניות- עכשיו כשהכל מצהי לקראת הקיץ הן יראו יפה על החלון..

עמית@

New member
נילה (ושלומלום)

ידעתי שההודעה שלך תהיה כזו שלווה ורגועה ומלאה בדברים נכונים- כמו כוס צוננת ורגועה על היצור העצבני והנוירוטי שהוא אני
תודה - אני לא צריכה לאחל לכם אהבה אבל אני מאחלת לכם תוצאה לאהבה הזו- לשבת ביחד על הדשא בשמש- בהרכב מלא

למעלה