אין זמן טוב כמו ההוה

קרן פ

New member
עמית יקרה ,

שיהיה לך המון מזל טוב והריון נעים, קל ומשעמם מאחלת לך את כל הטוב קרן

עמית@

New member
תודה קרן, כנ"ל לך ולתאומיך , ולבעלך

המון תודה

קרן פ

New member
למה תאומים ולא שלישייה ? ../images/Emo8.gif

האמת אין לי מושג כמה יש לנו, אנחנו נעשה אולטראסאונד ראשון ביום שישי ואני נורא מקווה שנראה כבר דופק... תודה לך, יקירתי קרן

דינדה

New member
עמית,

שוברת שתיקה וניתוק מהפורום רק כדי לאחל לך כל טוב ובהצלחה עם ההריון. שיהיה לך הריון קל, ארוך ומושלם ! את תהיי אמא נפלאה !! דינדה.

עמית@

New member
דינדה

תודה רבה- מחמיא נורא לשמוע את זה, אני בהחלט אשתדל- ומחמיא לי גם ששברת שתיקה עבורי, אני מקווה שהתיקה שלך מרמזת שהכל בסדר ושהדברים הולכים טוב עבורך- לילה טוב

neta2

New member
שמחה בשבילך!!../images/Emo141.gif

אמנם לא מכירה אותך, אבל כל ידיעה משמחת כזאת מעבירה בי גלים של התרגשות ותקווה. מזל-טוב, מאחלת לך שיהיה לך הריון קל וחביב (מגיע לפחות לנו המנסות להיכנס ככ הרבה זמן שיהה איזה פיצוי ).. וממש שמחה בשבילך!!! לא ממש מכירה את הנפשות הפועלות וסביב מה היה פה ויכוח, אבל אני מקוה שדברים שנאמרו פה , ולא משנה ע"י מי, לא יהרסו לך הרגשה ככ נהדרת!! אישית, לא קל לי בימים טיפוליים אלו להיכנס הנה ולכתוב, אני מוצאת את עצמי נאחזת במילות העידוד והתקווה, ואני מודה על כך, אולם, זה בד בבד גם מאד קשה לי, אולי כי אין לי ככ הניסיון בטיפולים על מנת לשתף ולומר דברי ידע וחוכמה .. אז אני שמחה בשבילך, על אף שאיננו מכירות.. המון בהצלחה נטע

עמית@

New member
תודה נטע- אני מעריכה את זה

שלמרות שקשה- כתבת
אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך ושלא יצטבר לך מספיק נסיון בטיפולים- אלא בהריון

רינתילה

New member
עמיתוש יקרה!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין לי מושג מה בדיוק קרה כאן שגרם לכזו סערה (יש לי הרגשה שפיספסתי משהו...). בכל מקרה, חבל לי שאנשים לא מצליחים לכבד ולשמוע גם דעות שלא מקובלות עליהן, וחבל עוד יותר שזה קורה כאן. מי שלא מסוגל לתת מקום גם לעמדות אליהן הוא מתנגד לא שווה את הדמעות שלך!!! (אמרה רינת שבטח הייתה בוכה גם). אני כל-כך שמחה שסוף סוף הצלחתם!!!!!!!!! הוכחתם לכולם שגם בעלות רירית דקה וסרבנית יכולות! מאחלת לכם דופק מהבהב בקרוב, וחודשים רבים של הריון שקט ונעים. תלטפי את הבטן שלך, ותנגבי את הדמעות. יש כל-כך הרבה למה לחכות!!
המון אהבה וכוחות ממני אלייך
רינת.

עמית@

New member
היי רינתי- תודה על הצרור המלבלב ../images/Emo13.gif

אני בעבודה כך שאני מגיבה במהירות הבזק ... תודה על הברכות לעתיד (ואת צודקת- גם אם זה לא שווה את הדמעות הן זלגו בכל זאת) המון המון הצלחה לך בהמשך הדרך- שתיגמר מהר ככל האפשר.

רינתילה

New member
תודה עמיתי, אולי המזל שלך יעבוד גם

עלינו... ובינתיים, אל תלכי לנו! שמור לך כאן תמיד מקום של כבוד.

יוווווו עמית

זה כל כך משמח.... מקסימה שכמוך אני כל כך מאושרת בשבילך. כבר לא נמצאת פה המון ולא יודעת מה גרם לך להפגע כל כך אבל חשוב לי שתדעי שהידע שלך והתמיכה שאת נותנת פה מדהימים. נורא שמחה בשבילך המון בהצלחה שיהיה הריון שקט שקט ןקל... אוהבת המון

עמית@

New member
תודה! (שולחת לך פרח שריחו מתמשך

כאורך הגלות
) ותודה על המחמאות, חבל שאת כבר לא פה- מקווה שנתראה

שרילי

New member
וואו, הגיע הזמן!../images/Emo106.gif

סוף סוף, כ"כ מגיע לך! מאז שאני בפורום, אני זוכרת שאת תמיד עונה לבנות בכזו איכפתיות, עונה ישר ולעניין ועושה סדר בדברים, תמיד עוזרת. אני באמת שמחה בשבילך ומאחלת לך המשך הריון בריא! שירלי(שאוטוטו חוזרת למשחק
)

עמית@

New member
שירלי שחוזרת לענינים (נקווה שמהר

ובהצלחה) תודה על העידוד, ועל האיכפתיות- אני באמת מקווה שההמשך יהיה טוב

עמיתי!!!!!!!!!!!

אוף, יש רגעים שממש מעצבן שאין מחשב בבית. מרגע שסיפרו לי את הבשורה המשמחת אני חושבת מה לכתוב לך. איך מסכמים במילים את השמחה האדירה, את הצמרמורת שעוברת בגוף למשמע בשורה כל-כך משמחת. לפעמים, המילים קטנות מלהכיל. רוצה להגיד לך שתעזבי אותך מאלמוניות מרושעות זה הרגע שלך לשמוח וליהנות כי ההתמדה והאהבה שלך ניצחה
מרב

עמית@

New member
תיקני כבר מחשב ../images/Emo3.gif

תודה מרברב- מסכימה איתך שגם למילים יש גבול- ושמחה שבכל זאת אפשר להשתמש בהן כל כך הרבה (ויפה
) שיגדלי שני העבריינים שלך ושנתהה ביחד מתי כבר נלד.

עמית, קודם כל ../images/Emo49.gif כי זה הכי חשוב

האמת, לא כל כך יודעת מה קרה השבוע, בזמן האחרון (בגלל החשבון אינטרנט המנופח של הבוס) לא יוצא לי להיות הרבה זמן בפורום (למרות שאני כל יום מעט מבקרת) וזה קשה כי פורום זה די ממכר, ממש אינפוזיה בשבילי, ולצערי אין לי מחשב בבית... והבנתי שפגעו בך אלמוניות/ים (חסרי לב) כנראה שלא הפסדתי כלום, די מרגיז לקרוא בפורום כזה תומך כל מיני הערות שלא במקום בכלל. אך, אני שמחה שאת הודעתך הזו, כן יצא לי לקרוא ורק בזכות זה שאני קוראת שאת, עמית, בהריון... עצוב לי לשמוע שדווקא לך, עמית, שאת כל כך עוזרת ועמית שמך כל כך מתאים לך, את באמת חברה כל פעם בעת צרה של מישהי, ישר את כותבת ועוזרת ותומכת, איך חסרי לב עשו לך זאת... ולמרות שלא מכירה אותך אישית, אני מרגישה שאת כל כך נשמה טובה ואני לא מבינה למה עשו זאת למישהי כמוך.. ורוצה לתת לך
גדול.. אבל שמחה שמישהו שם בשמים כן חשב עלייך, ודאג לך... ולאחר כל כך הרבה מילים, סליחה עמית אבל חשבתי שצריך לומר לך כמה את מופלאה.. (לכן התחלתי במזל טוב קודם כל...) אבל רוצה גם לסיים ב -
ענק מאוד ושהייה לך זה הריון קל ונעים ביותר... ובנוסף רוצה לתת לך זר
מכל ה-
ד.

עמית@

New member
אני שמחה על התמיכה ../images/Emo8.gif

אני מניחה שלא כולם מחבבים אותי באותה מידה אבל ניחא- האמת היא שאני כבר מרגישה יותר טוב בזכות כל המילים והמסרים והרגשות שצצים ועולים מול עיני כל פעם שאני פותחת את המחשב- אז תודה גם לך על ההצטרפות והעידוד- ו. כמובן המון המון הצלחה בהמשך-

עמיתי...

תנסי לא לקחת ללב. יש דברים יותר חשובים בחיים. תתרכזי בהצלחה החדשה שלך. לי עזרת ותרמת המון!! מזל טוב (ותודה). דלי

עמית@

New member
אני שמחה לשמוע שעזרתי

ומקווה להמשיך לעזור בהמשך- אז אל תשובי להיות מיואשת ותתמקדי בתינוק (וזהו..) תודה דלי

למעלה