אין זמן טוב כמו ההוה

עמית@

New member
אין זמן טוב כמו ההוה

חשבתי על הודעה שמחה חשבתי על תופים ומחולות מעולם לא דמיינתי לי שאבחש בקדרה מצחינה של רכילויות ושאלות ואנשים שמבהירים לי ש"שואלים עלי" וסופרים לי ימים ומעולם לא חשבתי שאצטרך להתגונן בצורה כזו כל היום ואתמול ויודעים מה? נמאס לי- אני תמיד משתדלת לעזור פה כמה שיותר- ברמה כפייתית ואתם לא יודעים איך הדמעות זולגות לי עכשיו יותר משנה- כמעט שנתיים אני פה בפורום- וראיתי כבר הרבה פרשיות וראיתי כבר הרבה כעסים ורוע- והרבה מאוד הודעות טובות ורעות- ועם כל הכבוד לאלמוניות שתקפו אותי לא פעם- אף פעם לא אמרו לי דברים כמו שאמרו וקיבלתי במסרים ביומיים האחרונים ולמה?? כי הבעתי את דעתי. שומו שמיים יודעים שוב מה? אני בהריון- רק בהתחלה ולא התכוונתי עדיין לכתוב אבל אני לא בטוחה כמה אמשיך לכתוב- כי אתם יודעים- לפעמים מגיעים מים עד נפש אני מאוד אוהבת פה הרבה אנשים ומאוד מעריכה את מה שהפורום עשה עבורי והיה עבורי בשנים הללו- הקשות בחיי אבל אני לא צריכה לשבת פה בוכה בימים שאמורים להיות שמחים עם היפרסטימולציה שמרתקת אותי למקום , ולחשוב האם איבדתי את אחת מאבני היסוד בחיי הפוריות שלי שהיוו את כל חיי באחרונה ולמה? רציתי לכתוב שגם לרירית שש יש סיכוי. למרות הכל אני חייבת הרבה להרבה אנשים- ואפילו כל הנאום הכל כך מרגש שתכננתי וההודעה הכל כך טובה שדמיינתי יותר משנה של כתיבה הכל הולך לעזאזל ואתם לא יודעים עד כמה זה כואב

GALITDOL

New member
מזל טוב ועזבי את הטפלים../images/Emo24.gif

אל תתיחסי לכמה אנשים בודדים שלהרגשתך תקפו אותך אני ככ שמחה בשבילך אל תבכי פשוט תאהבי ותטפחי את מה שיש לך שם בפנים - כי זה העיקר שמרי על עצמך. נגבי את הדמעות ורוצי הלאה לפורום הריון מגיע לך

עמית@

New member
תודה גלית

אני מניחה שזה באמת העיקר- ואני אשתדל. ולשאלתך- אחרי ההחזרה הזו בכלל לא נחתי- להיפך- התרוצצתי יותר מהרגיל- בהחזרות הקודמות בקושי זזתי (גם בגלל ההיפר) וזה לא הצליח אבל עדיף לא להגזים (יותר בשביל ההרגשה ופחות בשביל איזושהיא השפעה פיזית- לדעתי)

עמית - אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif

ומעריכה אותך , כי את באמת כל הזמן עוזרת כהגדרתך "ברמה כפייתית " , ובייחוד עזרת לי כשהייתי זקוקה ואני מאוד מודה לך על כך ורוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם והמון המון מזל טוב , כי מגיע לך אחרי כל מה שעברת , סוף סוף להיות בהריון משלך . מאחלת לך שיעבור בכיף ושתהני מכל רגע שלו , ואני חושבת שתיהי אמא נהדרת. כשקראתי את הודעתך ,זלגו לי דמעות , מאוד התרגשתי , כיוון שבזמן הקצר שאני בפורום , הספקתי לקבל את הרושם שלא קל היה לכם בכמעט שנתיים האחרונות ועברתם דרך עם המון קשיים , ולכן אני מתרגשת מין העובדה שסוף סוף זה הצליח ושזה היה שווה את כל המאמצים. אז שוב מזל טוב ממני
[

עמית@

New member
דנדוש, תודה על הבעת התודה

ואנימקווה שיסתדר לך מהר עם הקופה- מנסיוני חייבים פשוט להתקשר כמעט כל יום ולשאול מה קורה עם התיק שלך- ולא להניח לזה - כי הכי קל להם לשכוח מכל העסק ולהניח את התיק בצד. תודה

עמיתי ../images/Emo6.gif

מזל טוב, אני כל כך שמחה לקרוא שאת בהריון. עזבי את הימים האחרונים, וההודעות שנכתבו כאן, לא תמיד צריך לייחס חשיבות גדולה לכל דבר שנאמר או נכתב (ושלא יהרגו אותי על זה). כרגע את חשובה, והעובר אשר גודל שם בתוכך. חיבוק גדול גדול, והרבה נשיקות, שטרודל דרך אגב אני מקווה שעדין תמשיכי לכתוב ולקחת כאן חלק. לפחות מבחינתי עזרת לי המון, בימים קשים ובשאלות שהיו לי, אז זו גם הזדמנות להודות לך.

עמית@

New member
שטרודלית

אני רואה שהפכת מסימן למילה- אני בעד- אין כמו מילים (לטוב ולרע..) בבקשה- ותודה, שמחתי לפגוש אותך פנים אל פנים. ובהצלחה עם הפריזר הגדוש המחכה לך

עידית ד

New member
לחברה הכי טובה שלי בעולם ../images/Emo110.gif

גם אני חשבתי ותכננתי הודעה עבורך, יש לי אפילו טיוטות בבית.... נשברתי מהבכי שלך חבוב שלי. התחננתי שלא תכתבי את ההודעה הזו היום ובטח שלא ככה, אבל את כל כך פגועה וכל כך כואבת ואני מבינה. בבקשה יקרה שלי אל תתני לשום אלמונית, מסר (במיוחד מהאחרון), ויכוח או הודעה לא לעניין להרוס לך את התקופה היפה והמרגשת הזו. מספיק מלחיצה ההמתנה הזו לשק ולדופק, את לא צריכה את ה"תוספת" הנוראית הזו. עמית שלי תשמרי על מה שיש לך בבטן חזק חזק (אמרתי לך להפסיק לבכות לא?!...) אני יודעת שאת הולכת להיות אמא מופלאה ואיש היקר שאיתך הולך להיות האבא המושלם. האהבה הענקית שלכם שגורמת לקנאה ושלא תבייש כל סידרת אופרת סבון משובחת תעטוף את הגוזל שלכם ותגרום לו להפוך לאדם מדהים. אני כל כך אוהבת אותך (עכשיו אני בוכה בגללך...) ורוצה בשבילך את הטוב ביותר בעולם תודה שאת קיימת ותודה על שאת תמיד איתי ובשבילי שלך לעולמים עידית, עודד, חזי וג´ולי (גם מיצמיץ)

עמית@

New member
ככה אני בטח לא אפסיק לבכות.. אהוב

יקר אין כמוך בכל העולמות

קייצית

New member
איזה יופי !../images/Emo6.gif ממש מאושרת בשבילך

חבל שהאוירה נעשתה קשה, וכל כך חבל ומיותר שפגעו בך ! לא מגיע לך. אני רוצה להודות לך על כל ההודעות האינפורמטיביות והתומכות, על העזרה הרבה והאוהבת שאנחנו זכינו כאן ממך. הרבה הצלחה ! מאושרת מאוד בשבילך. אני

עמית@

New member
אני מודה לך קיצית,

ומאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם- ובאמת חבל שנעשה כל כך קשה, כולי תקווה שהאווירה תטוהר באיזשהו שלב תודה.

מיכל ק-ש

New member
עמיתי

אני מסרבת לקבל את ההודעה הזו כהודעת ההריון שלך ו"דורשת" הודעה אחרת ביום של הדופק. לא יתכן שאחרי כל כך הרבה זמן שאת חולמת על הרגע הזה - זו תהיה ההודעה שלך. לא יתכן שמי שתורמת כל כך הרבה מזמנה, מליבה ומהידע שלה - לא תכתוב את ההודעה שכל כך מגיעה לה. לעולם לא אשכח לך את הטלפונים הארוכים בהם ענית על כל שאלותי בידענות ובסבלנות גדולות ואת תשובותיך המהירות והמפורטות כאן בפורום. התגובות שלך תמיד מעניינות, מחדשות, רגישות ומפרות ולא אתן לך לחשוב אחרת. את נסיכת הפורום שלי ואני מאוד מקווה שלא תפסיקי לכתוב פה. את תורמת כל כך הרבה לכל כך הרבה אנשים ואני לא מוכנה שהאקורדים הצורמים של הימים האחרונים יאפילו על כל מה שהיה עד כה. לא יתכן שבמקום לבכות מאושר, תבכי מכל ההתרחשויות המיותרות האלו. אז אחרי כל ההקדמה הזו:
מ-ז-ל ט-ו-ב! שיהיה לך הריון נפלא וקל
. שההיפר יעבור מהר ותוכלי להינות מהאושר שכל כך מגיע לך. אני מאושרת בשבילך ובטוחה שתהיי אמא מדהימה. אוהבת אותך הרבה ורוצה רק את הכי טוב בשבילך,
מיכל

עמית@

New member
מיכלי שלי

טוב אז הפציע לו חיוך קטן אחרי סערת הבכי שהיתה פה (ועידית רומזת בעדינות שההורמונים עושים בי שמות- אבל אני מסרבת לקבל את הגרסא השקרית הזו
) בכל מקרה אני נורא שמחה לקרוא את שכתבת לי ומבטיחה לך מסר מלא פעימות לכשיפציע הדופק (הלוואי הלוואי) נשיקות וחיבוקים והצלחה בכל הפרוצדורות שיעבירו אותך (בסוף תחווי כל מכשיר אפשרי- בלונים- מפשקים- חגיגה אמיתית
) אוהבת

עמיתי המתוקה, הרגישה והאהובה

רציתי כהרגלי בזמן האחרון לברכך רק באופן אישי, במסר, במייל או בטלפון. אבל, בגלל הגועל נפש שהיה פה בימים האחרונים, אני רוצה להראות שיש כאן גם רגעים של חסד. כמו הרגע הזה. רוצה להגיד לך שתמצי ותמצצי כל רגע של הנאה מההריון הזה, שאת ראויה לו כל כך. מגיע לך כל האושר, התום והיופי שיש בחווית ההריון, עד ללידה של ילד מתוק ובריא (או יותר...). עקב רגישותך הגבוהה את נפגעת ולוקחת את הדברים שנאמרו כל כך באופן אישי אל עצמך. את לא אחראית למלל המרושע שנכתב אלייך ולחיצי הרעל שפוגעים כל כך. אל לך להתעצב יקירתי, ראויה את עכשיו רק לחיוך על השפתיים. מאושרת מאוד בהריונך וב"סילוקך" לפורום אחרי. דעי רק רגעים יפים וטובים מעתה ועד עולם. אוהבת תמיד תמיד ומעריכה ונוצרת את דברייך זוהרה

עמית@

New member
זוהרינה

את יודעת שלמרות הויכוח כלום לא פוגם ביחס שלי אלייך- מעריכה אותך על מה שעברת ובטוחה שעוד תעברי את השער ותחצי את המחסום- וינוחו בידייך ילדים שלמים גדולים יפים רכים וורודים. מיד משתדלת להנות- ומשתדלת להפסיק לפחד (אבוד מראש הה?) נשיקות

אופה3

New member
עמית היקרה מזל טוב, מגיע לך ובגדול

מזל טוב, לך יקירה, את זאת שתמיד מעודדת, שתמיד עוזרת, כמעט הראשונה שעונה על כל שאלה, תודה לך על כל התמיכה, ועל כל העזרה שנתת לי בזמני הקצר פה, את באמת מרכיב חשוב מאוד בשבילי בפורום הזה, ואני מאחלת לך רק אושר ואושר ועוד אושר, איזה כייף שאת בהריון , עברה לי ממש צמרמורת בגוף ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך, עזבי את כל השטויות ועזבי את המסרים השטותיים, מותר לכל אחד להביע דעה, גם אם זה לפעמים כואב, שיהיה לך היריון מהנה, שתהני מכל רגע, יש עוד תקווה גם לרירית כמו שאמרת, שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב ושוב תודה על כך שהיית פה בשבילי,

עמית@

New member
בבקשה- תודה...

אני מאחלת לך שהמחזור הזה שהתחיל עקום יסתיים ישר ישר ובהצלחה גם עם העבודה הברוכה שאת עושה עם החיילים- בתקופה הגרועה שעוברת עלינו זה בטח מועיל. תודה

אופה3

New member
עמית אם את יכולה לעזור לי בבקשה

תקראי את ההודעה שלי מעכשיו או תעזרי לי בצ´ט, אני כל כך לחוצה ממש נשברת כבר, המחזור הזה התחיל עקום ומסתיים גם בדמעות המרובות שלי עכשיו, ואני כל כך מאושרת, בשבילך, שאני מתרגשת ממש, לא יודעת למה , אומנם אנו לא משוחחות בטלפון ולא נפגשנו, אך משום מה תמיד הרגשתי כאילו את משהו מיוחד בשבילי, אולי בגלל מה שאמרת , שאת תמיד פה בשביל כולם אוהבת אותך ושולחת לך הרבה נשיקות וחיבוקים ושיהיה היריון קל ונעים האופה

matan10

New member
עמית יקרה

עמית, אני לא מכירה אותך באופן אישי אלא רק באופן וירטואלי. עמדתי לא אחת משתאה ונדהמת מהידע הרחב שלך ומהיכולת שלך לתרום כאן בפורום היקר הזה ברגישות רבה כל כך. וכל כך עצוב לי שההודעה הכי מרגשת שלך - דוק של עצב פרוש מעליה עמית , בבקשה בבקשה , אל תתני לאנשים לקלקל לך את הרגעים הכי הכי קסומים שיכולים להיות לך , אף אחד לא שווה את זה !! אני מצטרפת לדרישה של מיכל - רוצה הודעה אחרת ממך שכולה שמחה!! כולה התרגשות וכולה השתתפות בפלא הבריאה. והכי חשוב !! אלף צהלהולים לך והריון קל ונעים פרח לך
מתן

למעלה