אין זמן טוב כמו ההוה

עמית@

New member
מתן- תודה על הפרח- קבלי אחד ../images/Emo39.gif

חזרה אמנם גם אני לא מכירה אותך אישית אבל (בעצם בלי "אבל") בהצלחה גם לך. מבטיחה גם לך הודעה במיוחד בשבילך.. (ובשבילי
)

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולו

מההההההההההההההההההההה ? רגע, אני בהלם והארטישוק נתקע לי בגרון, החתול מרים את הראש ובודק למה אני עושה כאלה קולות חנק מוזרים. מזלטוב מזלטוב מזלטוב אחותי הקטנה. שיייו איך אני מתרגשת והמומה
מזל טוב ענקי גם ליוסי
שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, ותעזבי אותי עם איומי עזיבה
בתפוצה שגדלתי בה, ובתפוצה שהתחתנתי אליה מאמינים שלנשים בהריון מותר להגיד שטויות כי ההורמונים משבשים להם את שיקול הדעת
תרגישי טוב עמיתי, ותפטרי מההיפרסטימולציה במהרה, ותחזרי אלינו לכתיבה רגילה בכוחות מחודשים. בתור בוגרת אלמוניות את כבר צריכה להיות מחוסנת, אבל אני מודה שלא הצצתי בתיבת המסרים שלך, כך שקשה לי לדעת מה גבול הנבזיות. עשינו
על רירית סרבנית
מאושרת בזכותך נועם

עמית@

New member
יו איך בא לי ארטישוק ../images/Emo8.gif

אוי אוי נועם תאמיני לי לא להודעה הזו פיללתי (אבל אני מתחילה להתאושש ) ובהחלט לקולולולולו הזה פיללתי בעודי מתהפכת על משכבי ובטני דואבת בלילות
אני מוסרת ליוסי (שלא מבין למה אני נעלבת כל כך החמוד שלי) ומשתדלת להיפטר מההיפר (למרות שעם כמויות המים שיש לי בבטן אני מייד פותרת את משבר המים בישראל) ואת יודעת מה? אין גבול לנבזיות.. אבל בואי נעזוב את זה- תני נשיקה לחתול ותלעסי עלה עלה עד הלב אוהבת נורא- ומייחלת להצלחתך עד אין קץ

oc101

New member
מזל טוב !!!

אני בניגוד לאחרות מבינה לליבך , כל יפות הנפש שלא חשבו קדימה על התוצאות עכשיו יושבות בבושת פנים . נכון, צברת ידע רב אך אני בטוחה שתמיד תחלקי אותו עם בנות הפורום (במסרים אישיים....)..... בהצלחה הצעירה בבשלניות במצב של 2WW

עמית@

New member
בשלנית (צעירה)

מה זה 2WW ??
בכל מקרה תודה על התמיכה, ובהצלחה גם לך באפיית התבשיל הסופי והאולטימטיבי

oc101

New member
two weeks waiting../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

אבל בלי הרבה ציפיות

אפונה וגזר....../images/Emo168.gif

ישבו במקרר ויחד עם בטטה התחילו לקטר - קר לי ברגליים תדליק ת´מנורה בקיר כי חושך מצרים אז בואו נשיר (טה-לה-לה-לה-לה-לה): תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור רק קצת שמש מים וגם אור... עד כאן גידי גוב ושירו האהוב (שבטח כשהוא שר אותו בפסטיבל את היית פספוסה רצינית...) אבל המילים מתאימות. לשונות פורום רעות , אני פונה אליכן בבקשה: תנו לעמית לגדול בשקט.רדו לה מהגב. כאן ועכשיו. עמית - בשעה טובה , הרבה אור ומים (במקרה זה מי שפיר...) - ממש כמו בשיר. שמחה שגם ה"עניינצ´יק" שהיה בינינו הסתדר. ומפרגנת לך הריון מושלם. ענת.

עמית@

New member
פסטיגלים זה לא אני ../images/Emo13.gif

מעולם לא הבנתי את ילדי הפסטיגל העליזים עד זוועה (אם כי זכור לי פסטיגל אחד שכולם עטו על חולצותיהם שקיות ניילון תמוהות..) בכל מקרה ענתי- אני מאוד שמחה על הפירגון- פה ובמסרים, אני מנסה לשנע קצת מים מהבטן לשקיק הריון- אולי זה ילך
תודה

אלסי

New member
חבוביה ../images/Emo110.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo110.gif

חמודה שלי,תגובתי כמו כל דבר תיקני בצהל תתחלק ל-3 חלקים; א. הסתלבטות מעודנת- תזכירי לי מי יצא פעם בהודעה שלא יהיו ילדים
ב. ההתיחסות שלי למצב הצבירה שניגרם לך ושהביא לכתיבת ההודעה הכי כפית בעולם בצורה שבה נכתבה היא זו- את מכירה את הקוסם מארץ עוץ אחר כך הדליקו לו ת´אור בסוף כולם ראו שהוא כלום אפילו מבחוץ ושקודם הוא היה כלום בתוך הרבה שחור. ומאחר ומההתחלה תפסת את תשומת ליבי בראש המיוחד שלך,אני בטוחה שתביני למה התכוון המשורר. ג. 7 מילות ברכה מתומצתות- כל הטוב שבעולם , כל רגע שיהיה מושלם. המון המון מזל טוב ילדה יפה,אוהבת אותך גם אם הסורים יגיעו לסף דלתי

עמית@

New member
אחרי לדרך הלבנים הצהובות חבוב שלי

עם אריה- ואיש פח ויש לך לב ואת לא צריכה קוסם
תודה אלסי (רבת עם אבא שיתן לך לגשת למחשב
? ) אני אוהבת אותך גם- עם סורים ועם ללא מחר ואתמול והיום מלנכוליה אהובתי
אני

עמיתתתתתתתתתתתתתתתת

איך התרגשתי לקרוא את המילים "אני בהריון" לא עניין אותי כלום חוץ מזה!!! כ"כ שמחה בשבילך, שאין מילים שיוכלו להביע זאת. מאחלת לך המון בהצלחה, הריון ארוך ומשעמם ורק טוב, לך וליוסי כמובן.

עמית@

New member
טליה של הנסיך ../images/Emo47.gif

תודה על התפרצות השמחה- נורא מרגש (ואפילו מנומס למישעי
) את יודעת כמה אני רוצה את אותו דבר עבורכם, איזו ליידי קטנה עם הטיה ספרדית/בריטית נשיקות וד"ש לנסיך

ligo

New member
עמית!!!!!

אין לך מושג איזה צמרמורת עשית לי!! את בהריון! מדהים! ואני בטוחה שאת אפילו מקבלת באהבה את ההיפסטימולציה, העיקר שהבטא עולה! איזה יופי! אני כל כך מאושרת בשבילך! ואל תתני לאלמוניות משועממות להרוס לך את הרגע.

עמית@

New member
ליגו- חרשתי את הפורום שלכם בימים

האחרונים רק כדי לחפש הודעות שלך כי זכרתי שהתחלת עם היפר די רצינית- (אם אני אראה כמוך בחודש שישי דיינו
) תודה

טביקאט

New member
עמית-

לפעמים יש זמן יותר טוב מההוה. שלך בא עוד יום יומיים, כשהרוחות ירגעו והסערה תשכך, ואפילו ההיפר יעבור ויתן לך להנות מההריון הכה מיוחל הזה. ובינתיים אל תתני לנשמות הרעות להרוס לך את הרגע הזה, את ההתחלה של הפלא. ועד אז- שומרת את החצוצרות והמחולות לעוד קצת- להודעה הנרגשת על הדופק, עד להודעה השמחה שמגיעה לך במיוחד. מאחלת לך רק טוב ואושר ארוך. ואהבה. ובטן גדולה. ואושר עוד יותר גדול אחרי- אוהבת טביקאט

עמית@

New member
../images/Emo108.gif

שומרת לעצמי את הזכות לקבל ממך מזל טוב וחיבוק בפעם הבאה שנתראה. מחכה לזה, כאילו אין מחר

מיצי1

New member
מזל טוב!!

עמית היקרה, תתעלמי מההערות המרושעות. אדם ששונא - הוא זה שסובל (ולא זה שהשנאה מופנית אליו). הוא ראוי רק לרחמייך. המון מזל טוב! ובהצלחה! הריון ארוך ומשעמם!

עמית@

New member
תודה מיצי

(שעודדה אותי נורא שכתבה על ריריות ועל תאומים...) מקווה שהכל אצלך שופרא דשופרא אני לא מושלמת- אני גם שונאת וכועסת לפעמים- אבל משתדלת שזה לא יעלה לי לראש..

שירלי.ה.

New member
עמית אהובה ../images/Emo23.gif מצד אחד אני מתפוצצת

מאושר לשמוע שזה הצליח ושאת בהריון
מצד שני אני כל-כך כועסת שככה צריכה להיראות הודעת ההצלחה שלך
אבל, כלום לא חשוב עכשיו, פשוט כלום
מה שחשוב הוא שאת בהריון וזה נהדר ומרגש ומשמח ו... נגמרו לי המילים. אז עמית אהובה שלי, אל תתרגשי עכשיו מאנשים רעים כי העולם יפה ואת יודעת למה?! כי בחורה נפלאה ומקסימה ששמה עמית הודיעה היום על הריונה לאחר שנים של עבודה קשה קשה, הרבה דמעות ולא מעט סבל והעובדה שהצלחת עושה את העולם למקום קצת מאושר יותר ומאוד מאוד שמח
טוב, אני אפסיק לקשקש שטויות. רק זוכרת אותך אומרת באירוע של ליאור וחנה שזה בטח זה ואכן כך הדבר
המון המון מזל-טוב שיהיה ארוך, קל ובריא ומאוד מאוד מאושר
מחכה לך בפורום השכן. הכנו לך שם מקום נפלא, מרופד וחמים שרק מחכה לקלוט אותך, על מנת שתשתרשי בו לעוד כשבעה וחצי (או שמונה) חודשים ואח"כ... טוב עוד מוקדם לדבר. אוהבת מאוד ושולחת לך מליון
ות ומיליון
שירלי.

למעלה