הכדורים לרוב לא משפיעים עליי..לצערי וחוצמזה לקחתי בצהריים אחד.. אבל אני אנס עכשיו לקחת עוד אחד.
א אאוצית20 New member 19/2/07 #142 הכדורים לרוב לא משפיעים עליי..לצערי וחוצמזה לקחתי בצהריים אחד.. אבל אני אנס עכשיו לקחת עוד אחד.
L limors2 Well-known member 19/2/07 #133 גם דניאל סובלת משמות גבריים! לנו יש פה משה ושרגא, לה קראו צבי!
L limors2 Well-known member 19/2/07 #143 כן../images/Emo4.gif אבל זה בסדר, היא לא יודעת מה היא אומרת היא חושבת שרואים אותה דרך הרדיו *צקצוק*
T tkuihehr New member 19/2/07 #162 גם זה יפה חוצמזה היא הצליחה גם בלי בגרות, אז מותר לה לא להכיר את בייאליק ורחל ולחשוב שדניאל יותר טוב
L limors2 Well-known member 19/2/07 #147 שיר נחמד של שרון חזיזים אני ממש אוהבת את יזרעל שלה. יש לי תדיסק שהוא נמצא בו. עלה לי 20 שקל מסלקום אחח, מבצעי העבר הנחמדים!
שיר נחמד של שרון חזיזים אני ממש אוהבת את יזרעל שלה. יש לי תדיסק שהוא נמצא בו. עלה לי 20 שקל מסלקום אחח, מבצעי העבר הנחמדים!
T tkuihehr New member 19/2/07 #169 לא יודע, בכלל אני במקרה בפלאפון בכלל, אז יש לנו כל מיני הטבות בוויקנד, השבוע יש אסמסים חופשי ומשקה אחד פלוס אחד איפה שהוא.. ולפני כמה זמן היה את משהו קטן וטוב בסלקום, והיו לכם דברים נחמדים [בעיקר סרטים, אבל גם בגדים וספרים זה נחמד]
לא יודע, בכלל אני במקרה בפלאפון בכלל, אז יש לנו כל מיני הטבות בוויקנד, השבוע יש אסמסים חופשי ומשקה אחד פלוס אחד איפה שהוא.. ולפני כמה זמן היה את משהו קטן וטוב בסלקום, והיו לכם דברים נחמדים [בעיקר סרטים, אבל גם בגדים וספרים זה נחמד]
T tkuihehr New member 19/2/07 #197 אה, פרסנט פרוגרסיב אני חשבתי יותר על סימפל, מבט כללי על ימינו אנו, לא ספציפית היום...