אני לא מבינה בכאלה! המתנות הפשוטות והפרוגרסיביות
L limors2 Well-known member 19/2/07 #153 הפרסומת של החברה שרוצים ללמוד הנדסה ולא מכירים את זה נחמדה ביותר
א אאוצית20 New member 19/2/07 #163 אוי לאא רק לא רוצה בנות!! גמני רוצה בנות אבל לחיות באשליות אפעם לא עזר לי.. שונאת תשיר הזה. שונאת.
T tkuihehr New member 19/2/07 #165 אני דווקא אוהב השבוע אפילו שמו אותו במסיבה של יום שישי, מבין החברים שלי רק אני הכרתי אותו ושרתי כמו טמבל
אני דווקא אוהב השבוע אפילו שמו אותו במסיבה של יום שישי, מבין החברים שלי רק אני הכרתי אותו ושרתי כמו טמבל
L limors2 Well-known member 19/2/07 #167 אולי עודמעט תהיה לי טלווזיה../images/Emo2.gif עם ערוצים. אולי אתחיל לראות שוב כשמשעמם לי, זה היה כיף.
אולי עודמעט תהיה לי טלווזיה../images/Emo2.gif עם ערוצים. אולי אתחיל לראות שוב כשמשעמם לי, זה היה כיף.
T tkuihehr New member 19/2/07 #171 זה היה מזמן,את תסתבכי עם הקדמה היום מה קרה? יתקנו את האנטנה סופסוף?!
T tkuihehr New member 20/2/07 #207 למה את חושבת שלא ידעתי? איך את יודעת שלא התכוונתי ל"יתקינו" ורק היתה לי שגיאת הקלדה?
T tkuihehr New member 19/2/07 #166 שמעת שרגא וליאורה? כמה שלא תתלהבו שהיא לקחה אתכן ונגעתם בה, הדר לא רוצה לעשות בנות!!
R RJlake New member 19/2/07 #174 פפפ עד שאני כותבת הודעה תפוז מוחק קיצר השיר של גוון סטפני מעולההההההההההההה