למה? תשתף שנדע! אם לא, נקרא לך שרגא
T tkuihehr New member 19/2/07 #129 אוקיי אני לא אוהב את הדיסק שלו, אבל איכשהו אני אהבתי את שלושת הסינגלים הקודמים [לזה עוד לא התרגלתי. בדיוק כמו הקודמים לוקח לי זמן להתרגל אבל בסוף אני אוהב] ולגבי הבנאדם עצמו, לא כאמן, מה אכפת לי.. <איזו תשובה שלא אומרת כלום>
אוקיי אני לא אוהב את הדיסק שלו, אבל איכשהו אני אהבתי את שלושת הסינגלים הקודמים [לזה עוד לא התרגלתי. בדיוק כמו הקודמים לוקח לי זמן להתרגל אבל בסוף אני אוהב] ולגבי הבנאדם עצמו, לא כאמן, מה אכפת לי.. <איזו תשובה שלא אומרת כלום>
T tkuihehr New member 19/2/07 #103 התקפלנו תוך שעה זה אומר שעברנו את השרשור של אתמול, כבר השרשור של היום לא עלוב כמו שחשבתי בהתחלה [ראו הודעת פתיחה]
התקפלנו תוך שעה זה אומר שעברנו את השרשור של אתמול, כבר השרשור של היום לא עלוב כמו שחשבתי בהתחלה [ראו הודעת פתיחה]
א אאוצית20 New member 19/2/07 #151 אהה עכשיו הבנתי חח התכוונתי ל- how to save a life חשבתי שזה היה ברור
L limors2 Well-known member 19/2/07 #114 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ולמה את מגיבה לתגובות ולא להודעה ראשית?
L limors2 Well-known member 19/2/07 #136 פרפקציוניסטיות וכאלה../images/Emo3.gif אבל גם סתם ככה, לפעמים ממש קשה להבין למה מתכוונים אם לא משרשרים נכון. הדר היא דוגמה מאד בולטת לזה הייתה לפחות. עכשיו היא בסדר
פרפקציוניסטיות וכאלה../images/Emo3.gif אבל גם סתם ככה, לפעמים ממש קשה להבין למה מתכוונים אם לא משרשרים נכון. הדר היא דוגמה מאד בולטת לזה הייתה לפחות. עכשיו היא בסדר